Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

onverwachte sex.

U leest om dit moment het verhaal onverwachte sex gepost door Peter de Man. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Peter de Man
Gepost op: 2011-1-28

Verhaal:

onverwachte sex
Afgelopen weekend kwamen vakantie vrienden van ons logeren. Zij zijn woonachtig in de belgische badplaats waar wij al een aantal jaren onze vakantie vieren.

Richard, Patricia en dochter Carla zijn leuke mensen en het klikt erg goed met ons gezin, Peter, Chantal en zoon Gerard. De afspraak voor dit weekend stond al maanden vast echter kon Richard er niet onderuit dat hij voor zijn werk naar Parijs moest.
Gezien het feit dat zij één auto hebben kwamen Patricia en Carla met de trein en hadden we afgesproken dat ik en Gerard ze op het station van Antwerpen zouden oppikken.

Het werd een leuk en spontaan weerzien. Patricia vloog mij om de nek, gaf me twee zoenen op mijn wang en één op mijn mond en pakte me daarna stevig vast. Ik kreeg hiervan even de kriebels in mijn maag.
Ik vond haar namelijk een mooie knappe en leuke vrouw, welke precies het lichaam heeft waar ik van hou. Namelijk een beetje stevig, goed paar billen en dikke tieten, zo is ook het lichaam van mijn vrouw.
Ik haar lichaam op het strand natuurlijk al dikwijls kunnen bewonderen en hiervan ook al geregeld foto’s gemaakt zodat ik haar lichaam thuis op mijn gemak kon bewonderen. Ook tijdens het mastruberen of zelfs tijdens de sex met mijn vrouw dacht ik nog geregeld aan haar lekkere tieten en kont.

Tijdens onze rit richting ons huis praatte we wat over koetjes en kalfjes tot dat ik zag dat de rok van Patricia omhoog was geschoven en ik net een stukje kant zag van haar hold-up panty. Ik kreeg onmiddellijk een flinke erectie, die mij tijdens het rijden flink in de weg zat. Ik probeerde hem ongemerkt wat beter te leggen, maar Patricia had in de gaten wat er aan de hand was en schoof haar rok nog verder omhoog en vroeg of ze mij even moest helpen. Zonder mijn antwoord af te wachten pakte ze mijn pik beet legde hem goed maar bleef er over wrijven en er in knijpen.

Onze kinderen hadden niets in de gaten die waren te druk met hun DS. Ik kon mij toen ook niet meer bedwingen en ging met mijn hand over haar panty wrijven, over haar blote bovenbenen onder haar rok richting haar poesje. Ik was benieuwd wat ik aan zou treffen. Om het mij makkelijke te maken schoof ze iets onderuit en tot mijn stomme verbazing voelde ik geen stof maar gelijk haar natte kut. Zij was zo ontzettend geil, volgens mij was ze de hele treinreis in haar hoofd al bij deze aktie geweest. Bewust hold-ups aan en bewust geen slip, dat zij zo’n geile griet was had ik niet verwacht. Helaas konden we niets meer doen dan een beetje voelen, maar ik was benieuwd waar dit zou eindigen.

Toen we aankwamen bij ons huis en de spullen uit de auto hadden gehaald, gingen we eerst rustig koffiedrinken. We zaten ze gezellig te keuvelen echter toen mijn vrouw koffie bij ging zetten schoof Patricia haar rok omhoog en deed haar benen uit elkaar, zo had ik een schitterend uitzicht op haar geile kutje. Zij had haar schaamhaar netjes geschoren in een streepje en ze had in tegenstelling tot mijn vrouw een mooi strak kutje. Ik bedoel, mijn vrouw heeft van die grote hangende lippen, Patricia had een playboy- of perzikkutje, waarbij haar klitje goed te zien was.
Ze kwam vlug naar me toe een ik kreeg een vluchtige tongzoen en een kneep in m’n ballen, geil beest.

Na de koffie stelde ik voor dat ik de spullen van Patricia boven zou zetten en haar de slaapkamer zou laten zien. Mijn vrouw ruimde alles op en wij gingen naar boven. Uiteraard liet ik, als een echte gentlemen, Patricia voor gaan en had zo weer een heerlijk uitzicht. Boven gekomen konden wij ons niet bedwingen, ik maakte vlug mijn broek los en pompte mijn pik van achteren vluchtig bij Patricia naar binnen. Het voelde heerlijk aan, echter om geen argwaan te wekken hebben we het niet afgemaakt maar zijn vlug naar beneden gegaan.

Verder die dag gebeurde er niets meer bijzonders, totdat we de kinderen op bed hadden gelegd en we met z’n drieën onder het genot van een wijntje lekker aan het babbelen waren. Het was erg gezellig en we hadden al de nodige wijntjes genuttigd toen Patricia een beetje emotioneel werd. Ze deed haar verhaal over Richard en het feit dat hij meer voor zijn werk koos als voor zijn gezin. Op een gegeven moment barstte zij echt in tranen uit en Chantal ging naast haar zitten om te troosten. Ze sloeg een arm om Patricia en wreef met haar andere hand over het bovenbeen van Patricia. Zo ging dat even door tot Chantal iets hoger kwam en zo bij het kant kwam, ze begreep direct wat Chantal droeg en ging gewoon met wrijven maar nu ook iets hoger!!!

Chantal had al aardig wat wijntjes op, ik weet dat ze dan heel geil wordt en af en toe ook dingen op sexueel gebied doet die ze normaal nooit zou doen. Zo heeft ze een keer na een feestje willen regelen dat vrienden van ons zouden blijven “slapen”, dit mislukte echter doordat zij net waren vertrokken. Na een ander feestje hebben wij een keer een hoer besteld waarmee we een lekker trio-tje hebben gehad. Daarna heeft zij altijd aangegeven dat dit nooit meer zou voorkomen.

Maar ik had het gevoel dat het er nu toch weer aan zat te komen, want ik wist natuurlijk hoe geil Patricia was en wat er te zien was onder haar rok.
Chantal keek mij aan, zo in de trant van wat mag ik doorgaan…. maar ze wist ook dat ik dit geweldig vond en hiervan had gedroomd, dus mijn zegen had ze. Chantal en Patricia keken elkaar recht in de ogen en langzaam vonden hun monden en daarna ook hun tongen elkaar. Ze zoende heftig en begonnen elkaar nu ook te betasten, eerst de borsten en daarna ook tussen de benen. Chantal had direct de natte kut van Patricia te pakken en keek er volgens mij niet van op dat zij geen slip droeg.
Toen Patricia bij Chantal verder ging bleek ook zij hold-up panties en geen slip te dragen. Nou je snapt dat ik ook niet meer te houden was, twee van zulke geile wijven. Gekleed zoals je zou willen wensen en een lichaam zoals je zou willen wensen. Ik kleedde me uit en wist niet waar ik moest beginnen, het liefst natuurlijk bij Patricia, mijn eigen vrouw kende ik door en door, maar het lichaam en de geuren van Patricia wilde ik graag leren kennen. Het werd een avond om nooit te vergeten, alle gaten werden gevuld, er werd gespoten door zowel man als vrouw er werd gelikt, geneukt…… noem het maar op alles kwam aan bod. Wanneer jullie het leuk vinden zal ik volgende ons sexspel uitgebreid beschrijven……….


Aantal keer bekeken: 19361
Waardering: 7.94 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online