Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

strakke wielrenner.

U leest om dit moment het verhaal strakke wielrenner gepost door john. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: john
Gepost op: 2010-12-27

Verhaal:

strakke wielrenner
Het was die ochtend al vroeg warm en het beloofde een hete dag te worden. Echt een dag om met mijn racefiets eropuit te gaan. Dat het heet zou worden wist ik toen nog niet.
Nadat ik mijn wielrenpakje aan had gesdaan stapte ik met een volle bidon op de fietsen ging op weg.
Ik vond het altijd lekker om mijn strakke wielerbroek om mijn benen en billen te voelen en alles voelde heerlijk strak aan. Ik vond het geil om mannen in een wielerbroekje te zien , zeker in een rode of witte kleur. Bij hen was alles goed zichtbaar en tekende zich een volle bobbel af. Ik stelde me voor hoe het was om daar eens over te voelen....
Helaas is dat er nog niet van gekomen maar wie weet vandaag.
Ik reed het dorp uit, over landwegen, door bossen en velderijen. De zon brandde al goed en er waren meer sporters op de weg. Ver vooruit reed ook een wielrenner, altijd een leuk doel om te op te richten, het was nog een stipje, maar blijkbaar reed hij niet zo hard want ik kwam snel dichterbij. Ik de verte zag ik dat hij afstapte en zijn fiets tegen een boom zette aan de rand van het bos.
Toen ik hem naderde zag ik waarom hij was gestopt, jawel hoor, lek gereden en volgens mij had hij geen reservebandje bij zich. Ik stopte en vroeg of hij hulp nodig had. "Ja , mijn band is kapot en ik ben reservespullen vergeten" zij de man, van ongeveer mijn leeftijd, zo midden veertig. Hij was goed gebruind , zeker al veel op weg geweest en zag er atletisch uit. "Ik kan je wel helpen, als de maat klopt mag je mijn reserveband wel gebruiken" zei ik. "Dat zou goed uitkomen, want ik woon hier niet in de buurt" zei de man, die mark bleek te heten. Ik zag hem belangstellend naar me kijken en kreeg een vreemd gevoel over me, ongemerkt keek ik naar zijn witte strakke broek en zag dat hij een behoorlijke bobbel had, dat zag er lekker uit. Ik gaf hem mijn spullen en binnen een minuut had hij de band verwisseld. "Zo, dank je, wat kan ik voor je doen?" zei hij, volgens mij heb je het er warm van gekregen he?
Bij zijn aanblik was mijn bobbel enigzins gegroeid en dat had hij wel gezien. "Kom even mee , dan lopen we wat verder het pad in, is het niet zo warm, kletsen we nog even over fietsen en zo". Mark liep het bos in en ik volgde hem. Wat was hij nou van plan?
Hij zette zijn fiets tegen een boom en kwam naar me toe en zette mijn fiets ook aan de kant.
"Ik zag je wel geil naar me kijken hoor" zei mark en streeld over mijn strakke billen in mijn broek. Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar mijn hand ging ook naar zijn broek en streelde over zijn bobbel. Ik voelde een heerlijke harde paal in zijn broek en kneedde hem zacht."Man, lekker, ga door...""zei mark. Ik voelde aan zijn ballen, over het gladde stof en kneep er zavhtjes in. Intussen ging zijn hand in mijn broek en pakte mijn lul vast. "Ohh jaa, lekker mark, ga door". Even later waren onze lullen bloot en we wreven ze heerlijk tegen elkaar aan, ik voelde zijn stijve paal tegen die van mij drukken. Steeds geiler en geiler werden we en begonnen elkaar heerlijk af te trekken. Steeds harder en harder, wat was die kerel geil zeg. plotseling zakte hij door zijn knieeen en begon me heerlijk te pijpen. Toen hield ik het niet meer en spoot mijn warme zaad diep in zijn keel... Heerlijk, kwam ik klaar.
Ook hij spoot daarna direct zijn zak leeg en zijn warme sperma kwam op mijn benen terecht.
We kleedden ons weer snel aan en vervolgden onze tocht, hopelijk zag ik hem weer gauw.

Aantal keer bekeken: 8989
Waardering: 7.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online