Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

true story..

U leest om dit moment het verhaal true story. gepost door wima. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: wima
Gepost op: 2011-9-3

Verhaal:

true story.
Het begon allemaal op kamp,
er was een afscheidsavond..
en natuurlijk waren er ook enkele slows,
maar het meisje had voorgenomen van niet te slowwen, tot ineens een jongen voor haar staat die vraagt : ''wil je met me slowwen'' het meisje twijfelde, maar zei toch : ''ja'' samen slowde ze door de zaal, het gevoel alsof er niemand is, alleen hij en zij. Een trein van verlangens raasde er door de hoofden van hun, maar al snel was de avond gedaan, er volgden 4weken waarin het meisje en de jongen elkaar niet zouden kunnen zien, maar ze smsten de ene lieve sms na de andere... Het meisje stelde voor om af te spreken , maar plots zei de jongen : ''mijn gevoelens zijn over, sorry'' Het meisje belandde in een diep gat, maar 3 weken nadien was ze er weer bovenop, en sprak ze af met die ene jongen,
hun afspraakje was geweldig, ookal was het niet zoals ze verwacht hadden..
ze praatten heel erg lang samen, tot op het ogenblik dat het meisje naar huis moet.. De jongen volgt haar en zegt : '' wil je nog een knuffel ofso?'' waarop het meisje haar armen om zijn gespierde lichaam gooit, onze harten sloegen tegen elkaar op.. maar toen na die knuffel die 3minuten duurde moest het meisje weg. ze vertrok & de jongen smste : 'ikmisjenual <3' die ene jongen was weer smoorverliefd op het meisje, en andersom.
ze waren bijna weer samen , tot op een dag de jongen zegt : ''ik voel weer niks meer , sorry''. Dat was de dag waarop dit liefdesverhaal eindigde..

Aantal keer bekeken: 7978
Waardering: 2.79 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online