Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verboden, walgelijk maar vreselijk lekker.

U leest om dit moment het verhaal verboden, walgelijk maar vreselijk lekker gepost door minousch. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: minousch
Gepost op: 2011-3-19

Verhaal:

verboden, walgelijk maar vreselijk lekker
Het was in mijn laatste jaar als opleiding tot verpleegster net negentien en vlak voor het diensteinde, toen ik met de opperhoofd van de afdeeling het laatste bed van de ontslagende patiënten na de beddenafdeling in de kelder moest brengen, daar het laat in de avond was was deze al gesloten, zodat we alleen in het halfdonker en koude gedeelte van het ziekenhuis waren.
Dat beviel me niet ik vond Roberto zoals hij heete een eikel en was blij dat ik nog maar twee weken op de afdeling hoefde te werken voordat ik mijn volgende inzet op een andere afdeling had en zo mee uit zijn handbereik was.
Hij had meer als duidelijk een oog op me laten vallen mijn collega's trokken me elke keer ermee op en berusten me steeds weer dat hij maar wilde spelen en alles onschuldig was maar ik wist dat het niet zo was en dat zou hij nu ook bewijzen.
Zo bevonden we ons in de half donker kille ruimte en hadden het bed parkeert zodat ik snel weer na de liften wilde lopen maar hij weerhield me en trok me met een beweging in een andere ruimte.
"Is het niet een al te grote verleiding met al die vele bedden?"
Vroeg hij grijnzen en voordat ik het wist had hij me met zijn lichaam tegen de koude betegelde muur gedrukt en drukte me zijn tong in mijn mond, terwijl zijn hand, de drukknoppen van mijn short openrukten.
Ik wist niet wat ik eerst moest doen op zijn tong bijten, zijn hand wegtrekken of mijn knie omhoog halen?!
Ik besloot om het netjes te houden en hem weg te duwen maar dat hij te snel door en voordat ik het wist had hij mijn handen gepakt en hield deze ijzeren boven mijn hoofd met een hand terwijl hij grijnzen met de anderen mijn borsten uit mijn bh bevrijdde om direct op een tepel te zuigen.
Ik wilde gillen en schreeuwen, tenslotte vond ik hem een vreselijke griezel die ik nog niet eens met een tang zou beroeren.
Maar ik kon het niet ook niet toen zijn hand onder mijn short in mijn slipje gleed en direkt een vinger in mijn kutje verdween dat meer als nat werd.
Dat ontging hem natuurlijk zodat hij me grijnzen aankeek en opnieuw wilde kussen toen we geluiden hoorden vlak naast ons achter de muur.
Dat was mijn kans om te gillen, daar het collega moesten zijn maar ik gilde niet en keek hem alleen vuil aan.
Toen de geluiden verstomden en we de lift horden keek Roberto me grijzen aan en ik wist dat ik nu geen kans meer had.
"Zo sletje precies als ik dacht een op onschuldig meid spelen en in de realiteit een slet!"
Sprak hij triomfvol om me dan hard te tongen terwijl hij me met twee vinger hard neukte.
Dit was gekkenwerk, dat was de griezel met een varkenkop tenminste zo noemde ik hem onder mijn vrienden daar hij best op een varken leek en ik kon ervan alleen genieten en kreunde zo mee hard.
"Zeg me dat je het lekker vind dat je wilt dat ik je helemaal suf neukt en je mijn slet bent!"
Beval hij me terwijl hij nog een vinger in mijn kutje stopte en hard in mijn tepel beet.
Ik gilde op toen hij me hard en snel na een hoogtepunt vingerde en kon zo mee niet anders als de bevel nakomen en smeekte hem letterlijk erom, zodat hij lachen me oppakte en me op een bed dat nog opgemaakt moest worden.
Hij trok me mijn slipje uit en sprijdde dan mijn benen om mijn kaal geschoren kutje te beogen.
"Dat bevalt me niet echt ik hou van een goed getrimmt bedekt kutje!"
Sprak hij misprijzen en alsof hij dat nog onderstrepen wilde sloeg hij me precies erop.
Dat maakte of wilde me pis off maken maar voordat ik hem een lel kon geven had hij al bezit van me genomen.
Dat ging zo snel en verrassen dat ik opgillen wilde maar hij bedekte direct mijn mond.
Ik had verwacht en hem ook meer of minder steeds opgetrokken dat hij een kleine moest hebben, tenminste kon men het nooit met zijn dikke buik die altijd over hing niet zien.
Maar ik had me vreselijk vergist, hij vulde me niet alleen compleet op maar het leek zelf dat hij nog mijn baarmoeder doorboorde en diep in buik zat.
"Nog steeds de mening dat hij een klein zielig dopje is?"
Vroeg hij grijnzen en alsof hij me wilde straffen ramde hij diep en hard nogmaals in me mijn gil met zijn mond opvangen terwijl hij triomfvol lachte en mijn borsten krachtig knedde.
HIj deed me meer als pijn maar tergelijke tijd was ik zo geil als nog nooit en voelde hoe ik letterlijk overvloeide, alleen hem te voelen liet me al klaar komen, zodat ik alleen kreunen kon weten dat ik vanaf nu geen leven meer zou hebben maar dat kon me niet schelen de afschuw over hem de ware hekel liet me alleen nog geiler worden, ik wilde waarachtig zijn slet zijn en worden.
"Neuk me neuk me alsjeblieft!"
Bedelde en smeekte ik waarop hij mijn wens direct nakwam en hard in me te rammen begon alleen aan zijn eigen genot denken, terwijl hij me steeds weer ruig tongzoende of me in mijn borst of tepel beet.
Hij gebruikte me letterlijk en ik kon niet anders als het lekker vinden en mijn genot vrij uit te laten en me hem zo in zijn handen te geven.
Met een harde kreun kwam hij tenslotte schokken in me klaar en zijn heete warme straal, liet me exploderen als nog nooit te voren.
Toen hij compleet zijn geil in me gespoten had, richtte hij zich weer op en keek afvallig op me neer terwijl hij zijn lul weer in zijn broek stopte en deze dicht deed.
"Om van me een goede beoordeling te krijgen zul je nog een beetje meer je best moeten doen ofwel dit niet slecht was!"
Sprak hij net zo afvallig pakte mijn slip en stopte deze zich in broekzak om me dan op mijn benen te trekken en me weer aan te kleden.
"Loop maar even na de wc om je te fatsoeneren tenslotte is dit een ziekenhuis!"
Beval hij en liep onaangedaan na de lift, ik gehoorchde, trillen en beven van de naweeen nog en bidden dat hij me niet zolang zou laten wachtten tot ik me bewijzen kon.
Dat deed hij niet en hij verlangde steeds meer van mij dingen die ik nooit dacht te doen en eigenlijk pervers vond zelf na de twee weken toen ik allang op een andere afdeling zat maar ik kon niet anders ik genot er puur van ook al voelde ik me vaak een hoer maar hemel zo geil was ik erna nooit meer genomen worden.

Aantal keer bekeken: 21546
Waardering: 7.11 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 35 bezoekers online