Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

shilder.

U leest om dit moment het verhaal shilder gepost door kwaster. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: kwaster
Gepost op: 2009-4-15

Verhaal:

shilder
hoi ik ben een jongen schilder
nu was ik gisteren aan het schilderen bij een nederlands koppel zij een mooie vrouw van zo'n 36 jaar denk ik en hij een echte werker en heeft een bedrijf in nederland hij vertrok smorgens om 8uur naar het werk en was savonds om 19 uur nog niet thuis . elke keer de vrouw passeerde keek ik haar achterna en dacht ik wauw !!!
ik had nogal veel moetten bijwerken en plamuren en had toen gedaan met werken ,de volgende dag vandaag ging ik dan alles met de hand afschuren en toen ik daar bijna met klaar was kwam de vrouw binne ze had in de voormiddag buite aan het werken geweest en ze zei dat ze zich ging wassen ik zeg ja ik heb bijna gedaan met afschuuren en dan is het vuilste werk gebeurt dus blijf je wel proper "aha " zei ze " dan wil jij jezelf ook wel even opfrissen zeker " ik zei "ja eens met een beetje water door men gezicht gaan mag wel" en ze ging verder even later riep ze ik heb hier in de badkamer een badje water klaarstaan ik toen ik alles had opgekuist en al het stof gedaan was naar de badkamer ze zei ga maar helemaal onder de douche dan en je trug fris ik zeg eu ja en ze gaat uit de badkamer ik doe men kleren uit en ga onder de douche staan juist toen ik het water open zette hoorde ik de deur open gaan en ze vroeg of ze er niet bij onder mocht omdat ze ook vuil was en zo mekaar konden helpen wassen ik zeg eu en mee stond ze al bij in de douche en ze begon me direkt te zoenen ik kon niet meer van aar afblijven en betaste haar overal en zij ging direkt naar mijn stijve lul en waren heerlijk met mekaar aan het spelen toen ik haar opnam en tege de muur plaatste en haar neukte mmmm dat was lekker zo een rijpere vrouw neuken toen ging de bel oei ik moet open doen zei ze ze deed haar kamerjas aan en ging naar de deur ik deed ook snel men kleren aan en bleef even wachten achter de deur .het was haar schoonzus ze zei " oei stoor ik, kom je net van onder de douche?" ja zei ze .aha ik kom eens kijken hoe het met de schilder vordert of het mooi gaat worden toen ik dat hoorde dacht ik i moet iets doen en ging naar de ladder en haar schoonzus els vroeg direkt aan mij hoe het liep ik zeg ja dat gaat wel oei zei ze jij komt precies ook net van onder de douche ik zg " ja ik was helemaal onder het stof " toen ging els weg en hoorde ik de 2 vrouwen tegen elkaar spreken in de keuken maar wist niet waarover het ging even later gingen ze beide trug naar achteren en even later hoorde ik mijn naam roepen "kom eens kom eens "
ik dacht ik moet iets gaan opzij zetten of zoiets niets was minder waar bijde vrouwen lagen naakt op bed en smeekten bij hen te komen .ik hoorde net van patricia zij els dat je zeo goed was onder de douche nu willen we wel eens zien wat je met ons 2 kan
ik begon direkt aan els haar klitje te likken en terwijl patricia te vingeren maar die ging al snel weer richting mijn lul en begon er met grote halen aan te trekken ;
els zei dat ze het al niet meer kon houden en zo ging ik met men lul voor haar kut staan en patricia lijde mij lul in haar en kuste met els mmm wat was dit lekker na een uurtje heerlijk sex zijn we gewoon beginnen verder werken en hebben afgesproken volgende maand de gang ook te komen verven groetjes

Aantal keer bekeken: 5410
Waardering: 1.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online