Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

op het naaktstrand.

U leest om dit moment het verhaal op het naaktstrand gepost door joost. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: joost
Gepost op: 2008-11-3

Verhaal:

op het naaktstrand
Dit jaar besloten Karin ,mijn vrouw, en ik in September nog even een last minute reisje te pakken naar callela ,Spanje .
We hadden en prima hotel en ook het weer was goed , goed genoeg om nog wat aan het strand te liggen en wat rond te lopen . Het was ondanks het mooie weer altijd erg rustig aan het strand, dus gelukkig geen jengelende kinderen en dronken duitsers of engelsen . Veel ouderen en echtpaartjes van onze leeftijd ,die begin 40 is .
De hotelkamer naast ons werd ook door een Nederlands stel bewoont en we raakten al snel met elkaar in gesprek .Carla was een donkerharige begin veertiger met een slank figuurtje dat er best wezen mocht en haar man Bram was wat steviger en had net als ik een klein bierbuikje .
mijn vrouw Karin is een echte blondine en heeft een mooi slank figuurtje, en mooie niet van die hele grote borsten . de borsten van Carla waren daarentegen erg groot en ik keek er dan ook verlekkerd naar.
Veel over koetjes en kalfjes , maar ook vroegen ze waar we altijd lagen op het strand .
Wij lagen gewoon op het strand zeiden we ,vlak bij zo n strand tent .
Carla en Bram kwamen al vaker in Callela en hadden een speciaal strandje gevonden onder de vuurtoren .
Een strandje dat wat afgesloten was was het normale strand , ze lagen daar altijd .
Het was er altijd heel rustig en , het belangrijkste was dat je er naakt kon zonnen .
Dat hadden we nog nooit gedaan en lachtten hun uitnodiging dan ook weg om ook eens daar te komen zonnen .
We praatten nog wat door en namen afscheid van onze buren die naar bed gingen .
Karin en Ik praaten nog wat na en lachtten nog wat over hun uitnodiging om naar het naaktstrand te gaan .
Ik opperde dat het misschien best wel lekker was , en dat niemand ons hier toch kent , tenslotte lag ze ook wel eens topless op het strand.
Maar ja, helemaal naakt is natuurlijk wel wat anders.
De dag erop was het nog geen strandweer , maar werd het later in de middag toch nog mooi en besloten we toch nog even naar de zee te gaan .
We gaan even bij de buren kijken grapte ik, Karin keek me aan en zei o.k maar ik hou mijn broekje aan hoor !!
het strandje was gauw gevonden en we liepen er nog niet of onze hotelbuurtjes riepen ons al , ze lagen helemaal achteraan tegen een soort helling aan ,en vielen haast niet op , het was trouwens erg rustig want er lagen misschien 30 man op het strandje , maar ze waren wel allemaaal naakt .
We liepen naar Bram en Carla en gingen bij ze zitten. De enorme borsten van Carla vielen gelijk op en ze had een opvallend veel schaamhaar .
Bram had het haar juist weggehaald en had een behoorlijk grote pik,.
Karin en ik kleeden ons uit maar ik hield mijn zwembroek en Karin haar bikinibroekje aan.
Je kunt hem rustig uitrekken joh zei Bram tegen mij , iedereen loopt hier in zijn blote kont , maar ik aarzelde en sputterde wat tegen .
Tot Karin erbij kwam zitten die zei , als jij je broek uitrekt ,doe ik het ook .
En zonder dat ik wat kon antwoorden trok ze heel rustig haar broekje uit en ging achterover liggen .
Haar netjes onderhouden kort geschoren blonde kutje was nu voor iedereen te zien en ik zag Bram ook al loeren naar haar poesje .
Ik trok nu ook mijn broek uit , maar ging gelijk het water in .
2 totaal verschillende kutjes voor mijn neus hadden mijn pik toch wat doen groeien .
De behaarde kut van Carla en het blonde poesje van Karin mistte zijn uitwerking niet .
Na een paar minuten was ik gewend aan mijn naaktheid en ging het water weer uit en ging naast Karin liggen . We hadden een boxje met bier meegenomen en na een paar biertjes werd de sfeer wat losser .
Ik lag nu op mijn rug en Karin begon mij zachtjes in mijn nek te kussen , mijn lul reageerde gelijk en ik keek verschrikt rond , maar het strandje was nagenoeg leeg en Carla en Bram waren in een hevige vrijpartij verwikkeld .
Ik liet Karin doorgaan en ze kuste mijn nek en schouders en kwam zo bij mijn mond terecht waar onze tongen elkaar kruisten .
Na wat getongt te hebben ging ze weer verder naar beneden en ging met haar tong over mijn borst en likte mijn tepels.
Mij lul was ondertussen keihard geworden en ik keek naast mij naar Carla en Bram . Ik zag Bram met zijn hoofd tussen de benen van zijn vrouw liggen en zag zijn tong in het sneetje van Carla verdwijnen .
Karin was nu bij mijn navel terechtgekomen en had mijn harde pik nu in haar hand en trok zachtjes .
Haar tongetje liet ze over mijn plasbuis en kort daarna had ze mijn harde pik geheel in haar mond en begon me heerlijk te pijpen .
Ik zocht naar haar natte kutje en liet 2 vingers in haar kutje verdwijnen , ze begon gelijk neukbewegingen te maken en ik pakte haar dan ook vast en liet haar op mijn pik zitten , die makkelijk in haar drijfnatte kutje gleed .
OOk onze buren hadden dit standje aangenomen en beide vrouwen wipten op onze harde pik .
Carla Probeerde een tepel van Karin in haar mond te nemen ,wat mijn vrouw tot mijn verbazing toeliet , en terwijl ze geneukt werd door mij liet ze zich aan haar titjes zuigen door een vrouw .
na een paar minuutjes ging Karin van me af en ging op haar rug liggen , ik legde haar been op mijn schouders (mijn favouriete standje ) en liet mijn lul in een keer weer bij haar naar binnen gaan, en begon haar weer snel te neuken .
Carla had nu de pik van Bram in haar mond en was haar man snel aan het pijpen , dit beeld wond mij extra op en ik haalde snel mijn pik uit Karin en kwam hevig klaar over haar blonde kutje en haar buik .
Ook Bram was klaargekomen , en wel in het gezicht van zijn vrouw bleek het want het gezicht van Carla zat onder het sperma van haar man .
Ze haalde het met haar vingers wat weg en stopte het in haar mond .
We bleven nog even uitrusten van de inspanningen en gingen daarna nog even de zee in met zijn vieren .
Het bleef niet bij deze eerste keer op het naaktstrand ,we hebben een heerlijke vakantie gehad met onze nieuwe vrienden , daarover in een volgend verhaal meer .
Aantal keer bekeken: 20980
Waardering: 6.73 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online