Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

op de toog 3.

U leest om dit moment het verhaal op de toog 3 gepost door mjuzikcage. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: mjuzikcage
Gepost op: 2006-10-2

Verhaal:

op de toog 3
ja ik wilde zeker u mijn laatste deel van mijn toogtrilogie en trio zeker niet onthouden.
Mijn vriendinnnen rita en brigitte bekwamen snel van hun eerste orgasme dat ze al rechtstaand op men toog beleefde.rita die blijkbaar sneller bekomen was dan brigitte kwam snel naar tussen de toog en zonder veel woorden te gebruiken begon ze direct aan mijn harde paal te zuigen goed wetende dat ik weer op springen stond.ZE wou echter mijn zaad delen met brigitte en zei haar mee te helpen want ze kon dat zaad van mij niet alleen verwerken zei ze
Bie was snel beneden en samen zogen ze aan mijn paal afwisselend de een aan men ballen en de andere aan men eikel
ik verzeker je een zalig zicht maar een supergevoel en ja mijn laatste schot was de dinsdag voordien voor rita geweest en men ballen waren inderdaad weer vol met warm zaad.
Rita voelde aan het samentrekken van men ballen dat ik snel zou schieten en zei aan bie dat ze naast haar moest komen zitten met haar mondje open.
Ik richte mijn warme straal op hun mondje maar ik was zo geil dat ik eveneens de dames hun borsten lekker kon volspuiten .Een kwakje op iedere borst.het was zalig en weer rita wilde alles hebben en begon meteen bie haar borsten af te likken en daar de laatste druppel af te likken.Bie haar remmen waren ondertussen helemaal los en deed hetzelfde bij rita om haar direct nadien lekker te tongen en zo al mijn zaadcellen goed te verdelen onder hun beide.De dames waren hierdoor echter zo opgewonden dat ze niet alleen elkaar begonnen te zoenen maar ook een vinger in elkaars natte spleet staken en zich daar zonder van mij wat aante trekken stonden te vingeren.Ja ik als leek en onervaren stond er bij en keek er na maar genoot des temeer.al snel kwam rita schokkend klaar maar blijkbaar was ze neit bedreven genoeg om bie klaar te krijgen.Het meisje was wat aan het afkoelen omdat rita stopte en zichzelf liet genieten van dat orgasme.
Ik merkte de teleurstelling bij bie en nam onmiddellijk plaats voor haar leuke kale poesje en stopte een paar vingers bij haar binnen en begon lekker zacht op haar klitje te bijten .Haar reactie volgde zeeer snel en duwde haar bekken nog verder naar voren en ik voelde haar poes lekker samen trekken en met een lange jaaaaaaaaaaa kwam zij ook voor de 2de kkeer klaar.
Rita had het genot zien komen en verplaatste zich naar mijn eikel toe en begon mijn slapjanus lekker hard te zuigen wat natuurlijk niet lang duurde.Rita wilde mij oh zo graag anaal voelen en wist best dat ik dat zalig vond in al onze geilheid vergaten we ook de condooms en ze pompte eerst mijn boom in haar kletsnatte poes om die onmiddelijk tegen haar kontje te drukken.Rita was onvervaard en duwde zonder nadenken mijn paal helemaal in haar kontje.Ze liet daarbij een diepe grom en begon direct haar bekken op en neer te bewegen terwijl ze op haar handen en knieen voor me zat.Bie zag dit allemaal gebeuren en begon rita te tongzioenen en kneedde zeer efficient de borsten van rita met veel aandacht voor haar tepels.
Ik beukte zeer lekker in rita haar kontje en probeerde met mijn vrije handen haar klitje te masseren en toen gebeurde waar ik eigenlijk altijd al van droomde
bie legde zich op haar rug onder rita en begon haar klitje te likken en mijn ballen rita was groot en kon zo ook makkellijk bie beginnen vingeren en duwde meteen 2 vingers in haar poesje en ook een in haar kontje,ja zij wist meteen ook dat bie haar kontje graag gevuild had want ze reagerde fel op deze vinger.
Dit schouwspel gebeurde eigenlijk bijna totaal uit mijn oogveld maar ik voelde die tong langs mijn ballen men vingers en ik zag hoe rita's vingers in en uit het poesje schoof van bie.
De dames genoten zo fel van elkaar dat de dames beiden naar een volgend hoogtepunt vingerden en likten.
Bijna gelijktijdig kwamen rita en bie klaar.
Ik wilde gewoon niet spuiten omdat ik vond dat ik ook bie mijn worst moest kunnen voelen.
de dames hadden geen recuperatie nodig vooral omdat ik voelde dat bie bleef likken en rita zelf nu haar tong tegen bie's poesje drukte.
Ik trok me terug uit rita's kontje liet de dames liggen en kroop over men toog naar de andere kant.Rita begreep meteen wat ik wilde en mijn judokatje paktte de billen van bie vast en duwde deze naar boven zodanig dat ik makkellijk mijn eikel tegen haar poesje kon duwen en ja die schoof zonder nadenken diep de schede van bie binnen.
ondertussen had bie mijn plaats in rita haar kontje gevuld met 2 vingers en neukte er stevig op los
ik pakte de borsten van rita flink beet en begon lekker te pompen in de kletsnatte poes van bie die gewillig mijn ritme overnam en al snel zag rita dat ik naar een orgasme werkte.
ZE pakte mijn hoofd en begon me lekker te tongzoenen wat voor mij precies het bevel leek van ja jongens spuit die griet maar lekker vol temeer ze ook wist dat ik steriel was en er totaal geen probleem kon zijn.
Ik echter realiseerde me net op dat moment in een flits van nee dat mag ik niet doen ondanks het feit ik steriel was ma ja de reflex he
en op het moment ik wilde spuiten haalde ik men paal terug uit haar poesje en spoot mijn warme stralen op de buik en kale poes van brigitte.
vervolg in op de toog 4
want moet er vandoor nu
mjuzikcage@hotmail.com

Aantal keer bekeken: 13485
Waardering: 8.69 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 105 bezoekers online