Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

tegen de lift aan knallen!!.

U leest om dit moment het verhaal tegen de lift aan knallen!! gepost door tegen lift deur knallen. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: tegen lift deur knallen
Gepost op: 2010-2-19

Verhaal:

tegen de lift aan knallen!!
ik was in een hotel en had de boel al een beetje verkent. toen ik weer helemaal naar beneden ging wist ik ff niet zo goed of ik er nog 1 verder er uit moest dus ik ging ff uit de lift en ging kijken ( me zusje zat nog wel in de lift). toen ik zag dat is verkeerd zat rende ik snel weer terug naar de lift maar ik merkt niet dat de lift deur al weer dicht ging! dus ik knalde er zo tegen op....! gelukkig zatten er geen mensen bij.


Later was het wel een grote blauwe plek;)

Aantal keer bekeken: 4692
Waardering: 5.45 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online