Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

slow motion.

U leest om dit moment het verhaal slow motion gepost door Merlien Edit. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Merlien Edit
Gepost op: 2011-6-16

Verhaal:

slow motion
Orgasme in slow motion

Het was zomer, de kinderen waren uit logeren, we waren heerlijk samen en zonder er met elkaar over te hebben gesproken wisten we dat het een hete avond zou worden.
We aten buiten in de tuin en na het eten fluisterde ik in z’n oor: Ruim jij de boel even af, dan neem ik een douche. Kom je over een half uurtje boven?” en weg was ik. Hij was sprakeloos maar deed wat ik zei, onwetend wat er ging komen..
Na een half uur kwam hij boven met een vuurrode kleur op z’n wangen en ik zat met een badjas aan op bed; hij wilde hem openslaan maar ik wendde zijn hand af en zei: “Ga je eerst maar eens lekker douchen en maak alles maar goed schoon, ook hier.” En ik duwde met een vinger in zijn bilnaad.
Snel trok hij zijn kleren uit en liep naar de douche. Ik hoorde hem wel spetteren en trok in de tussentijd mijn zwarte kousen, pumps en mijn corsetje aan. In de tussentijd las ik mijn boek met erotische verhalen om nog meer in de stemming te komen, maar eigenlijk was dat overbodig, want ik had de hele dag al een opgewonden gevoel. Toen hij klaar was met douchen lag ik wijdbeens op bed om hem mijn pasgeschoren spleet aan hem te tonen, omdat ik weet dat hij dat superopwindend vindt. Aarzelend stond hij mij te bewonderen en bleef maar naar me kijken.

Ik besloot zelf de regie te nemen en wenkte hem naar me toe, kuste hem op de mond en nam zijn hand en leidde die naar mijn kale spleetje, ik was drijfnat van onderen en had er duidelijk zin in. Ik gaf hem opdracht om in 69 houding mijn spleetje te likken zodat ik zijn stijve penis kon zuigen, maar wachtte daar nog even mee en liet me eerst door hem likken. Met een hand ging hij naar mijn spleet en liet een vinger naar binnen glijden, ik kreunde en liet hem even begaan. Toen pakte ik zijn halfstijve pik en nam hem in mijn mond en begon er heerlijk op te zuigen, waarbij ik een vinger over zijn kontgaatje liet glijden; hij rilde van genot en zijn staaf groeide in mijn mond. Ik liet zijn pik uit mijn mond glippen en haalde een vinger door mijn gleuf om hem glad te maken en duwde deze bij hem naar binnen. Uit ervaring weet ik dat als hij iets in zijn kontgaatje heeft zijn penis minder stijf wordt. Ik zag het gebeuren en ik begon meteen weer met pijpen tot hij weer stijf werd. Na één vinger duwde ik de tweede naar binnen om hem iets op te rekken. Ik liet uiteindelijk drie vingers zitten om hem aan het gevoel te laten wennen maar hield zijn geval in mijn mond..
Na enige minuten liet ik hem op handen en knieën voor me zitten en ging achter hem zitten, daar zette ik de klaargelegde en geoliede buttplug tegen zijn sterretje en duwde deze langzaam naar binnen; eerst voelde ik wat weerstand maar al snel gleed hij er helemaal in. Ik had dit zelf ook al vaker had gevoeld maar nu moest hij er maar eens aan geloven. Weer werd zijn pik slap en ik begon hem langzaam af te trekken en toen hij weer hard was wilde ik hem in me voelen; ik ging wijdbeens op het bed liggen en liet hem in mijn kletsnatte spleet verdwijnen waarop hij langzaam in me begon te stoten, ik trok mijn benen op om hem dieper in me te voelen en draaide zelf aan mijn tepels. Ik zat op het randje van een orgasme en kwam vrijwel direct klaar, maar zijn orgasme wilde niet doorbreken, waarschijnlijk door de plug die in hem zat, kennelijk werkte deze bij hem vertragend.
Hij hield op met stoten en liet me even bijkomen. “Ben je er nog niet?” vroeg ik hem en wenkte hem naar me toe, ik liet hem op handen en knieën op het bed zitten en schoof met mijn hoofd onder zijn pik en ballen zodat ik ze in mijn mond kon nemen. Weer was hij slapper geworden maar mijn mond deed wonderen. Steunend op zijn ellebogen liet hij me begaan, waarbij ik zijn pik afwisselend helemaal in mijn mond nam en af en toe alleen de eikel likte. Ik deed dat laatste zo, waarbij ik alleen over het frenum (het velletje onder aan de eikel waaraan de voorhuid vast zit) likte en tegelijkertijd met duim en wijsvinger de voorhuid heen en weer bewoog. Ik melkte hem als het ware, maar hij had moeite om klaar te komen, hoewel ik aan zijn gekreun merkte dat hij er dicht tegen aan zat hield de plug in zijn achterste hem nog steeds tegen. Toen ik maar bleef melken en aan het frenum bleef likken hield hij het niet meer, ik zag drup voor drup naar buiten komen, een zaadlozing in slow motion. Ik likte een druppel van zijn eikel en proefde even van zijn zaad, toen draaide ik mijn gezicht opzij en liet de volgende druppels op mijn kin en wangen vallen, maar ging door met melken. Onverwacht trok ik de plug er uit en de druppels veranderen in een straaltje dat over mijn hele gezicht heen stroomde. Hij bleef roerloos zitten en vertelde achteraf dat de pijn in zijn ballen zo heftig was geweest en dit orgasme het meest intens van zijn leven. Voldaan liet ik hem op zijn zij vallen en nam hem in mij armen. Ik kuste hem en hij proefde weer eens van zijn eigen zaad. “Waar heb je dit geleerd.” vroeg hij me, “Ach” zei ik, “ik lees en hoor ook wel eens wat….”
Moe, maar voldaan rustten we nog even uit. We hebben nog een half uur liggen bijkomen en hebben elkaar samen onder de douche heerlijk afgesopt.


Aantal keer bekeken: 33499
Waardering: 8.96 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online