Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

op school.

U leest om dit moment het verhaal op school gepost door saartje kortingsman. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: saartje kortingsman
Gepost op: 2011-1-12

Verhaal:

op school
tuuteleluut tuuteleluut. klinkt het in Lore's kamer. haar wekker gaat af. snel rent ze naar de badkamer en gaat onder de douge. als ze er onder uit komt kleed ze haar snel aan, loopt naar haar ouders hun kamen. 'mama wakker worden ik moet naar school.' haar mama schiet wakker en kijkt naar haar wekker 'oje is het al zo laat??' ze gaat haar snel omkleden. Lore rent naar beneden en neemt een boterham, rent dan naar de auto van haar mama en gaat er in zitten. ze propt snel haar boterham in haar mond.haar mama komt aan gerent, snelt in haar auto en duwt op haar gas pedaal. na 10 minuutjes rijden komen ze aan op school. 'dag lore' word Lore achterna geroepen. snel rent Lore naar binnen. 'Hallo Tim, ik ben er sorry dat ik zo laat ben' 'maakt niet uit hoor, maar je moest precies snel zijn je hebt jepyama broek nog aan.' 'oje dat ben ik vergeten' ze snelt naar de wc's doet haar pyamabroek uit en kijkt in haar tas. maar direct vind ze geen broek 'hallo wat doe jij in de jongens wc'c in je onderbroek??' klinkt een zware stem. "dat ook nog" denkt Lore. ze gaat door de deur om naar de meisjes wc's te gaan. snelt begint ze alles uit haar tas te zetten. 'aah hier is m'n rezerven broek'. ze trekt de broek aan en rent zo hard ze kan weer naar Tim. "' na een dag vol blunders'" Lore rent naar buiten daar ziet ze-denkt ze- de auto van haar moeder staan. ze stapt in en de auto vertrekt. 'Wat doe jij hier Lore,' hoort ze iemand zeggen; ze draait haar om en daar ziet ze Tim zitten, ze kijkt naar voren. onee ze zit niet in de juiste auto. Lore belt zo snel ze kan naa haar mama en zegt dat de mama van Tim haar naar huis gaat doen. als Lore weer thuis komt gaat ze in een rechte lijn naar haar kamer. ze trekt haar pyama aan en wil graag slapen, een dag zo als deze met zoveel blunders wil ze niet nog een keer meemaken.

Aantal keer bekeken: 3158
Waardering: 7.43 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online