Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

nog steeds niet over hem heen.

U leest om dit moment het verhaal nog steeds niet over hem heen gepost door iemand. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: iemand
Gepost op: 2011-5-22

Verhaal:

nog steeds niet over hem heen
een paar maanden geleden heb ik voor het eerst met iemand gezoend. Ik vond hem niet echt heel leuk, we zaten op een bankje buiten en hij zoende me. Het was best wel fijn maar voelde niks bijzonders. We zoude nog een x afspreken. Ik dacht de hele tijd aan hem en begon hem echt leuk te vinden. Op msn zei hij dat hij meer wou dan zoenen en hij ging er nogal ver op door. Ik wou dat niet. Hij praatte niet meer uitzichzelf tegen mij en ik niet meer tegen hem. Ik zag hem nog wel op school en was zo verliefd op hem. Maar hij was ondertussen met meer meisjes bezig en daarom probeerde ik hem uit me hoofd te zetten. Na maanden ging ik weer tegen hem praten op msn omdat ik me verveelde. Hij ging gelijk weer praten over verder gaan en ik vond hem echt zielig. Ben nu eindelijk over hem heen. Maar er zijn zoveel jongens die niet te vertrouwen zijn. Hoop echt dat er een 'ware' bestaat.

Aantal keer bekeken: 2869
Waardering: 6.60 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online