Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

onafgemaakte trio .

U leest om dit moment het verhaal onafgemaakte trio gepost door bibi . Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: bibi
Gepost op: 2011-5-9

Verhaal:

onafgemaakte trio
Het begon op het moment dat ik uit de kast kwam, ik ben namelijk Bisexueel. Hij begon te fantaseren over mij en met n andere meid erbij, S. een goede vriendin van mij. we spraken af om met zn 3 film te kijken. dit liep al gouw uit de hand. we dronken veel en daagden elkaar uit, zo ging zij strippen en hij ook, toen was de beurt aan mij.... ik wilde het niet maar hij zei: als ik het nou voor je doe ? dat wilde ik wel:$ hij was de jongen waar ik al langer verliefd op was. hij deed mijn shirt ook uit en we zoenden,ik eerst met hem en toen met haar, zij was 23 en dus n heel stuk verder dan ik, ze had ook veel grotere borsten dan ik....... toen zij zoenden werd ik jaloers, zo geil, waarom kon ik niet zo zoenen ?

we hebben zo nog n uurtje liggen strelen, toen moest zij naar de wc, A. zag zijn kans schoon en begon me heftig te zoenen. hij speelde met mn borsten en deed n poging in mn broek te geraken. ik liet het toe, lag er al op te wachten, ernaar te verlangen. ik voelde zn koude vingers bij me naar binnen gaan, wow wat ben jij nat, zei hij nog.... toen kwam S. weer binnen. ze was chaggo en wilde de aandacht van A. weer..... hij kon zijn keuze niet maken dus besloot zij voor hem. ik ben toen naar huis gegaan....

de volgende dag sprak ik hem op msn, hij vroeg waarom ik weg was gegaan, hij had juist gewild dat IK was gebleven en niet zij..... hij mogt niks bij haar, kwam er niet in en zij wilde hem niet pijpen.....

er gingen n paar weken voorbij en ik werd jarig. Groot feest met veel drank. A. was er ook!! het was heel gezellig en ik heb met A. lopen dollen. op een gegeven moment was ik nog alleen met A. t was al 3 uur en ik begon met opruimen, ik stond af te wassen toen inene A. achter me stond. Hij stond in mijn nek te hijgen en pakte me vast bij mn heupen, ik liet van schrik een glas vallen maar was niet bang voor A. Hij zoende mn nek en liet zn handen over mn borsten gaan. Hij fluisterde in mn oor dat hij S. dr borsten te groot vond, en mijne CupB perfect vind. Hij deed zn handen onder mijn shirt en onder mijn bh, ik stond zacht te hijgen en hij liet 1 hand zakken naar mijn broek. ditmaal waren zijn handen niet zo koud en heeft hij me daar heerlijk staan vingeren. hij stond met zn kruis tegen mn kont aan te stoten en zelf ook te hijgen.

paar dagen na mijn verjaardag kwam A. n krat bier bij me halen, die was over en ik dronk het niet. Op zijn kamer hebben we vervolgens een biertje gedronken.

we zaten op bed slap te lullen toen hij me inene begon te zoenen. ik zoende uiteraard terug, blij dat S. er ditmaal niet bij was. hij duwde me achterover en begon dominant te worden, geweldig! hij deed me mn shirt en bh uit en begon mn tepels te verwennen. eerst zachtjes strelen, daarna speelse kneepjes en vervolgens zelf met zn tong. ik genoot volop en kreunde zacht, hij beval me om mn broek uit te doen en dat deed ik. de zijne was ook al uit en hij kwam op me liggen. ik voelde zn harde lul tegen mn poesje aan prikken en we zoenden. hij trok zn boxer uit en kroop omhoog, voordat ik doorhad wat hij deed zat zijn lul al in mn mond, hij begon rustig te stoten en af te tasten hoe diep hij kon gaan zonder mij te stikken. hij was tevreden met het resultaat en ging steeds wat harder en sneller stoten.

ik kreunde en hij kwam klaar in mn mond, hij kroop weer omlaag en trok mijn boxer ook uit. zette mn benen omhoog en begon me heerlijk te beffen. eerst rondjes over mn liezen en erna meer naar binnen, terwijl hij mn clitje likte stopte hij 2 vingers in mn kutje, ik lag te schreeuwen van genot. t deed bij hem ook zn werk en niet veel later was ie weer keihard.

hij kwam op me liggen en probeerde zn paal bij mij naar binnen te duwen, maar net als S. ben ik erg krap. hij legde mn benen over zn schouders en probeerde het opnieuw. hij maakte kleine bewegingen en kon steeds dieper naar binnen. ik kreunde en zei nog: niet in me klaarkomen he, hij kreunde keihard mee en stootte steeds harder dieper en sneller. ik kom heerlijk klaar en hij stopt met bewegen, en zegt: ik zit opt randje lieverd, waar wil je t hebben. ik begrijp hem meteen en duik tussen zijn benen.

net op tijd, want zodra ik mijn lippen om zijn gereedschap sluit krijg ik n volle lading warm zaad in mn mond. ik wil het doorslikken maar hij trekt me naar zich toe en zegt: laat eens zien wat je gekregen hebt? ik doe mn mond open en en hij knikt tevreden.

Aantal keer bekeken: 13732
Waardering: 7.37 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online