Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ontvoerd in de woestijn2.

U leest om dit moment het verhaal ontvoerd in de woestijn2 gepost door gfdg. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: gfdg
Gepost op: 2010-7-14

Verhaal:

ontvoerd in de woestijn2
Hoofdstuk 2

Het leek erop dat alles wat Sara aan hem vertelde hem helemaal niet deerde. Blade zag kalm en rustig uit terwijl alles in haar leek te exploderen. Hoe kon hij zo kalm doen en haar zo’n mededeling geven. Het ging verdorie hier om mensen en niet over een paar koeien of schapen. Nadat hij rustig een sigaret opstak en de rook uitblies alsof hij de tijd van de wereld had sprak hij weer tot haar kalm en zakelijk � ik heb hier connecties en die doen er alles aan om jou verdwijning in de grond te snoeren. � hij maakte een korte pauze alsof hij wou dat alles wat hij zei ook goed tot haar doordrong. � een feit is dat je hier bent om mijn vrouw te worden. Het is lot, niets meer en niets minder. Als ik daar überhaupt mijn twijfels over had, sinds ik jou heb gezien zijn die verdwenen.
Zijn blauwe ogen keken haar doordringend aan en ze voelde dat ze beefde. Hij wou haar ten koste van alles. Wat vreemd dat ze zich dat eerder niet had gerealiseerd, hoe hij naar haar keek en haar iedere keer aanraakte. Misschien was dit allemaal teveel voor haar en daarom was ze er niet bewust van maar nu wist ze wel zeker. Deze begeerlijke man wilde haar en ze wist dat het ook wederzijds was en daar hield het op. Ze was niet van plan hier te blijven en zeker niet met deze man te trouwen hoe aantrekkelijk hij ook mocht zijn.
En meneer is zeker gewend om alles te krijgen wat hij wil. � Haar lippen krulden sarcastisch omhoog. - Nou ik kan je vertellen dat het deze keer niet doorgaat. je connecties en jij kunnen mooi de pot in. Je zegt dat je ervoor zorgt dat mijn verdwijning niet in openbaar komt en je kunt misschien voor zorgen dat ze de onderzoek zo lang mogelijk uitrekken tot wij getrouwd zijn maar het dringt blijkbaar niet tot je door dat er geen trouwerij komt. Je zult me moeten slepen en ook al lukt dat ik zeg nooit jaa. Ik stem nooit in met het huwelijk. � Haar wangen begonnen te gloeien door de opwinding en haar ogen kregen strijdlustige glans die haar nog meer aantrekkelijk maakte.
Weer nam hij rustig een trek van de sigaret en enige wat hij deed is naar haar kijken. En hoe?! Hij kleedde haar gewoon uit met zijn ogen. En dat was voor sara de druppel. Ze pakte een doorzichtig glazen vaas van de bureau en gooide die vol op tegen de muur aan. Het glas brak in duizenden stukken en het muur was nu lelijk ontsierd door het water die in het vaas zat. Hij keek rustig naar de vlekken alsof hij een oude Egyptische tekst zat te ontcijferen.
heb je wel een woord gehoord die ik nu zei jij rot vent. Ik wil weg..........hoor je mij weg....wegggg...... � ze begon hysterisch te gillen maar het duurde niet lang, want ze hoorde een klap en haar wang begon pijnlijk te gloeien. Toen besefte ze dat hij haar klap had gegeven. Het huilen stond haar nabij. Hij pakte haar met zijn rechte hand bij haar haren en met andere streek hij over de wang waar de klap aankwam.
Kijk niet zo Zahra, ik wou je niet slaan- woest trok hij haar nog meer naar zich toe � je was hysterisch ik moest wat doen.
Dikke tranen rolden over haar wangen en haar lichaam begon zachtjes te schrokken.
niet doen Zahra � riep hij gekweld uit en voor ze het wist raakten zijn lippen haar zacht aan. Ze deed hare automatisch uiteen en liet zijn tong langzaam tussen haar binnenste glijden. Haar armen gingen verkennend naar zijn nek toe en ze voelde kleine trillingen in haar lichaam en nog een warme gloei in haar onderbuik. De lucht tussen hun was geladen en ze vergat alles om haar heen. Haar tong was nu zijn eigen weg gaan vinden en ze was nu net zo gedurfd als hij. Ze draaide zachtjes met haar tong om zijn heen zoog er licht op aan. Zijn handen waren warm en teder en raakten haar overal aan. Hun monden gingen langzaam uit elkaar en ze keek diep in zijn ogen. Ze hadden nu zo’n diepe kleur gekregen dat ze bijna paars leken. Zijn ademhaling was net zo onregelmatig als het hare. Ze moest hem loslaten maar dat kon ze niet. Hij had haar weer gekust maar deze keer had hij haar echt geraakt. Zijn kus was verleidelijk en gepassioneerd en niet bedoeld om te straffen. Het was te vergelijken met een storm en passie waar je alleen over kunt dromen en die tot nu toe in boeken bestond. Ze beseft nu iets wat hij allang door had. Dat hij de man voor haar was en dat als ze hem laat gaan ze nooit meet zoiets zal ervaren. Haar hersens werkten razend snel maar een ding wist ze zeker. Ze zal met hem trouwen!
Alsof hij wist wat in haar omging keek hij haar nog een keer bevestigend aan en zij: we gaan trouwen!
Ze sloeg haar blik van hem af
En mijn ouders � de woorden kwamen zacht over haar lippen. Dat had hij blijkbaar niet verwacht dat ze zou zeggen en hij liet haar snel los.
Ze zijn niet welkom! � hij liep weer naar zijn bureau toe en bleef daar staan met zijn rug naar haar toegekeerd.
Mijn ouders zijn alles voor mij en je beledigt mij door om zoiets te zeggen. � Ze sprak kalm uit maar alles in haar begon weer in leven te komen. Dit was waanzin, zou ze altijd met hem ruzie hebben. Zullen ze dan nooit met elkaar eens zijn en ze ging nog notabele trouwen met hem. Was passie dan alles wat hun twee bij elkaar brengt.?
Jouw ouders hebben lang geleden al een beslissing gemaakt. Ze zijn schande en niet welkom op de bruiloft.
Dan komt er geen bruiloft. En dat meen ik echt. Voor niets in de wereld ga ik trouwen zonder dat mijn ouders aanwezig zullen zijn.
Ze sprak nog steeds kalm maar iets in haar stem deed hem huiveren en hij draaide zich om zodat hij haar recht kon aankijken.
Hoe moet ik dat regelen Sara. Mijn familie en jou familie is beschaamd door de gedrag van jouw ouders. Hoe wil je dat herstellen Sara.
Beschaamd zeg je? Door wat. Twee mensen hebben elkaar ontmoet en werden verliefd. Ze hebben voor de liefde gekozen en ze zijn gelukkig. Ik geloof dat jou vader een goede man is ook al heb ik hem nooit ontmoet maar een ding weet ik zeker en dat is dat mijn moeder nooit zo gelukkig met hem zou zijn zoals ze met mijn vader is. Noem je dat een schande.
Je weet hoe onze cultuur is Sara. Ik weet zeker dat jouw moeder dat had verteld.
Ik weet het. � ze kwam naar hem toe en pakte zijn handen. � maar liefde kun je niet dwingen. Ze was niet verliefd op jouw vader maar wel op mijne. En ik .... ze keek even weg en toen begon ze weer dapper - .... zou hetzelfde doen.Zijn ogen werden donkerder zijn handen knepen haar onbewust wat harder aan.
ik zou kijken wat ik kan doen Sara maar ik beloof nog niets. Ik moet eerst met mijn vader praten en daarna met jou grootouders. � hij liet haar handen los en pakte een zwart mobieltje uit zijn zak. � je zult je grootouders ook ontmoeten natuurlijk en dat gebeurt vanavond. Ze houden een klein feestje in ere van jou. � toen richte hij zich weer op de mobieltje en hij belde iemand in het Arabisch. Sara hoorde achter zich een klopje aan de deur en Fatima kwam binnen. Blade winkte haar met zijn vingers en Fatima pakte Sara bij de boven armen en gaf haar klein duwtje richting het deur. Dus dat was de teken dat hun gesprek klaar was en dat ze nu mocht gaan. Heel anders dan dat ze gewend was maar bij hem was het blijkbaar dood normaal. Ze voelde zich net een klein kind die een standje heeft gekregen en nu door haar nanny terug naar de kamer werd gebracht.

Aantal keer bekeken: 4897
Waardering: 8.53 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online