Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

op de toog 4.

U leest om dit moment het verhaal op de toog 4 gepost door mjuzikcage. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: mjuzikcage
Gepost op: 2006-10-5

Verhaal:

op de toog 4
ik moest vorige keer mijn verhaal nog afmaken
mijn warme zaad lag verspreid over het kale poesje van brigitte de bi vriendin van rita ik genoot even na en uit pure gewoonte haalde ik een zakdoek boven om mijn zaad weg te vegen.Dit was echter buiten rita gerekend want zij duwde me weg en begon het zaad op te likken en ook meteen het poesje van brigitte te vingeren.Blijkbaar wisten de dames van wanten en rita begon geraffinneerd en onder mijn neus smakelijk de klit van bie op de vrijen.De dames waren om te dromen en gaven me een supergeile schouw van kreunen en genot en sappen uit poesjes.Ik vond het een super geil gezicht en plots begon rita haar op een speciale manier te vingeren zodanig dat bie werkelijk verkrampte en ik zag haar kronkelen en samentrekken rond de 2 vingers van rita in haar poesje.
Ze schreeuwde het plots uit en liet alles los met gevolg dat ik voor men ogen plots voor het eerst een dame al spuitend zag klaarkomen.Ze spoot werkelijk een dikke straal sappen naar buiten die helemaal op rita spetterden en die meteen door rita opgevangen werden in haar mond.
De wereld ging open voor me en het was zo'n geil gezicht dat ik spontaan een derde maal een erectie kreeg.Rita bleef bie door vingeren maar de stralen stopten en bie was duidelijk helemaal van de kaart en lag uitgeteld op de grond tussen mijn toog.Rita liet haar met rust en keerde zich naar mij en vroeg me na een geile tongzoen waar ik ook de stralen van bie proefde of ik haar aub in haar kontje wilde neuken en me daar vol wilde spuiten zonder condoom.
Op een of andere manier liet ik me totaal gaan en duwde zachtjes men eikel in haar lekkere stevige kont.Blijkbaar waren de billen van deze judoka ook super gespierd en op handen en knienen zat ze voor me en kneedde mijn eikel die lekker diep en soepel in en uit haar kontje schoof.
Bie was bekomen, en kwam ook achter mij zitten en begon lekker aan men ballen te kneden en zij begon op haar beurt aan mijn kontje te likken ze vingerde zich zelf even en met die natte vinger begon ze stilaan mijn kontje binnen te dringen.Ik neukte en werd geneukt door 2 supergeile dames en liet me totaal gaan.Het lekkerste was nog dat ik al 2 keer klaarkwam en dat ik nu lang en beheerst kon blijven pompen in rita's kontje en kneedde ondertussen haar borsten en trok aan haar lekkere harde tepels.Rita gooide haar hoofd in de nek en beval me aan haar haren te trekken en haar te bereiden als een paard (rita was ook nog amazone) zalig lang pompte ik mijn eikel in haar kont en bie had zich ondertussen langs ons gewrongen en bood haar geile kale poes aan rita aan.
Rita begon haar op mijn ritme te vingeren en slurpte af en toe langs haar klitje die had ik ondertussen ook gevonden bij rita en ik vingerde haar met een paar vingers tegelijkertijd met mijn lul in haar kontje.Ik voelde mijn eikel iedere keer langs mijn vingers glijden en dat vermeerdere iedere keer mijn genot -op die manier stimuleerde ik ook mijn eikel en zachtjes voelde ik mijn zaad naar boven komen.Ik zei zachtjes tegen rita dat ik wilde spuiten blijkbaar waren de dames hier op aan het wachten en op het monment ik mijn weinige zaad in rita haar darmen deponeerde kwam zij klaar en liet rita op haar beurt bie voor de volgende keer klaarkomen.
ik knikte door men knienen maar bleef op rita's rug hangen met als beloning een geile tongzoen van bie er boven op.
Het geilste en eerste trio dat ik voor het eerst in men leven beleefde was een werled van verschil geworden.Niet alleen wist ik voor mezelf dat ik een vrouw meerdere keren kon laten komen en genieten maar ook dat sommigen anaal super vonden en bovendien had ik voor het eerst een dame al spuitend zien klaarkomen en dat allemaal op een ordinaire maandag voormiddag.
Het jammere was dat mijn gesloten voormiddag er op zat en ik nog steeds met angst zat op betrapping ik eignelijk op een super lompe belachelijke manier tot de dames zei dat ze super geil waren maar dat ik men deur moest openen.Samen trokken we onze kleren aan met enkele geile tongzoenen aan de dames ging men deur open.De dames netjes voor de toog alsof er nooit wat gebeurt was.
hopelijk konden jullie genieten van dit stuk geile waarheid ik geniet er nu 6 jaar later nog steeds van zelfs bij het neerschrijven kreeg ik af en toe een lekker gevoel tussen men benen
groetjes
mjuzikcage@hotmail.com en met dank aan sommigen die hier zelfs al op reageerden
misschien ooit tot een volgende op de toog want na brigitte en rita zijn er nog verhalen te vertellen

Aantal keer bekeken: 10686
Waardering: 8.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online