Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

twijfels.

U leest om dit moment het verhaal twijfels gepost door anoniem . Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2010-3-23

Verhaal:

twijfels
Ik heb twijfels over de wereld.
Twijfels over me zelf.
Soms vraag ik me af wrm iets zo is.
Ik heb zelfs twijfels over mijn ouders. Eigelijk over mijn hele famillie. Ik leef samen met mijn vader en moet met me 3 zusjes 1 broertje en een broer. We zijn afkomstig van libanon.
En we zijn moslims geen strenge maar toch. Mijn ouders die me nooit snappen en die ongeveer mijn hele leven verpest hebben. Ik ben gevoel kwijt geraakt. Geen een dag kwam bij mij op zonder angst mishandlarij en pijn geen een dag. Ik gaf mijn vader 1 kans maar het lukte hem niet om hem de juiste kant te laten wijzen.
Mijn moeder die niet bij hem weg durft te gaan. En ik die maar werd buitengeslooten woord in de buitenwereld. Zo mag ik niet naar de disco buitenspelen met vriendinnen omgaan enzovoort.Ik heb mijn eigen vrijheid niet. Daarnaast ben ik ook nog bekeert tot het christendom en ik volg bijbelstudies met mijn kennis die ik beschouw als mijn moeder. Zij is de enige die wat in mij ziet . samen met een paar anderren. Gek genoeg merken de leraren en de kinderen daar helemaal niks van. Ze zien mij als een spontaane aardige lieve mooie meid. Maar zien geen pijn in me en weten niks van wat ik allemaal meemaak. Mijn kennis met een paar anderre zijn de enige die een engel in mij zien . Daar naast ben ik ook nog paranomaal. Maar ik vermoed dat dat slecht is. En dat demonen daar misbruik van kunnen maken .

Jah ik heb twijfels . maar waar ik geen twijfel over heb is dat ik binnenkort antwoord op mijn twijfels krijg.EN heb en elkgeval geen twijfel over het geloof n over mijn kennis.

PS Dit verhaal is verzonnen Maar er zijn genoeg kinderen die dit sooort dingen mee maken.........

op 1 dag zal de weg eindige en de deuren voor je worden geopend dan pas zie uje de waarheid over je zelf vrienden enzovoort dan pas blijf je weg volgen maar kijk uit om niet op het slechte pad te komen want dan ben je de weg kwijt laat me zeggen verdwaald groetjes me

Aantal keer bekeken: 2193
Waardering: 4.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online