Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

te veel negers.

U leest om dit moment het verhaal te veel negers gepost door mary van der schoor. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: mary van der schoor
Gepost op: 2010-12-21

Verhaal:

te veel negers
hoi ik ben mary begin 30 blond haar halfbloed met grote borsten ik had laatst een advertentie geplaatst voor negersex ik kreeg behoorlijk veel berichten er op ik had er een uitgekozen en we spraken af dat ik bij hem thuis zou komen een maal daar bleek hij niet alleen er waren nog 6 negers en twee turken toen ik binnen kwam keeken ze alle maal naar mijn borsten ik had alleen een hempje aan zonder bh en mijn tepels prikten er zo wat door heen zo geil was ik de twee turkse jongens pakten gelijk mijn beet en begonen de kleren van mijn af te treken daar stondt ik dan een een vreemd huis met vreemde mannen met alleen mijn laarzen nog aan ik kon niet meer terug maar vondt het ook niet er ze legten mijn op een poef en gelijk kreeg ik een lul in mijn mondt en een in mijn kutje de twee tukse jongens begonen als gekken te neuken ik kwam voor het eerst klaar in mijn leven toen ze klaar waren pakten een touw en bonden mijn vast aan de haken in het plafon daar hing ik dan mijn benen wijd open en ze lieten mijn daar zeker een uur hangen onder tussen begonen de negers zich uit te kleden ik kon niet geloven wat ik zag het leken wel zwarte komkommers zo groot de eerste kwam achter mijn hoofd staan trok mijn hoofd omlaag en ramde zijn lul in mijn keel ik geen over mijn neg en stikte bijna maar hij ging gewoon door de volgende ramde zijn lul in mijn kutje hij was zo groot dat ik een beetje uit scheurde er viel dan ook een paar druppels bloed op de vloer maar ook hij ramde als een gek door de andere begonen in mijn tieten te knijpen echt heel hard ik dacht dat ik flauw zou vallen zo veel pijn deet dit alles de volgende neger ging onder mijn ligen en ramde zijn lul in mijn kontje ik werd nu geneukt door drie enorme lullen en gilde het uit van pijn en genot en het ging maar door de eene na de andere ramde zijn pik in een van mijn gaten toen ze alle maal klaar waren lieten ze mijn gewoon hangen het zaad droop echt met een golf uit mijn kutje ik lag gewoon een uur na te schokken

Aantal keer bekeken: 11253
Waardering: 3.60 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online