Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

seriemoordenaars DEEL 2.

U leest om dit moment het verhaal seriemoordenaars DEEL 2 gepost door Fatima. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Fatima
Gepost op: 2011-8-24

Verhaal:

seriemoordenaars DEEL 2
oke wat vonden jullie van deel 1???
goed of slecht maar ja hier komt deel twee
NIEMAND DURFDE MEER IN HET HUIS MAAR.......100 LATER
een meisje genaamd anne wandelde samen met haar moeder daisy in het bos (waar het huis van lisa en haar moeder stond hun geest dwaalt daar nog steets) toen zag anne een speeltuin (het huis van Lisa en anita) ze vroeg of ze daar mocht spelen het mocht toen zag ze het huis vroeg of ze erin mocht het mocht annging erin ze wist niet wat ze zag net 100 jaar geleden ze dacht dat het nep was maar dat was niet zo de moeder was buiten aan het wachten ze vond het lang duren ze ging een kijkje nemen ze zag haar eigen kindje anna opgehangen op haar arm stond met bloed JOU PAK IK DE VOLGENDE KEER WEL BERIJD JE ER MAAR OP VOOR
willen jullie weten wat er gaat gebeuren? dat zien we allemaal in deel 3 van seriemoordenaars

Aantal keer bekeken: 3855
Waardering: 4.91 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online