Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ontvoerd of vermoord .

U leest om dit moment het verhaal ontvoerd of vermoord gepost door nour. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: nour
Gepost op: 2011-6-26

Verhaal:

ontvoerd of vermoord
er was eens een meisje ze heette loretta. ze was 9 jaar oud.
op een dag ging ze buiten spelen met haar bff pipie. pipie ging weg omdat ze naar haar oma moest en loretta zei dat ze nog effe buiten wou blijfen en pipie had haar gewaarschuwd om niet buiten te blijven. maar ze bleef toch buiten. toen kwam er opeens een man langs en die stopte loretta in een zak een plastic zak hij kwam thuis en loretta leefde nog hij pakte een bijl en sneed loretta en stukken voor dat ze vermoord werd schreewde ze helllleeeeeeeeeeep.... haar moeder belde haar uren en uren achter mekaar
en na 10 keer nam de man op en zei hallo en de moeder zij hallo de moeder vroeg is loretta daar nee antwoorde hij ,hij zij dat dit een verkeerd nummer was en de moeder hing op 2 weken later lag loretta in stukjes gehakt in de woonkamer

dit is niet echt gebeurt

Aantal keer bekeken: 2670
Waardering: 5.37 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online