Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

titanic dag 2.

U leest om dit moment het verhaal titanic dag 2 gepost door jordi. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: jordi
Gepost op: 2009-1-11

Verhaal:

titanic dag 2
dag 2 liep jack in de wolken . maar moest ook erg nadenken wat moest hij aanddoen hij had niks anders dan dit maar hiermee kan je niet opdagen. even later kwam rose opdagen . ik wou je nog even bedanken voor gisteren . en je vertelt het niet door hé . nee zei jack en vroeg wat moet ik in hemelsnaam aan vanafond rose lacheten en zewi heb je niks anders. nee. oke kom dan maar mee . even later op het dek van de 1e klassen kwamen ze der moeder tegen . kijk moeder ditr is jack hij redde gister avond mijn leeven weet je nog ?? og jah zei de moeder met der neus in de lucht der moeder liep met een vriendin die noemde we molly. en zei toen rose en der moeder verliepen . wat doe je vanafond aan knul ?? jack keek naar zijn kleren waat gatein in zaten . dat dacht ik al kom maar mee ik laat je wel iets passen . even later staat jack met stropdas en al voor de speigel . als gegooten (precies) . en zei dat ze in de groote hal moest staan onder aan de trap en leerde dat hij met zijn bestek van 5 messen 3 lepels en 4 vroken altijd vanaf buiten moest beginnen. de avond viel en zo asl gezegd stond jack onder aan de trap wachtend op rose. hij kee de hal in mischien was hij de enigste 3e klasser die daar mocht zijn . de muren waren van mooi bruin houdt en de plafon was een glazen koepel . toen hij boven aan de trap keek zag hij de moeder en verloofde van rose naar benden lopen . heel deftig. jack wou wat zeggen maar ze liepen heel onbeschoft om hem heen net of hij niet bestond. toen hij weer naar boven keek zag hij rose in de mooiste jurk die hij ooit heeft gezien. hij vroeg haar der arm en leipen de restourant binnen . niemand had door dat hij uit de d3e klas kwam . ze gingen zitten en de obers schepte eten op . zo gezegt begon hij van af buiten . hij zat niet alleen met rose en der verloofde en moeder .maar ook met andere hooge piet van het schip. het werd wel gezellig en vroegen wat jack voor de kost dee. hij andtwoorde vulg ik schilder . oh wat leuk zei rose kan ik ze een keer zien . tuurlijk zei jack. maar je weet als dingen leuk zijn gaan ze snel om . dus het werd al laat hij nam afscheid met een hand maar in zijn hand zat een briefje die hij gaf aan rose. kom straks naar buiten. toen ze naar buiten kwam en naar jack ging zei hij maak je maar klaar voor een egte feest.
toen ze een hal in kwamen van de 3e klassen waren ze allemaal aan het feesten. er was vrolijke muziek en jack duwde haar het podium op en ze gingen dansen . later werden ze moe en gingen een eindje lopen . en jack bracht haar voor de deur van de hal . en nam afscheid .

lees verder met titanic dag 3 .

Aantal keer bekeken: 1547
Waardering: 4.07 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online