Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

troostsex.

U leest om dit moment het verhaal troostsex gepost door flipje. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: flipje
Gepost op: 2007-10-18

Verhaal:

troostsex
Daar sta ik dan... 2koffers herinnerd me aan 2jaar geleden toen ik van mijn ouderlijk huis naar mijn vriend ging om te gaan samenwonen.
Ik was nog heel jong destijds net 16 jaar maar mijn ouders vonden het goed want zij en ik kenden Robert al een behoorlijke tijd hij was mijn tennisleraar daar mijn ouders vervente tennissers zijn.Het leeftijdsverschil was niet heel erg want ik val nu eenmaal op oudere mannen,hij 28 en ik nu 18 pasten bijelkaar.
Nu ben ik ontroostbaar want 2 jaar liefde en vertrouwen was weg, Robert kwam me vertellen dat hij verliefd was geworden op een andere vrouw, niet zomaar een vrouw maar op een van zijn leerlingen en notabene 20 jaar ouder!
Ik zal open kaart met je spelen Pamela, het begon een half jaar geleden en het was absoluut niet dat we er naar zochten het begon met wat onschuldig geflirt en pesterijtjes over het feit dat jij zo jong bent en dat ik nooit een rijpe vrouw zou aankunnen, ik had nooit kunnen vermoeden dat deze pesterij me iets zou doen laat staan deze vrouw met andere ogen te gaan bekijken dan mijn toekomstige schoonmoeder..
SCHOONMOEDER!!! Waar had hij het over! Hij bedoelde toch zeker niet...... nee ik droom ik moet wakker worden alles verstomde en ik hoorde hem zeggen dat ze mij geen pijn wilden doen en dat ik veel op haar leek en dat ze samen verder wilden.. Hier werdt ik wakker geschud en alles viel op zijn plaats ze waren inderdaad steeds vaker samen tennissen ik had dat altijd aangemoedigd want ik was zelf zo druk met mijn studie dat ik geen puf meer had voor deze liefhebberij en mijn het was geweldig dat Robert zo goed met mijn ouders overweg kon.
Nu sta ik dus met mijn koffers en Billie mijn beertje weer voor mijn ouderlijk huis om bij mijn vader in te trekken die het net als ik het niet meer kon bevatten. Mijn lieve lieve pa, het is vreselijk om hem zo verdrietig te zien en helemaal mdat ik precies hetzelfde meemaak.
Het is alweer half negen in de avond en pak mijn spulletjes uit op mijn jeugdkamer waar mijn beertjes en barbies me aanstaren. Ik neem verdrietig plaats op mijn oude bed een twijfelaar van 1.20m en beertjesmotief sprei en besluit samen met mijn beertje billie onder de dekens te kruipen want het was me teveel geworden al deze emoties, en stapte naakt in bed wat ik al jaren deed toen ik nog met Robert samen was.
Mijn vader had ik nog niet gezien want hij had zich teruggetrokken in zijn slaapkamer met het grote bed wat hij tot dan toe met mijn moeder deelde,
er gleden weer tranen van mijn wang op mijn kussen en overmand door verdriet doezel ik weg.
Ik wordt wakker door zacht gehuil en richt me op het is mijn papa die naast me zit op mijn bed.
Ik hoopte dat je nog wakker was Pam, want ik kan de slaap maar niet vatten zonder je moeder in het grote bed.
Mijn hart brak en ik sloeg mijn armen om hem heen en vleide hem neer naast me, want ik wilde het liefst ook niet alleen zijn.
Ik trooste hem en ging lekker tegen mijn grote paps aanliggen en hij troostte mij op zijn beurt door mijn tranen weg te kussen op mijn wang.
Lieve pamela je bent al zo groot en mooi geworden je wordt wel weer gelukkig dat kan niet anders. Ik nu hevig snikkend om mijn en zijn verlies druk ik hem stevig tegen me aan want ik wilde niets liever dan dat hij al mijn zorgen wegnam.
en hij streelde me lief over mijn rug en vertelde onder het zoentjes geven door in mijn oor dat het allemaal wel weer goed komt.
Ik voel mijn beertje bille prikken in mijn onderbuik en reik naar beneden om mijn beertje tussen ons weg te halen... Ik grijp en het voelde harig en gedeeltelijk hard en was eigelijk verwonderd want billie is een pluchen knuffel en helemaal niet harig.. ik begin te begrijpen dat dit niet mijn billie was maar... de penis en ballen van papa ik verontschuldigde me maar ik voelde dat mijn tepels zich oprichten tegen het grote sterke iets harige borstkast van mijn vader.
Je hoeft je niet te verontschuldigen mijn lieve Pam ik vindt het eigelijk wel grappig dat je dacht billie te pakken en met deze woorden gleden zijn handen van mijn rug naar mijn borsten om hard geworden tepels te inspecteren ik voel zijn penis groeien wat nog steeds in mijn hand ligt en hij vertelde dat dit een natuurlijke reactie is bij een aanraking op deze intieme plekken.
Ik moest wel een beetje lachen want dit was natuurlijk ook zo.
Van verdriet ging het naar humor en hij plaagde me dat ik wel hele warme wangen kreeg, ik vertelde hem maar niet dat ik een kloppend gevoel kreeg in mijn onderbuik en dat ik mijn warme sappen uit mijn kutje voelde opkomen.
Alsof hij mijn gedachten kon lezen ging zijn hand naar mijn dij en streelde mijn billen, en verwonderde zich over mijn algehele naaktheid.
Zijn handen gleden als vanzelf naar mijn kutje en voelde mijn lipjes die nu niet meer droog waren.
Pam lieverd, je bent helemaal nat beneden en voor hij het allemaal goed en wel in de gaten had richtte zijn zwaar gezwollen en geaderde penis zich tussen mijn benen tegen mijn klitje aan,hij probeerde zich nog te verliggen maar in zo'n smal bed is dit niet gemakkelijk en perongeluk stimuleerde zijn penis mijn klitoris.
Er ontsnapte ongewild een gilletje uit mijn keel en we wisten niet hoe we ons hierbij moesten voelen.
Pa vroeg of ik me ongemakkelijk voelde en of ik wilde dat hij weg ging,
nee pa ik wil dat je bij me blijft zodat we elkaar kunnen troosten en je bent mijn vader en je bedoeld hier geen kwaad mee, alhoewel ik er niet verkeerd tegenover sta om je gezwollen penis in mijn mond te voelen.
Maar Pam ik weet dat dit niet hoort ook al voelt het zo goed om bij jou te zijn nu op dit moment... ik smoorde zijn woorden met mijn kusjes want ik wilde het niet horen en diep van binnen wilde ik hem in me voelen want het voelt zo vertrouwd en spannend.
Hier reageerde hij vol overtuiging op en strelde de binnenkant van mijn dijen en drong heel zacht en lief met zijn vinger mijn natte soppende kutje binnen , ik keerde me en ging met mijn hoofd omlaag zodat ik met mijn warme vochtige lippen zijn kloppende eikel kon omsluiten en onderwijl blijft hij me met lange halen vingeren en ik voelde zijn hete adem bij mijn kutje.
Ik draaide mijn kontje zo dat hij niets anders kon dan mijn lipjes proefen met zijn mond en tong en geweldige rondjes draaide hij om mijn klitje heen afwisselend met een zuigende en smakkende mond, hij gebruikte zijn grote handen om mijn billen te kneden en en duwde ze zachtjes tegen elkaar en uitelkaar.. ik bleef heftig zuigen aan zijn grote pik en trok hem bij zijn wortel af met een vinger stimuleerde ik de onderkant van zijn ballen richting zijn aars om vervolgens met mijn slanke vinger in en uit zijn aars te floepen op het ritme van mijn zuigen en aftrekken.
zijn tong ging nu met lange halen van mijn klitje naar mijn sterretjeen weer terug waarbij mijn sappen nu rijkelijk op zijn gezicht begon te druppen mijn papa spoot met sterke stralen in mijn keel en zijn pik nam in grote af ik bleef hem in zijn aars zijn pik stimuleren waarna het me maar een minuut heeft gekost hem weer te laten oprichten ik zelf ben zo geil van zijn gelikt dat ik klaarkom maar mijn kutje spant zo erg dat mijn vocht recht in zijn gezicht wordt gespoten en hij draait me zo om dat ik met mijn knieen op de vloer kom en mijn boven lichaam op bed en hij likt me over mijn lippen en sterretje voor dat hij zijn geweldig lekkere en kloppende pik voor mijn kutje legt en heel heel langzaam maar zeer diep mijn kutje binnendringt het gevoel van volledig gevult te zijn heb ik nog nooit in deze mate ervaren en ik kwam dan ook na een paar van deze langzame en diepe halen schokkend klaar hij draaid me om en gooid mijn benen over zijn schouders en bukt voorover om in mijn borst te bijten en te zuigen met likkende bewegingen daalt hij met zijn tong naar mijn klitje en plagerig verdeeld hij mijn geile vocht over mijn sterretje waarbij hij ook hierin neukbewegingen met zijn tong maakt ik hou het niet meer en kom van deze simpele maar doeltreffende bewegingen weer schokkend klaar en ik eis nu dat mijn aarsje ook zijn lekkere dikke pik mag ondervinden. Ik zie mijn vaders ogen glinsteren want vertelde hij me dat hij hier altijd al van gedroomd had maar nooit durfde bij mijn moeder,
nu richt hij zij mooie glanzende paarse eikel nat van zijn en mijn vocht voor mijn sterretje en rekt hem heel voorzichtig maar zelfverzekerd op tot hij in een stoot zo diep in me zit dat ik het uitgil van genot dit gevulde gevoel in mijn aars wilde ik voor altijd houden en hij gaat wederom met lange maar krachtige halen in en uit mijn kontje om iedere keer weer mijn sterretje uiteen te duwen en mijn kontje te voelen dit voelt zo goed dat ik weer klaarkom tot mijn grote verbazing want zovaak ben ik in een neukbeurt nog nooit klaargekomen!! Het tempo gaat omhoog en ik voel zijn pik steeds maar dikker en warmer worden tot ik warme sterke straal diep in mijn darmen verwelkom.hij valt uitgeput op me neer en we kussen en tongen alsof onze levens er vanaf hangt en voel zijn pik slapper worden totdat mijn kontje hem eruit wipt. Dit is absoluut mijn lekkerste ervaring en liggend op mijn vaders borst weet ik dat ik nog lang niet uit huis ga...........

Aantal keer bekeken: 9974
Waardering: 8.41 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online