Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

red de paarden.

U leest om dit moment het verhaal red de paarden gepost door luna de ruijter. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: luna de ruijter
Gepost op: 2011-7-24

Verhaal:

red de paarden
eenhoog,opgewonden gehinnik klonk over het erf,gevolgd door het geluid van kletterende hoeven.een uitgelaten voskleurig paard stormde de trailer uit ,,ho!rustig aan Red"ben de eigenaar hielp zijn paard de trailer ze hadden net wedstrijd gereden amy kwam het gebouw uit,manege het hoefijzer was het amy haar moeder was de eigenaar ben was haar broer "en hoefeelste ben je"vroeg amy aan haar broer wat denk je? zei ben duh 1ste super en emy liep weg

Aantal keer bekeken: 5515
Waardering: 4.01 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online