Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

plas en moddersex in het bos.

U leest om dit moment het verhaal plas en moddersex in het bos gepost door peter. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: peter
Gepost op: 2006-11-30

Verhaal:

plas en moddersex in het bos
Het was een warme dag in september afgelopen jaar. Ik was erg geil en besloot gaan te zwemmen in een meertje in een bos bij ons in de buurt.
Ik had alleen maar een korte spijkerbroek en een t-shirt aan. Mijn onderbroek had ik thuis uitgedaan. Deze kleren die ik aanhad hield ik wel vaker aan als ik het water in ging. Daar word ik zo geil van om met mijn kleren aan te gaan zwemmen.
Verder had ik nog een lange broek en een hemd bij me die ik aan kon trekken als ik uit het water kwam. Meestal kleedde ik me dan helemaal uit en zeepte me in. Hierna trek ik me meestal af. Na een kwartiertje fietsen kwam ik bij het meertje uit.
Het ligt een stukje van de weg af en is daardoor moeilijk te vinden.
De zak met schone kleren legde ik naast mijn fiets neer en deed mijn schoenen uit om het water in te lopen en gaan te zwemmen. Ik liet nog wat badschuim in mijn broek lopen en wreef er mijn paal mee in. Nu ging ik het water in en ging zwemmen. Ik genoot van de natte kleren om mijn lichaam. Na bijna 5 minuten kwamen er 2 meisjes en 1 jongen aangelopen richting mijn fiets. 1 van de meisjes dreigde mijn zak met kleren in het water te gooien als ik er niet uit zou komen. De meisjes waren beide blond en ongeveer 20 jaar. De jongen die erbij was was ongeveer 18 jaar en had een licht getinte huidskleur en had een smal lichaam.
Ik had geen schijn van kans tegen hun drieen en besloot uit het water te komen. Het bleek dat ze me toevallig het water in hadden zien lopen. De jongen had alleen zijn onderbroek nog aan. Hij pakte mijn handen vast terwijl 1 van de meisjes de schoenveters uit mijn schoenen haalde en mijn handen op mijn rug vastbond hiermee. nu moest ik van de jongen die Dennis bleek te heten meelopen een stukje verder het bos in waar een modderig stukje was. Ik moest me op mijn buik gaan liggen terwijl Dennis boven me kwam staan. Opeens voelde ik zijn warme staal pis over me heen lopen. Dit had ik nog nooit gevoeld en het was geen slechte ervaring. Nadat ik weer verder mocht lopen moest ik de modderpoel in lopen en me daar gaan liggen en ronddraaien zodat ik al gauw helemaal onder zat.
Nu moest ik weer teruglopen naar de plaats waar de 2 meisjes Anita en Sabine waren en weer op de buik gaan liggen. Beide meisjes die gekleed waren in een minirokje en t-shirt vroegen aan elkaar om elkanders slipje uit te trekken. Nadat hun kutjes naakt waren gingen ze om beurten boven me staan en lieten hun pis ook over me heen lopen. Dennis wreef alles met zijn handen uit en gleed met zijn hand achter onder mijn t-shirt en achter in mijn broek.
Hij maakte mijn handen los en trok mijn T-shirt uit zodat ik alleen nog mijn spijkerbroek aanhad. Nu moest ik tegen een boom aan gaan staan waar ik met mijn handen aan vastgebonden werd. Dennis kwam op zijn knieen voor me zitten en werd ondertussen ingesmeerd met mijn fles badschuim die Anita in mijn tas had gevonden. Wat glom zijn lichaam mooi. Ik had nog nooit met een anderen man geknuffeld maar hem zou ik best uit zijn onderbroek willen bevrijden.
Dennis had ondertussen mijn gulp opengemaakt en het knoopje van mijn broek losgemaakt zodat ik al gauw geheel naakt voor hun stond. Mijn paal stond rechtvooruit en ik zag bij dennis een flinke bult in zijn onderbroek die kletsnat was van de badschuim. Hij zij dat ik mee moest gaan naar de modderpoel omdat de meeste modder aan mijn kleren was blijven zitten en niet op mijn naakte lichaam terecht was gekomen. Hier aan gekomen liep Dennis mee de poel in en begon me volledig in te smeren. Ik vroeg hem of hij het lekker zou vinden om zelf ook ingesmeerd te worden met modder. Dennis zij dat hij het nog nooit had gedaan en hier geen ervaring mee had. Ik zei hem dat het een heerlijk gevoel was en vroeg hem mijn handen los te maken zodat hij het zelf kon voelen. Dit had hij beter niet kunnen doen want nu had ik de kans van mijn leven om zijn onderbroek van zijn lichaam af te trekken. Zijn onderbroek verdween al gauw diep in de modder en hebben we ook niet meer teruggevonden. Ik pakte Dennis die nu geheel naakt was vast en drukte hem stevig tegen me aan. Wat was ik geil. Zachtjes begon ik zijn lichaam te strelen en hem in te smeren met modder op zijn stijve paal na. Deze heerlijke staaf piste ik schoon met mijn eigen pis en sloot mijn mond om zijn staaf. Zachtjes begon ik hem te likken en te pijpen totdat met zijn orgasme mijn hele mond volspoot.
Dennis was mij ondertussen aan het aftrekken en liet mij over zich heen spuiten toen ik klaar kwam.
Anita en Sabine kwamen ondertussen eens kijken waar wij bleven en wisten niet wat ze zagen toen ze Dennis en mij samen naakt in de modder zagen liggen. Anita deed als eerste haar schoenen uit en vroeg aan Sabine om haar geheel uit te kleden en haar in te zepen. Sabine deed bij Anita eerst haar minirokje uit en ik zag een mooi geschoren kutje. Hierna was haar T-shirt en haar b.h. aan de beurt zodat ze geheel naakt was. Nu was Sabine aan de beurt om uitgekleed te worden. Toen zij ook naakt was gingen ze tegen elkaar aanstaan met hun borsten en lieten er badschuim tussen lopen. Nadat hun buiken glibberig waren was het de beurt aan hun poejes en de rest van hun mooie lichaam. Nu ze geheel ingezeept waren liepen ze ook de modderoel in en gingen op hun rug liggen.
einde deel 1

Aantal keer bekeken: 21568
Waardering: 5.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online