Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

schoonmoeder met de dildo.

U leest om dit moment het verhaal schoonmoeder met de dildo gepost door ed. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: ed
Gepost op: 2006-6-12

Verhaal:

schoonmoeder met de dildo
mijn schoonmoeder is al een tijdje gescheiden voor twee jaar terug kocht ik een dildo vor haar als grap omdat ze er steeds over had.
ik had al een paar keer in haar nacht kastje gekeken maar hij lag nog steeds in de verpakking waar die in zat toen ik hem gekocht had,
ze had mijn gevraagt of ik kon helpen met witten.
toen ik de boven verdieping wou gaan witten en de kast op de slaap kamer wou gaan afdekken met zeil zag ik tot verbazing dat de dildo in een doos lag met porno boekjes er bij.
ik pakte de doos van de kast en ging nieuws gierig kijken er lag ook een video bandje in van de camera in die ze voor een paar maanden geleden gekocht had. ik ging op zoek naar de camera en sloot die aan op de tv.
wat ik daar op zag maakte me bloedgeil en mijn lul begon te groeien als nooit daar voor.
ze lag op bed met de dildo in haar kut en de boekjes over het bed verdeeld met veel geile plaatjes open geslagen.
mijn fantasie liet de gang gaan en begon me aftetrekken met deze beelden niets vermoedend was mijn schoonmoeder binnen gekommen en was de kamer in gekomen aangezien ik met de rug naar de deur zat had ik haar niet zo snel opgemerkt.
ik schrok me rot al rukkend op haar bed kijkend naar haar film die ze had gemaakt van haar zelf.
ze vroeg me wordt je er zo geil van jongen.
ik wil je wel een demostratie geven maar dan moet je je wel blijven aftrekken.
ik stemde toe.
ze trok al haar kleren uit en ging voor me op bed liggen
ze beveelde me haar dildo aan te geven wat ik ook deed ze speelde met haar klitje en stopte zonder moeite die enorme dildo in haar grotje.
ik stopte met trekken omdat ik bijna klaarkwam en aanschouwde het geile spel van mijn schoonmoeder.
ze zag dat ik me niet meer aftrok en vroeg of haar dochter mijn wel eens lekker gepijpt had ik zei van niet (wat ze wel deed trouwens) ze zei kom maar bij mijn gezicht zitten dan zal ik je een pijp beurt geven zo gezegt zo gedaan ze plaagde me eerst om met haar tong over me eikel heen te gaan een paar tellen later nam ze mijn hele pik in haar mond. ik hield het niet meer toen ik naar achter keek en ze nog steeds mat de dildo haar geile kut aan het verwennen was.
ze begon te kreunen en maakte aanstalte om klaar te komen dit was voor mij teveel en kwam heerlijk klaar in haar mond met veel kracht spoot ik mijn warme zaad diep in haar keel ze probeerde alles door te slikken maar het was te veel en liep langs mijn pik haar mond hoeken uit.
nadat zei ook was klaar gekomen zei ze me dat ze dit erg gemist had en dat haar dochter geluk had met z`n lekkere pik.
ik zei haar dat ik haar wel vaker een lading sperma wilde geven ze zei ook ijn mijn kut en ze begon weer aan mijn lul te trekken binnen een paar seconde stond hij weer omhoog en klaar voor aktie.
ik zei haar dat ik haar kut van dichtbij wou zien en dat gebeurde ook
ik begon haar te beffen en likte over haat klitje heen.
haar benen trilde en ze begon te schokken ze kwam weer klaar ze riep in geilheid ga door annelies (DE BUURVROUW) ik keek haar verbaast aan sorry zei ze de buurvrouw en ik doen het wel eens met z`n tweeen sinds zei ook alleen is.
ik vroeg haar of ze wel eens een trio had gedaan en likte opnieuw haar kut wachtend op antwoord. nee zei ze maar ik wil je snel in me voelen ik pakte haar benen en tilde die om hoog en stopte mijn pik diep in haar natte kut. ik beukte er op los ik stopte en zette haar op handen en knieen en ging achter haar zitten stopte mijn pik weer in haar hunkerde kut ze gilde het uit toen ze klaar kwam ik nam haar borsten in mijn hand en met de andere was ik haar kont gat aan het stiemuleren met een beetje kutgeil op mijn vinger gleed ik er zo naar binnen al neukend en kont vingerend was ik op zoek naar de dildo ik zag hem niet meer naast haar liggen en keek opzij of ie daar lag tot mijn verbazing lag mijn eigen vrouw met de dildo van haar moeder te spelen dit was voor mijn de druppel en kwam hard kreunend klaar in de kut van mijn schoonmoeder. mijn vrouw vroeg me heb je nog wat voor mij ik trok me uit me schoonmoeder terug toen zei ook klaar gekomen was.
we hebben met z`n drieen nog veel beleefd maar daar meer over in deel 2

Aantal keer bekeken: 16771
Waardering: 6.15 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online