Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

nog 7 dagen.... .

U leest om dit moment het verhaal nog 7 dagen.... gepost door geen naam.... Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: geen naam...
Gepost op: 2011-2-21

Verhaal:

nog 7 dagen....
Het is stil in huis.Lisa komt net terug van een verjaardag.Haar ouders zouden vanavond niet thuis zijn,omdat ze uit eten gingen.Lisa is altijd al bang geweest om alleen thuis te zijn.Al die enge verhalen die ze vertellen over alleen thuis zijn.Lisa zat eigenlijk nu liever nog bij die verjaardag.Maar ja..... Lisa gooit haar tas op de tafel en gaat met een bonk op de bank zitten.Ze pakt de afstandsbediening en zet de tv aan.Lisa zapte wat,maar er is niks leuks op.Opeens schiet er een gedachte door haar hoofd.Er liggen namelijk boven op zolder nog wat leuke video's van vroeger.Ze loopt naar boven, en rent naar zolder.Lisa kijkt om zich heen en ziet dat er een stapel video's ligt,maar als ze even kijkt ziet ze dat het geen leuke zijn.Ze speurt nog een beetje rond,en daar ligt een oude video in een hoekje op de grond.Ze pakt het op en rent weer naar beneden.Eenmaal als ze beneden is zet ze de zender op 0 en zet de video aan.Eerst zet de het nog snel even op pauze,omdat ze nog wat te drinken wil pakken.Het is ongeveer nu 5 voor half 10,dus zet ze de video aan.
De video begint al snel,maar het is best wel saai.Het beeld is opeens helemaal zwart.Met een schrik kijkt Lisa om zich heen.Niks aan de hand,de lap staat nog aan en alle andere dingen ook.Lisa wacht ongeduldig,en dan begint hij echt.Ze luistert aandachtig of ze al iets hoort,maar ze hoort niets.Lisa kijkt verbaasd naar de film.Opeens draait het scherm door.Allemaal schokkende beelden over moord en zo worden achter elkaar aan gedraaid.Lisa wil de video uit zetten,maar hij is al afgelopen.Ze is opgelucht dat hij nu al is afgelopen,maar toch vond ze het wel raar.Ze zag namelijk een meisje met zwart haar een ander meisje vermoorden.Lisa denkt diep na,maar dan gaat opeens de telefoon.Stiekem hoopt Lisa dat het haar broer is of haar vader en moeder,maar in plaats daarvan is het iemand anders.Een rare stem is aan het woord en zegt:'Je hebt nog 7 dagen om te leven,.Net op dat moment is de enge stem al weer verdwenen.Lisa begint bijna te huilen.Zou het echt zijn?

De dagen gaan snel voorbij.Van woensdag naar zaterdag.Als het zondag is beseft Lisa dat het misschien wel haar laatste hele dag is.Ze had het inmiddels ook al aan haar ouders vertelt,en die zeiden dat het gewoon een grap was vaan haar broer.Lisa geloofde dat eerst niet,want haar broer zei dat hij het niet had gedaan.
Ook deze zondag vliegt voorbij,en voor dat Lisa het wist was het alweer maandag.Dit was de dag waarop ze zou sterven.Ze merkt dat ze bang word en begint te huilen.Ze wil bij haar ouders zijn vanavond,maar die gaan weer weg.Nu zou ze dus alleen thuis sterven.
Het is inmiddels s'avonds,kwart over 9.Over een kwartier zou ze sterven.Lisa zet de tv weer aan.Ze valt bijna in slaap,maar dan hoort ze gekraak.Met een schrik word ze wakker.Alles is nog normaal,maar de tv begint te stotteren.Op dat zelfde moment komt het zelfde moment het meisje dat een ander meisje vermoorde in de video uit de tv.

Als Lisa's ouder terug komen,schreeuwen ze de longen uit hun lijf.Daar lag Lisa dood op de grond.

De begrafenis was 7 dagen daarna.....

Aantal keer bekeken: 2253
Waardering: 7.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online