Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

vader van mijn oppaskids.

U leest om dit moment het verhaal vader van mijn oppaskids gepost door c. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: c
Gepost op: 2010-7-29

Verhaal:

vader van mijn oppaskids
ik ben c. en ik ben 21 jaar. ik heb geen ervaring met sex en jongens maar wel een spannend verhaal.

de laatste tijd merk ik dat mijn sexuele gevoelens sterker worden. ik wil het ook wel eens een keer meemaken.laatst is er wat gebeurt wat ik verre van vervelend vond en dat wil ik hier delen.

ik heb heel goed contact met de ouders van me oppas kids. de deur staat altijd voor me open. en ik word ook wel hun derde dochter genoemd. ik voel me daar erg prettig.

de vader is redelijk knuffelig. maar dat vind ik niet erg. ik vind het wel fijn gewoon een omhelzing. soms gaat hij ook wel wat verder een beetje strelen of mijn borsten vastpaken. maar stelt niet vele voor. het gebeurt allemaal heel onopvallend omdat zijn vrouw er vaak gewoon bij zit. ik zoek er verder ook niks achter en vind het niet vervelend ofzo.

pas geleden ging hij een stapje verder. ze gingen op vakantie en ik pas dan altijd op de hamster. een dag voor vertrek kwam hij die brengen. samen met zijn 2 dochters en een buurmeisjes. ik bood ze wat drinken aan. de kids gingen op de ene bank zitten en ik ging op de ander bank zitten met b. al vrij snel werd er een arm om me heen geslagen en begon hij met strelen. eerst gewoon over me schouder en arm. en later ook onder me shirt bij me borsten. ik vond het best spannend. ik reageerde niet en hij ook niet. net alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. even later duwde hij een hand tussen mij bijelkaar geknepen benen. waarop ik ze iets losser liet als soort van toestemming. eerst bleef het gewoon bij me bovenbeen maar hij ging steeds verder naar boven. wel gewoon over me kleding. ik wist dat het niet hoorde. hij is de vader van me oppaskids en hij is getrouwd. maar ik vond het verre van vervelend en liet hem gewoon zijn gang gaan. even later kwam zijn jongste dochter tussen ons inzitten. toen kon hij alleen nog maar mijn schouders,nek,borsten strelen. toen de drnakjes op waren wild ede jongste dochter naar huis. dus hij had geen keus het spel was over. de kids in de auto en nog even naar de wc. voor eht weggaan was er nog even een knuffel moment waarbij hij nog even mijn borsten goed vastpakte.

ik weet dat dit niet hoort. en ik weet ook dat het nooit meer dan een beetje strelen zal worden maar ik verlangde wel naar meer. hij maakte me helemaal gek. hij is zo lief en teder. hij is zo lief vor mij. het is vast een illusie hoor want het is gewoon een lieve man. ik denk niet dat ik heel speciaal ben of misschien wel. ik weetn iet wat dit waas. is hij misschien gewon een beetje oversext ofzo. wil hij mij gewoon een beetje plagen. of wil hij mij een beetje liefde en tederheid geven. of zou hij liever ook meer willen als het mogelijk was. hij maakt me echt gek. ik ben benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren....

Aantal keer bekeken: 20753
Waardering: 3.57 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online