Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

relax.

U leest om dit moment het verhaal relax gepost door janmaat. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: janmaat
Gepost op: 2011-6-18

Verhaal:

relax
langzam gleed zijn hand onder het laken en ik voelde hoe zijn vingers mijn stijve lul greepen. Ik dacht dat kan niet waar zijn, maar ik vond het wel geil. Ik hat mij gedoucht en lag naakt in mijn kooi met een deken over mij heen te lezen. opeens kwam lichtmatroos jan binnen en zij,wat is het toch heet he. Ik zij darom heb ik mij net gedouchet en heb alleen de deken over me heen. O zeg dat is goed, je hebt daar leuke naakte meiden aan de wand hangen daar kijk je zeker naar als je je aan het aftrekken bent doch, gezien de bult onder de deken van jou ben je wel aan een trek beurt toe, en zijn hand ging zachtjes op en neer en geile scheuten trokken door mijn lul. Hij trok de deken opzij en mijn stijve lul met zijn hand erom heen was echt geil om de zien. Ik zij wat ben jij een lekkere geile vent, en zijn hand ging zachtjes op en neer, op en neer. Zijn andere hand gleed over mijn buik naar boven en hij begon mijn tepel te masseren zo dat er geile scheuten naar mijn eikel vlogen en mijn eikel paars aanliep.Dat is lekker he, en hij boog zich voor over en mijn eikel gleed in zijn mond,ik voelde zijn tong om mijn eikel gaan ik duuwde mijn lul heele maal in zijn srtot. Dit was net zo geil als een kut. Heerlijk gleeden zijn lippen en tong over mijn paarse eikel en een nooit vor mogelijk gehouden geil genot schoot door mijn lichaam. Toen hij zo bezig was liet hij zijn broek zakken en kon ik zijn lul zachtjes aftrekken, zijn lippen om mijn eikel, zijn vingers zachtjes in mijn tepel knijpen, de andere tepel tussen mijn vingers, zijn lul in mijn hand,spoot ik een dikke klotter sperma in zijn keel die hij greetig doorslikte. Toen hij weer op adem kwam ging hij op te tafel liggen en ik liet zijn lul in mijn mond glijden en voelde hoe hij dikke klodders sperma in mijn keel spoot.Dit was zo intens geil dat ik zijn kloppende lul zo diep mogelijk in mijn keel duwde en lekker aan zoog en likte, en mij nog een keer aftrok. Ik weet nu wel wat een vrouw voelt als zij een man pijpt. geil en nogeens geil. Later hebben wij nog een paar keer mekaar gepijpt en afgetrokken maar hebben nooit anaal seks gehad. Wij hebben mekaar uit het oog verloren. En soms denk ik nog wel aan hem, en hij mischien aan mij. Want dit is echt gebeurd.

Aantal keer bekeken: 4919
Waardering: 5.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online