Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

oefenen met mijn buurmeisje.

U leest om dit moment het verhaal oefenen met mijn buurmeisje gepost door Cor. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Cor
Gepost op: 2009-5-19

Verhaal:

oefenen met mijn buurmeisje
Ze had “ja” gezegd, alweer meer dan een maand geleden. Ik had mijn buurmeisje al vaak horen zingen. Als ze in de badkamer was, met het ventilatieraampje open. Ik kon haar helaas niet zien, alleen maar horen. Ik fantaseerde over hoe ze beweegt als ze zingt. Wijdbeens en wiegend met haar heupen?
Ik vroeg haar: “ga je ook zingen tijdens het dorpsfeest”. Daar mag namelijk iedereen die dat wil een optreden verzorgen. Zang, cabaret, luchtgitaar, het maakt niet uit. “Nee hoor, dat durf ik niet.” “Maar je kunt zo goed zingen. En als we nou eens samen gaan zingen?” “Okee, maar wat voor nummer dan?” “Wat dacht je van Paradise by the dashboardlight?”
En zo waren we gaan oefenen. De tekst en de melodie zaten er al goed in. Nu moest het nog een echte act worden. We zouden de korte versie doen, dus zonder die lange tongzoenscène erin. Haar ouders zouden immers ook komen kijken. Bovendien was zij nog maar 18 en ik ruim 2 keer zo oud.
Vlak voor het bekende “stop right there” zou ik haar proberen te zoenen en dan zou zij me wegduwen. Zo hadden we het afgesproken en ook al een paar keer geoefend. “Nog een keer het hele nummer doornemen en dan is het weer mooi geweest voor vanmiddag.”
Het was heerlijk om samen met haar te zingen. Ze had een prachtige stem en zag er fantastisch uit. Haar lange haar golfde mee als ze op het denkbeeldige podium, de vloer van haar zolderkamer, stond te dansen. Ik keek lachend naar haar. Zoals afgesproken probeerde ik haar te zoenen. Maar ze duwde me niet weg, zodat mijn mijn mond op haar lippen belandden. We stopten met zingen. “Ik zag wel hoe je naar me keek. En ik wilde wel eens weten wat je zou doen”, zei ze lachend. “In ieder geval niets, wat jij niet wilt”, antwoordde ik. “Maar wel alles, wat ik wel wil?”, vroeg ze geheimzinnig. “Maar we moeten ons nummer nog afmaken.” En ze zette de muziek weer aan. Het bleek deze keer de lange versie te zijn. Bij de zoenscène vonden onze tongen elkaar en ze kwam helemaal tegen mij aanstaan. Door haar t-shirt heen voelde ik de warmte van haar heerlijke lijf. Ik masseerde zachtjes haar rug en ze kroop nog dichter tegen me aan. Haar tepels prikten als harde puntjes tegen mijn borst. Ik kneep er zachtjes in, door haar kleren heen. Ze kreunde zacht.
“Je vroeg of ik alles zou doen, wat jij wilt. Wat zou je willen?”, vroeg ik. Ze bloosde een beetje. “Zeg het maar.” “Nou, na de zomervakantie ga ik studeren. En dan wil ik niet als enige seksuele ervaring mijn eigen vingers hebben.” “En nu wil je dat ik je daarbij help?” Ze knikte. “Dat is goed, vertel me maar wat je het liefst wilt. Ik heb lange beweeglijke vingers, die je heerlijk kunnen verwennen. Maar ik kan je natuurlijk ook met mijn tong verwennen. Of heb je zin om geneukt te worden.” “Mmm, ik weet het niet”, zei ze een beetje verlegen.
Ik deed mijn hand onder haar t-shirt en maakte haar BH-bandje los. Ik nam haar borst in mijn hand en begon die zacht te masseren. Mijn andere hand stak ik in haar sportbroekje en daarmee kneedde ik haal billen. Ze kreunde en begon me steeds heftiger te zoenen. Haar tong schoot in en uit mijn mond en mijn gezicht werd nat van haar kwijl.
Mijn hand ging naar voren en streelde over haar slipje. Ik kon merken dat ze al nat begon te worden. Ze deed een stapje achteruit en trok haar t-shirt, BH en sportbroekje uit. Nu stond ze voor me in een maagdelijk wit zijden slipje.
Ik ging voor haar staan en stak mijn hand in haar slipje. Mijn vingers daalden af naar haar kutje en ik voelde hoe nat ze was. Voorzichtig stak ik een vinger in haar en met mijn duim raakte ik haar clitje aan. Er ging een rilling door haar lijf. Ik trok haar slipje naar beneden, zodat ik haar in haar volle glorie kon bekijken. Wat een prachtige meid, wat een lekker ding.
Ik ging achter haar staan en sloeg mijn arm om haar heem, zodat ik met mijn onderarm haar borsten kon masseren. Mijn andere hand zakte naar beneden en streelde haar clitje. Mijn vinger ging verder en gleed in haar natte kutje. Tegelijk kuste ik haar in haar nek. Ze draaide haar hoofd naar me toe en onze tongen vonden elkaar opnieuw. Ze begon te kronkelen toen ik mijn vinger dieper naar binnen liet gaan.
Ze draaide zich om en ik ging op haar bed zitten. Nu kon ik er goed bij en ik stak twee en later zelfs drie vingers in haar. Ik haalde ze er een stukje uit en stootte ze weer naar binnen. Met de duim en wijsvinger van mijn andere hand kneep ik zachtjes in haar clitje. Ze begon steeds zwaarder te ademen en ik merkte dat ze bijna klaarkwam. “Doorgaan, doorgaan”, hijgde ze en ik deed wat ze vroeg. Luid kreunend kwam ze klaar, terwijl mijn hand zeiknat was van haar geil.
“Dat was lekker”, zei ze. “Nu ben jij aan de beurt. Ik zie dat jij ook wel zin hebt.” Er was dan ook niet veel ervaring voor nodig om dat te zien. Mijn piemel stond recht overeind in mijn broek. Ze trok me overeind en kleedde me uit. Ze ging nu zelf op bed zitten en begon me zachtjes af te trekken. Ze kwam dichterbij en likte aan mijn ballen. Langzaam ging ze omhoog en toen ze bij mijn eikel kwam. pakte mijn lul met twee handen vast en masseerde mijn ballen met haar beide pinken. Intussen bewerkte ze met haar tong mijn eikel, totdat ik het gevoel had dat mijn ballen op springen stonden. Ik pakte haar achterhoofd vast en schoof haar mond helemaal over mijn lul heen. Ik stootte twee keer zachtjes in haar mond en spoot toen mijn warme zaad in haar keel. Ze slikte het bijna allemaal door.
Ze ging staan en gaf me een lange tongzoen, zodat ik mijn eigen zaad kon proeven. Daarna boog ze voorover en likte ze mijn halfslappe piemel schoon. “Dat was lekker. Volgens mij heb je dat wel vaker gedaan.” “Nee hoor, alleen maar gelezen in meidenbladen en op verhalenlezen.nl.” “Nou, als je dit al uit een theorieboekje kunt leren, dan komt het met die studie van je straks ook wel goed.”
“Maar je wist nog meer manieren om mijn seksuele ervaring wat op te vijzelen? Hoe gaat dat dan?” “Ga maar op je bed liggen. Dan beginnen we zo aan les twee”

Aantal keer bekeken: 33122
Waardering: 5.26 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online