Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Player.

U leest om dit moment het verhaal Player gepost door Simone. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Simone
Gepost op: 2008-5-11

Verhaal:

Player
Julia zit in de trein, met haar ogen gesloten voor het felle zonlicht. Ze gaat opbezoek bij het ziekenhuis, voor haar vriendin Tessa. Ze heeft een gebroken been, dus zien ze elkaar niet meer vaak. "Mag ik je kaartje?", hoort Julia ineens. Geschrokken kijkt ze op, en ziet de conducteur staan. Als ze in haar zakken voelt, merkt ze dat haar kaartje er niet in zit. Met een rood hoofd kijkt ze de conducteur die voor haar staat aan. "Nou? Komt er nog wat van?" vraagt hij. "Sorry, ik ben ze verloren" antwoord Julia. De conducteur schudt zijn hoofd. "Die praatjes heb ik wel vaker gehoord". "Maar het is waar! Ik ben ze waarschijnlijk verloren" roept Julia wanhopig uit. Maar de conducteur laat zich niets wijsmaken. "Je kaartje, of eruit" meent hij. Julia zucht. Opeens staat er een jongen op, die een aantal plaatsen verder zit. "Ik heb haar kaartje" zegt hij. Julia kijkt verbaasd op. De jongen knipoogt naar haar, en geeft de conducteur twee kaartjes; één van hem zelf, en één voor Julia. De conducteur mompelt nog wat, maar neemt de kaartje aan en loopt weg. "Bedankt" zegt Julia dankbaar. De jongen glimlacht. "Geen dank. Mag ik hier komen zitten?". Hij wijst naar de stoel tegenover haar. "Natuurlijk" antwoord ze. Een lange tijd kijken ze elkaar aan, en blozen. Julia bekijkt de jongen goed. Hij is erg knap, met zijn blonde haar en witte tanden. "Hoe heet je?" vraagt ze dan. "Nick, en jij?".
"Julia".
"Mooie naam".
"Die van jou ook. Waar ga jij eruit?" vraagt ze.
"Ik ga met jou mee" antwoord Nick, en legt zijn hand op Julia's been. "Weet je het wel zeker?" bloost ze. "Heel zeker". Als ze bij hun bestemming zijn, stappen ze hand in hand uit. "Waar wil je heen?" vraagt Nick, en glimlacht zijn witte tanden bloot. "Uhh..". Van verlegenheid kan ze niks meer zeggen. "Zullen we naar het park verderop gaan?", Nick kijkt haar aan, en geeft haar een kneepje in haar hand. "Dat is goed" antwoord Julia vlug, en loopt met Nick mee het park in. Als ze op een bankje gaan zitten, voelt ze de spanning opkomen. Zal ze het hem vragen? Maar voor ze verder kan denken, voelt ze zijn lippen al op haar wang drukken. Het is een lief, zacht kusje. "Bedankt" bloost Julia, en geeft er één aan hem. "Je bent zo'n mooi meisje..." zegt Nick, en slaat zijn arm om haar heen. Hij gaat weer verder, "...Het is raar dat je nog geen verkering hebt met iemand. Zou je het met mij willen?". Hij vraagt het zo abrupt, dat Julia er van schrikt. Nick voelt dat, en haalt zijn arm weg. "Wat is er? Vind je het niet goed?".
"Nee, het is gewoon...". Ze twijfelt, maar hij is té verleidelijk. "Ik zeg 'ja'". Opnieuw geeft Nick haar een kus, maar dit keer op haar mond. Ze moet glimlachen. Het is raar; Net stond ze nog in de trein hulpeloos in haar zakken te woelen, en dan zit ze ineens met haar nieuwe 'verkering' op een bankje. "Binnenpretjes?" vraagt Nick, en lacht kort. Julia knikt. Ze denkt helemaal niet meer aan Tessa, ze is haar vriendin totaal vergeten. "Kom je mee naar het water? De zon schijnt er op, het is een prachtig gezicht". Ze lopen naar het water, en gaan aan de rand pootje baden. Als hij zijn mond weer op de hare drukt, herinnert ze zich pas dat ze naar het ziekenhuis zou gaan, om Tessa op te zoeken. Meteen maakt ze zich van Nick los. "Sorry", zegt ze, "Ik zou naar mijn vriendin toe gaan, en...".
"Ssst, stil maar. Het komt goed. Die vriendin van jou kan wel wachten. Wij zijn eerst". Opnieuw wil hij zijn arm om haar heen slaan, maar Julia duwt die van haar af. "Zíj is belangrijker. Wíj kunnen wachten" zegt ze, en loopt weg. Ze weet even niet wat ze moet doen. Ze moet kiezen; Haar zieke vriendin in het ziekenhuis? Of haar nieuwe vriend, die ze eigenlijk nog maar net kent? Dan besluit ze toch: "Nick, ik vind je een hele aardige jongen, maar zo wil ik het niet. Sorry, het is uit". Verbijsterend blijft Nick staan, en pas na een seconden of twintig dringt het tot hem door wat ze net zei. "Wát? Shit! Shit! Ik haat je! Nou krijg ik m'n geld niet!" scheldt hij. Julia keert zich om. "Geld?" vraagt ze. Gebruikte hij haar voor géld? "Je bent een player!" gilt ze. En tot haar grote verbazing gaat Nick daar niet tegenin.
Julia zit in de wachtkamer van het ziekenhuis, wachtend tot ze naar Tessa kan. Als er een verpleegster komt en vraagt of ze de weg weet, knikte ze en loopt vlug naar de juiste kamer. "Tessa!". Blij omhelzen ze elkaar. "Waar bleef je?" vraagt Tessa.
"Het spijt me zo ontzettend. Er was een jongen, Nick, en...".

Dit was mijn verhaal. Ik hoop dat je nu weet wat een echte "player" is. Kijk dus goed uit met wat je doet!

Gr,
Simone


Aantal keer bekeken: 6023
Waardering: 7.47 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online