Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

sex met de man van mijn zus.

U leest om dit moment het verhaal sex met de man van mijn zus gepost door jessy. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: jessy
Gepost op: 2007-1-31

Verhaal:

sex met de man van mijn zus
Sex met de man van mijn zus

Het was een regenachtige avond in januari. Mijn schoonbroer had gebeld of ik kon komen babysitten. Mijn zus moest werken en hij moest nog even ergens klussen.
Ik zei natuurlijk ja want mijn schoonbroer is een lekker ding en ik werd er altijd weer een beetje geil van als ik hem weer zag.
Toen ik aankwam stond hij al klaar om te vertrekken; de kinderen liggen al in bed en er staat al een glas fris voor je klaar dus je hoeft niets meer te doen zij hij.

Na een uurtje teevee gekeken te hebben begon ik een beetje te fantaseren hoe de sex met hem zou zijn. Ik wist dat hij me wel zag zitten en hij wist dat het wederzijds was maar omdat we allebei veel van mijn zus hielden vonden we het moeilijk om de eerste stap naar elkaar toe te zetten.
Ik schoof mijn rok omhoog trok mijn panty en mijn onderbroekje uit en begon me te vingeren.
Ik zinspeelde hoe hij met zijn krachtige donkere lichaam over me heen en in me gleed.
Ik werd steeds geiler en geiler en in mijn opwinding had ik niet gehoord dat er iemand door de achterdeur binnengekomen was. Pas toen ik voetstappen in de kamer hoorde schrok ik op en schoof meteen mijn rokje recht maar mijn panty en mijn slipje lagen een eindje verder en ik kon er zo snel niet bijkomen. Hij was veel eerder terug dan verwacht
Ik keek op en zag mijn schoonbroer staan die ondeugend naar me glimlachte.
Shit dacht ik.. hij heeft me betrapt….
Geeft niet hoor, we hebben allemaal wel eens een geile bui, zei hij en hij pakte mijn slipje op.
Mag ik deze houden als aandenken vroeg hij en hij hield mijn string omhoog. Ik schaamde me en zei: “ nee natuurlijk niet .�
Dan zul je het toch eerst van me af moeten pakken en hij sprong naar achter aan de andere kant van de tafel. Ik moest lachen en rende achter hem aan…Hij rende naar boven en in de slaapkamer van hem en van mijn zus dreef ik hem in een hoek om mijn slipje te pakken.
De spanning was maximaal op het moment dat ik het slipje wilde pakken en de ontlading was nog groter. Hij legde zijn hand op mijn rechterbil en ik begon hem vrijwel meteen hartstochtelijk te kussen. Hij legde mij met zijn sterke armen op bed en begon me te vingeren en te likken. Jesus wat is mijn zus een geluksvogel dacht ik terwijl ik lag te kronkelen op bed.
Al zeker 4 jaar droom ik van dit moment zei hij en hij schoof zijn lul tot aan zijn ballen toe in mijn kliedernatte gleufje. Ik ook wilde ik zeggen maar hij neukte me zo lekker dat ik enkel kreten van genot kon uitbrengen
Hij neukte me rustig maar zo intens dat ik na een twintigtal stoten al heftig klaar kwam. Ohhh zalig zei ik en nu jij; Ik pakte zijn lul vast en stak hem diep in mijn mond tot achter in mijn keel. Ooooohh dat is lekker zei hij, zo lekker ben ik nog nooit gepijpt.
Ik ging door met pijpen totdat hij heftig al zijn zaad in mijn mond spoot en slikte dat vervolgens door.
Dat doet je zus nooit zei hij.

Sssst niet over praten zei ik…..het is goed zo ……

sindsdien helpen we elkaar af en toe met onze seksuele behoeften.


Aantal keer bekeken: 29359
Waardering: 7.16 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online