Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

special treatment.

U leest om dit moment het verhaal special treatment gepost door zwaanstra. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: zwaanstra
Gepost op: 2007-5-28

Verhaal:

special treatment
Special treatment
Het is Zaterdag avond als dokter Niels Daalenbout zijn ronde maakt alvorens de nacht zijn intrede doet in het oogheelkundig ziekenhuis te Amersfoort. Dokter Daalenbout is verantwoordelijk voor alle patiënten gedurende de nachtelijke uurtjes.
Vanavond valt het met de drukte wel mee; 2 vrouwelijke patienten op de medium care en 3 op de standaard afdeling. Dokter Daalenbout had een speciale gast vanavond want Berry, de co-assistent zou vanaf vanavond stage gaan lopen in het ziekenhuis.

Eigenlijk was de nieuwe stagiere voor Dokter Daalenbout een blok aan zijn been want hij had vanavond weer eens zin om zijn favoriete bezigheid te beoefenen bij een van zijn vrouwelijke patiënten.

Dokter Daalenbout probeerde Berry zo goed mogelijk in te werken en gaf hem instructies om eerst het protocol van de afdeling goed door te lezen. Ondertussen keek Dokter Daalenbout of de zalen rustig waren en verzekerde zich ervan dat alle patiënten in een diepe slaap waren.

In kamer 303 lag een jonge dame haar operatie roes uit te slapen. De ooglaseroperaties van tegenwoordig werden gedaan onder plaatselijke verdoving, maar na de ingreep werden de patiënten nog vaak in slaap gehouden met een speciaal slaapmiddel om de pijn zo lang mogelijk te kunnen negeren. Deze vrouw lag op het ziekenhuisbed in haar groene operatieblouse. Dokter Daalenbout ging naar binnen en sloot de deur van de kamer. De patiente lag er alleen. Ze was een mooie verschijning met een fijn gesneden gezichtje met een pittig kort en donker kapsel, een mooie klein neusje en een volle rode mond. Haar ademhaling was regelmatig en het leek er inderdaad op dat ze in een diepe slaap was. Op dit punt van de nacht wist Dokter Daalenbout zich geen raad met zijn gevoelens; bij het aanblik van een gewillige vrouw als deze kon hij zijn lustgevoelens, die zich uitte in een stevige paal in zijn broek, met moeite negeren. Vandaag zou hij zich moeten inhouden; elk moment kon die suffe stagiere binnenlopen om iets onbenulligs te vragen.

De boezem van de blonde patiente ging hevig maar rustig op en neer. Haar volle borsten deinde mee op haar ademhaling. Een drukknoop mocht los van dokter Daalenbout. Haar decollete was hoopvol; 2 mooie afhangende bollen lagen daar mee te deinen met haar ademhaling. Daalenbout kon de verleiding niet weerstaan om even haar linkertepel met zijn duim en wijsvinger op te winden als was het een volumeknop van een transistoradio. Gelijk leek het alsof de jonge vrouw reageerde; haar tepels leken kokindjes en priemde fier in de lucht. Dokter Daalenbout kreunde inwendig; wat zag hij graag de reactie van een weerloze vrouw onder zijn bezielende leiding!
De knoopgulp van zijn Levis 501 stond al strak gespannen tegen zijn lid en was binnen enkele seconden open. Zijn parelwitte Calvin Klein boxershort was voorzien van een gulp, maar het formaat van zijn lul was inmiddels zo groot en dik, dat hij de gulp onmogelijk kon gebruiken.
Met de broek op zijn knieen stond Dalenbout voor het gewillige geile slachtoffer. Met 2 handen pakte hij de heupen vast van de patiente; zijn paal stond fier rechtop en zijn eikel glom een beetje in het zwakke maanlicht wat door de gordijnen naar binnengleed.
Zijn pik schoof zacht naar binnen en hij voelde een warme weldadige vochtige strakke holte rondom zijn pik. Hij bedacht dat dit het meest heerlijke kutje was wat ie in tijden had gevoeld; lekker krap en nat. Voelde hij weerstand rondom zijn penis? Het leek alsof het kutje zijn pik pulseerde…De vrouw bewoog zich heen en weer. Het leek alsof ze genoot van deze geile vulling. Er golfde een hevige schok door het vrouwtje en Dokter Daalenbout zag dat ze heerlijk klaarkwam. Dit aanblik was genoeg om zijn zak in een vloeiende beweging leeg te spuiten in dit geile exemplaar! Hij zag dat de vloeistof in het zakje bijna leeg was…shit…. De ogen van de vrouw weken zacht uiteen. Ze keek hem met lodderige ogen, die net waren gelaserd an….
Hij schrok zich wild en dacht dat zijn laatste salarisstrook was verstuurd… De patiente fluisterende iets onverstaanbaars… Toen ze nogmaals zei wat ze te zeggen had schrok hij zich positief rot! Ze prevelde: ‘ga door’ Neuk me lekker in mijn kutje…. Eindelijk een echte vent die weet hoe mij te behagen…. ‘als je wilt mag je ook wel in mijn kontje…vind ik ook erg geil……
Dit was niet de bedoeling; in al die keren dat Dokter Daalenbout zijn nachtelijke kunstje vertoonde was nog niemand wakker geworden. Zij was de eerste…. Het zweet brak hem uit…. Gelukkig is de scherpte van een Lasek behandelijk pas na 48 uur optimaal, dus hij hoefde niet gelijk te vrezen voor herkenning. Hij nam haar nog es lekker in alle gaatjes en ging terug naar de balie en schonk zich een kop hete thee in… Morgen moet je nog maar een nachtje op observatie bedacht hij zich verlekkerend…Aantal keer bekeken: 11496
Waardering: 7.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online