Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

onverwachte homosex.

U leest om dit moment het verhaal onverwachte homosex gepost door ton. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: ton
Gepost op: 2009-9-17

Verhaal:

onverwachte homosex
Ik was al een tijdje bevriend met een 24 jarige lesbiènne. Omdat ik in het geheim stapel op haar was wilde ik het liefst zoveel mogelijk bij haar in de buurt zijn. Dit hield ook in dat ik met haar homobars bezocht.

Op een dag was ik weer met haar in een homobar en trof daar een oude vriend van mijn broer. Wij hebben nog wat zitten drinken en praten. Hij vroeg aan mij of ik ook homo was. "Nee, ik ben 100% hetero" zei ik.

Toen het sluitingstijd was vroeg hij of wij nog zin hadden om bij hem thuis nog wat te gaan drinken. Mijn vriendin voelde daar wel wat voor en dus liet ik me door hun tweeën meeslepen.

Na wat gedronken te hebben zei de vriend van mijn broer dat we wel bij hem konden overnachten. Mijn vriendin kon op de bank slapen en ik kon dan wel bij hem in bed, er zou echt niets gebeuren! Ik voelde hier niets voor, maar mijn vriendin zei: "Ach joh, stel je niet aan, hij zal je heus niet aanranden of zo". En zo liet ik mij, omdat ik bij haar in de buurt wilde blijven, toch overhalen.

Toen ik ongeveer 10 minuten naast hem in bed lag, voelde ik dat hij met zijn hand over mijn slip wreef, waardoor mijn pik in no time hard werd. Intussen deed ik alsof ik vast in slaap was, want ik vond het toch wel een beetje spannend. Even later trok hij mijn slip naar beneden en begon aan mijn pik te trekken. Oh, wat een heerlijk gevoel, zo'n vreemde hand die mij aftrok. Ook mijn ballen werden niet vergeten en lekker verwend.

Opeens voelde ik iets nat en warm om mijn pik, ik werd verdorie gepijpt door een man. Oh mijn God, en hoe. Dit was het heerlijkste dat ik ooit in mijn leven had gevoeld. Deze man wist precies de lekkere plekjes. Het duurde dan ook niet lang voordat ik voelde dat ik ging klaarkomen. En ja hoor daar kwam het. Hij haalde mijn pik echter niet uit zijn mond toen ik begon te spuiten, maar slikte alles in.

Ik moest wel laten merken dat ik wakker was, want ik wilde nog meer van dit lekkers meemaken. Hij vroeg mij of ik hem ook wilde aftrekken en ik zei dat ik dat wel wilde. Ondertussen ging hij door met mijn pik te verwennen.

Toen zijn pik op volle sterkte stond vroeg hij mij of ik hem wilde pijpen.
"Dat heb ik nog nooit gedaan!" zei ik geschrokken. "Ik zou niet weten of ik het wel goed doe". "Nou", zei hij, "daar kun je maar op een manier achterkomen".

Langzaam ging ik met mijn hoofd naar beneden, totdat ik bij zijn pik kwam. Hij was geschoren, net als ik waardoor ik zijn pik in volle glorie kon aanschouwen. Het was een mooie pik, die een beetje naar beneden gebogen was, niet te lang, ongeveer 17 centimeter en niet te dik, ongeveer zoals de mijne. Er zat een beetje voorvocht op de eikel. Voorzichtig stak ik mijn tong uit en likte een beetje van dit vocht op, het was een beetje zout, maar smaakte niet vies. Hierdoor erg opgewonden nam ik zijn eikel in mijn mond en liet zijn pik in mijn mond glijden.

Toen zei hij wat ik moest doen met mijn tong. Na een poosje zei hij dat hij standje 69 wilde doen, wat ik natuurlijk ook wel wilde. Hij nam mijn pik weer in zijn mond en het voelde weer net zo heerlijk als even daarvoor. Deze keer duurde het langer voordat ik klaarkwam, maar de sensatie was even groot. Hij kwam ook klaar en ik wilde me niet laten kennen en probeerde ook zijn zaad in te slikken. Het lukte me niet helemaal en mijn gezicht kwam vol te zitten met zijn sperma. Met een vinger veegde ik het weg en likte mijn vinger schoon. Zo zijn we nog de hele nacht bezig geweest. Van slapen kwam niet veel.

Mijn vriendin moet het wel aan mij gemerkt hebben dat er die nacht iets gebeurt was. Want de volgende ochtend, toen wij op weg naar haar huis waren, vroeg ze, met een glimlach, of ik een HEERLIJKE nacht gehad had. "Hoezo?" zei ik...

Ik heb deze man nooit meer gezien, maar zal die nacht nooit meer vergeten!

Aantal keer bekeken: 14140
Waardering: 7.87 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online