Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

te sterk verlangen.

U leest om dit moment het verhaal te sterk verlangen gepost door de verlanger. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: de verlanger
Gepost op: 2009-4-20

Verhaal:

te sterk verlangen
het verlangen werdt te groot... elke keer die mooie borsten zien en ze niet aan te mogen raken.
hallo, ik ben arno en ik ben 51 jaar. ik ben rechercheur (was) bij de politie. ik werdt op een zaak gezet om illegale prostituees op te pakken. ik liep dus over de wallen..
samen met mijn vrouwelijke colega marije. ik zei voor de grap tegen haar, nou eigenlijk ziet die er best goed uit! marije keek me aan, zo had ik haar nog nooit gezien. en dat noemt zich rechercheur!! sorry ik bedoelde het maar als grapje..... hmpfff!
------na een halfuur rondlopen-------
zullen we wat gaan eten vraag ik. nee we moeten nog even daar naarbinnen. kom! zuchtend loop ik achter haar aan. ik kom binnen en marije stelt zich voor en begint te praten. ik moet eigenlijk nodig naar het toilet dus vraag waar deze is. ik wordt naar boven gestuurd en dan links.
zo gezegd zo gedaan, ik loop naar boven en kom bij een splitsing. links is kaal en leeg en er staan verhuisdozen. zechts hoor ik gelachen er gaat een deur open. er komt een meisje met lang zwart haar en grote tieten naar buiten. gekleed in een korte en blote nacht-japon. ik voelde een bobel in mijn broek komen, haar borsten staken half uit haar japon en ze keek me geil aan. ik wou me omdraaien maar ze kwam naar me toe. allo.. zei ze kreunend en ze sloeg haar blote been om mijn lichaam. kom mee jij geile beer van mu. zo te horen was ze frans. ik wou iets zeggen maar ik werdt vol op de mond gekust. jij stoute agentje.. ga je mij nu arresteren? ze trok een zielig gezicht en liet zich met haar handen omhoog op de grond vallen. ik twijfelde maar pakte toen mijn handboeien. ik boeide haar en trok haar ruw omhoog. meekomen! ik zag de ondeugd in haar ogen. ik nam haar mee in haar kamer. ik duwde haar op het bed en ging boven haar hangen en masseerde haar borsen, ik maakte zoenend de boeien los. ik kleede haar uit en zij mij. ik streelde ar kiltje steeds sneller en sneller. haar kutje werdt helemaal nat en ik likte haar. hmmmm,,, je franse kutje smaakt lekker! ooh monsieur oooohh....!! neem me! ik draaidehaar om en sloeg haar keihard op haarkont, kop houden slet! ik bepaal hier de regels. ik haalde mijn lul uit mijn broek en sprijdde haar benen. mijn lul stond kaasrecht en stootte in één keer door. ze gilde keihard en ik begon te pompen. steeds harder kletse ik tegen haar billen. ik sloot mijn handen om haar lichaam en masseerde haar borsten. ik voelde dat ik kwam en trok dus mijn lul uit haar kont. en ik zoende haar vol op de mond. mijn tong vond een weg naar binnen. ik pakte mijn lul en ging boven haar hangen. ze pijpte me zoals ik nog nooit gevoeld had. ik spoot haar mond helemaal vol. ik masseerde haar borsten en ging liggen. erop! beval ik. ze ging zitten op zn honds en hijgde ook zo, ze gaf een lik over mijn lul en zoog aan mijn ballen. ze blafte en ging op mijn lul zitten. ze bereed me heerlijk en we kwamen samen geweldig klaar. uiteindelijk vielen we samen in slaap. ik vond een briefje met daarop; zo jij hebt je ook niet kunnen inhouden.. ik verwacht nu een tegenprestatie arno, anders weet de directie het straks. xx marije. ik lachte dus ze is toch niet zo braaf als ze eruit ziet. ik keek om, ze sliep nog.. ik heb haar dus wel uitgeput. pakte een lippestift en schreef in het knalrood over haar borsten mijn 06-nummer en ook op haar spiegel, deur en ramen. ik verliet toen de kamer.

ik heb met marije nog meerdere malen een leuke dag beleefd en ben vaak gebeld met het bericht dat mijn franse sletje zwanger was. het kan me eigenlijk niks schelen, tis toch maar een vieze hoer. en ik doe het voor de sex niet voor een kind..

Aantal keer bekeken: 6073
Waardering: 1.82 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online