Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ongeloofelijk maar waar.

U leest om dit moment het verhaal ongeloofelijk maar waar gepost door sjoerd v.d. V. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: sjoerd v.d. V
Gepost op: 2010-11-5

Verhaal:

ongeloofelijk maar waar
Het verhaal wat ik nu vertel is echt gebeurd. 4 jonge marokkaanse tieners 18+ kunnen dat beamen.

Vorige week donderdag stond ik op Rotterdam Alexander te wachten op de trein. Vlak naast mij zaten 2 jongens en 2 meiden van marokkaanse afkomst op een bankje. Ze zaten te klagen dat ze geen geld van hun ouders kregen om te stappen. Hoe moesten ze nu aan geld komen? De jongen die vlak naast mij zat en eigenlijk nog geen woord gezegd had boog zich plotseling voorover en liet een dikke straal spuug uit zijn mond lopen. Ik keek naar de hoeveelheid die hij zojuist op het peron had gespuugd en voelde dat mijn pik een beetje stijf begon te worden.
Nu heb ik een spit fetish en raak opgewonden als knappe meiden of jongens spugen. De jongen kijk mij even aan en voegde zich bij het gesprek met zijn vrienden. Ik kijk schichtig om mij heen of er nog meer mensen in de buurt waren. Dat viel wel mee het was al na 11 uur s'avonds en we waren praktisch alleen. Ik keek nog een keer naar die grote plas spuug toen de jongen mij weer aankeek en een zoengebaar maakte, ik bloosde en keek de andere kant op. De jongen gebaarde naar de andere en ze schoven dichter naar mij toe. "Zo zeg" zei de jongen en lachte, "vindt jij dat geil of zo als ik spuug ?" "Ja" zei ik en besloot om alles of niets te wagen. "Ik hoorde jullie praten over geldproblemen en nu kan ik daar wat aan doen" "Je hoeft er zelfs geen sex voor te hebben" De jongen keek mij niet begrijpend aan. "Wat wil je van ons ?" zei hij op dreigende toon. "Niets extreems of zo" zei ik en legde uit dat ik het geil vindt om door jonge tieners ondergespuugd te worden. De jongen schoot in de lach en vertelde dat aan de anderen. Daarna verstond ik niets van hun conversatie aangezien ze in het Marokkaans aan het overleggen waren. Ik hoopte stiekem dat ze zouden instemmen met mijn voorstel. "Hoeveel betaal je ons ?" zei de jongen. "50 euro per persoon als jullie je best doen" was mijn antwoord. "Prima" zei de jongen "maar niet hier, we gaan naar een afgelegen garage hier om de hoek daar stoort niemand ons." "Oke" zei ik, "maar hoe oud zijn jullie?" "Oud genoeg zei hij, allemaal 18+" Ze stelden zich voor als Ahmed, Kalid, Samira en Fatima. Toen we bij de garage aankwamen rekende ik af en gingen we naar binnen. Er stond een stoel in het midden en er hing een enkele lamp aan het plafond. Die lamp gaf meer dan voldoende licht. Ik ging op de stoel zitten en vroeg aan Ahmed en Kalid om dichterbij te komen. Ondertussen waren Samira en Fatima al druk bezig om spuug in hun mond te verzamelen. Bij het horen van die geluiden ging mijn pik nog stijver staan en trok ik mijn broek uit. Terwijl ik mijn pik masseerde vroeg ik aan Ahmed en Kalid om hun mond open te doen zodat ik hun tanden en tong kon zien. Dat deden ze en Ahmed kwam extra dichtbij zodat ik zijn gebit goed kon zien. Op beide jongens viel niets aan te merken en de meiden waren nieuwschierig geworden en kwamen er ook bij staan. Samira had inmiddels al een aardige lading spuug in haar mond en liet dat aan mij zien. Daarna deed fatima hetzelfde. Nu was het de beurt aan Kalid en Ahmed om aan het werk te gaan en hun gorgelde geluiden terwijl ze aan het verzamelen waren maakte mij wel heel geil. Na een minuut of 5-6 hadden zowel de jongens als de meiden zoveel spuug in hun mond dat praten niet mogelijk was. Ik vroeg hun om een voor een bij mij te komen zodat ik kon zien hoeveel ze in hun mondjes hadden.
4 monden gingen tegelijk open en ik was verbaasd hoeveel spuug ze hadden verzameld in zo'n korte tijd. Ahmed kwam als eerste en terwijl hij nog eenmaal zijn mond opendeed ging ik achterover zitten en gebaarde dat hij Z'n gang kon gaan. Ik hield mijn ogen open en zag een enorme straal spuug over mijn gezicht lopen. Daarna was het de beurt aan Fatima, ze giegelde en liet alles in een keer uit haar mond lopen. Kalid en Samira kwamen naast mij staan en lieten samen een waterval aan slijm over me heen lopen. Ondertussen zat ik hevig aan mijn pik te trekken en kwam heerlijk klaar. Net toen ik dacht dat dit het einde was had Ahmed zijn mond weer gevuld en spuugde voor de 2e keer. Fatima deed het nog eens dunnetjes over en ook van Kalid en Samira kreeg ik een heerlijke spuug douche. Ze lachten alle 4 en ik mocht ter afscheid bij ieders een vinger in hun mond stoppen.
We maakten nog een afspraak en de 2e keer was nog beter dan eerst.

Wat een geweldige beleving
Aantal keer bekeken: 11917
Waardering: 1.94 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online