Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

onverwachte uitnodiging.

U leest om dit moment het verhaal onverwachte uitnodiging gepost door Rie Tiel. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Rie Tiel
Gepost op: 2009-8-10

Verhaal:

onverwachte uitnodiging
Toen ik onlangs een fietstochtje maakte kwam ik voorbij het optrekje van een vriendin van mijn vrouw. De dame in kwestie is een zestigtal jaren oud en reeds een tiental jaren weduwe en zeer welstellend.Vaak gaat zij op reis met mijn vrouw en regelmatig komt zij bij ons aan huis.Geregeld worden wij uitgenodigd bij haar voor een of ander feestje alwaar het telkens nogal frivool aan toe gaat.Toch gaf zij mij steeds de indruk dat zij geen behoefte meer had aan mannelijke belangstel-ling.Ik hield even halt om de mooie tuin te bewonderen en zag dat zij er aan het werk was met de bloemen te
besproeien.Ik moet eerlijk bekennen zij zag er in een schattige bikini verleidelijk sexy uit en toen zij mij zag nodigde zij mij uit haar tuin te bewonderen.Ik feliciteerde haar met de mooie bloemen en voegde er aan toe dat
ook zij als een mooie bloem in haar tuin tot haar recht kwam. Spontaan nodigde zij mij in het salon een glas te drinken en weldra zaten wij samen in de canapé een stevige wiskycola te drinken.Het werd een gemoedelijk gesprek en ik was echt gecharmeerd door haar mooie figuur.Nadat zij een tweede glas had ingeschonken kwam zij voor mij staan en zegde weemoedig dat zij al tien jaar het genot van een man moest missen en dat haar dit soms hard viel. Naar omhoogkijkend zag ik haar smachtende blik en zachtjes sloeg ik een arm omheen haar lenden en trok haar
op mijn knie alwaar zij zittend plaats nam.Zachtjes kuste ik haar in de hals waarop zij haar hoofd naar mij toewend-de en mij haar mond met geopende lip-pen aanbood.Verlangend begonnen wij el-kaar te tongkussen en verkenden onze strelende handen elkanders lichaam.
Zachtjes kreunend zegde zij mij dat zij al zolang verlangend was. Speels deed ik haar bovenstukje uit en begon zachtjes haar borstjes te masseren terwijl zij met een begerige hand gleed in mijn boxer-short.Met het puntje van mijn tong verwendde ik likkend haar tepeltopjes die uitdagend rechtop gingen staan.Met verlangde lippen omsloot ik beurtelings haar tepeltopjes en vertoefde er minuten-lang gulzig lokkend terwijl zij met zachte hand mij toeter bespeelde.Zij voelde mijn stijgend verlangen en stelde spontaan voor dat wij naar haar slaapkamer zouden gaan. Als een galante heer droeg ik haar naar boven en nadat wij onze weinige klederen hadden uitgedaan omarmden voor de eerste maal onze naakte lichamen elkaar.Zachtjes legde ik haar neer op haar rug in het bed alwaar zij plaats nam met opengespreide benen zodat ik haar mooie naakte lichaam verlangend kon bewonderen.Minutenlang kuste ik haar verleidelijke vulva met openstaan-de schaamlippen en diep schoof ik er mijn tong tussen waarbij zij kreunde van genot. Uiteindelijk nam ik schrij-lings plaats boven haar en liet mij traag zakken. Hemels was het voor mij wanneer zij met mijn eikel zachtjes wreef tegen haar vulva en terwijl zij haar lichaam in een boogstand bracht schoof ik zachtjes in haar boterzachte liefdesgrot.Traag begonnen wij in elkaar te bewegen en geleidelijk verhoogden wij ons ritme terwijl wij tongkussend en strelend elkander nog meer deden genieten. Als een orkaan kwam een fantastisch orgasme waarbij ik mijn vele liefdesvocht in haar bronstige onderbuik spoot waarbij zij klaar kwam trillend van genot.
Zalig in elkanders armen liggend beleefden wij een ontspannend naspel.
Toen zij voelde dat mijn erectie nog niet was afgenomen vroeg zij mij te gaan liggen op mijn rug en op haar beurt nam zij nu schrijlings plaats op mij en als een bronstige amazone bracht zij ons tot een nieuw fantastisch hoogtepunt en vulde ik spuitend haar hemelse vagina met een nieuwe lading liefdeszaad.
Het werd een moeilijk afscheid en op haar vraag of dit voor herhaling vat-baar was beloofde ik volmondig ja.

Aantal keer bekeken: 16103
Waardering: 7.03 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online