Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

onbeantwoord.

U leest om dit moment het verhaal onbeantwoord gepost door heaven. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: heaven
Gepost op: 2007-8-1

Verhaal:

onbeantwoord
ik werd wakker en mijn eerste gedachte was: o nee naar het werk. niet dat ik niet van mijn werk hield nee, integendeel. maar er was een probleem ik zou haar weer zien. Ze was de verschijning op kantoor een engel gevallen uit de hemel. Alleen je raad het al onbereikbaar. Al sinds dat ik haar ken ben ik verliefd op haar we zijn wel goede vrienden maar dat is het en daar blijft het bij. Zei is verloofd met een of andere zak. Peter-jan heet hij. Was alleen peter niet genoeg of zo?Nee, hij heet Peter-jan onzin. Maar ik zeg er maar niks van ik wil haar niet van streek maken. Ik kleedde me aan at iets en stapte in de auto in de hoop de spits voor te zijn. Aangekomen op kantoor was het als gewoonlijk weer een gaos papieren nietjes en andere rotzooi vloog om mijn oren. Ik liep mijn kamer binnen en groette Sofia en Appie mijn kamergenoten. Even voor de duidelijkheid Sofia is de verschijning en alles wat ik nog meer heb gezegt. Geluksvogel die ik ben zit ik gezellig bij haar op de kamer. Probeer ik haar te vergeten mooi is dat zeg. De enige die weet wat ik voor haar voel is Appie maar hij is betrouwbaar. Hij eigenlijk helemaal niet maar ik ben er perongeluk achter gekomen dat hij albertus heet, en ik vertel niet door dat hij zo heet en hij niet dat ik verliefd ben op sofia. Oke het is best kinderachtig maar ik moet het gewoon aan iemand kwijt."zijn we weer lekker laat jamesiejpamsiej" "houd je mond alb ik bedoel appie". En ik ging aan het werk. Het leek een eeuwigheid te duren maar eindelijk lunchpauze. We zaten met zijn drieeen aan een tafel. Wat hebben jullie vroeg Appie. Ik heb een appel en water lijnen he. En heb jij iets anders Sofiapia. Ik heb een salade en wil je me geen Sofiapia noemen. jaja doe ik, oke maar voor jullie dus konijnen voer vandaag. Ik heb een lekker dubbele sandwich eet smakelijk knabbel en babbel. Dat zijn eekhoorns geen konijnen zei Sofia. Konijnen eekhoorns ik vind het allemaal grappig. Wat ben je stil james is er iets. Ik werd rood en nam nog een hap vna mijn appel. O nee het konijnen voer heeft zijn spraakvermogen aangetast bel 112. O nee niks hoor. Een stem in mijn hoofd zei: vertel het haar nu kom op watje. Ik dacht even na en toen. Sofia ik ben verliefd op je. Een ogenblik stilte en toen barstte Appie in lachen uit. Sofia zei ik..ik weet niet wat ik moet zeggen. Sorry eet maar rustig verder vergeet dit maar zei ik. En op een beetje gegrinnik van appie na bleef het verder stil. 6 uur klaar eindelijk kon ik weg van deze vernedering. ik liep naar mijn auto maar toen kwam Sofia aan en ze zoenden me.

Aantal keer bekeken: 2045
Waardering: 7.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online