Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verboden genot.

U leest om dit moment het verhaal verboden genot gepost door Nadine. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Nadine
Gepost op: 2007-3-4

Verhaal:

verboden genot
ze waren begin de 50 en beide getrouwd.ze leerde elkaar kennen via het internet, na een eerste ontmoeting met een etentje en een gezellige babbel, dat eindigde met stevig zoenen , werd er snel een 2de afspraakje gemaakt, waar ze beide op ontdekking gingen naar elkaars lichaam, hij gaf achteraf te kennen dat hij toch wel moest wennen aan haar 'ronde' lichaam. ze wilde hem tijd geven, en hield zich op de achtergrond, ze beantwoorde beleefd en beetje afstandelijk zijn mailtjes. en toen ze enkele dagen met vakantie was kreeg ze plots een smsje van hem met de boodschap dat hij haar tot zijn eigen verbazing wel miste. de mailtjes werden weer wat 'aktiever' en 'heter' ze belde zelfs een met elkaar en het ging er 'vurig' aan toe, en redelijk snel daarna werd er weer een afspraakje gemaakt, aan dat afsprakje gingen heel wat geile en opwindende mailtjes vooraf, beide waren behoorlijk opgewarmd voor het afspraakje. op donderdag was het zover, zij reisde met de trein naar een gezellig oud provincie stadje , waar hij haar stond op te wachten, ze wandelde gezellig naar de stad , dronken samen koffie, babbelde over vanalles en nog wat. gingen de stad wat verkennen, en 's middags in een gezellige taverne iets eten. tijdens het eten begon het opwindende spel, hij fluisterde haar geile dingen toe, vertelde wat zijn plannen waren met haar.... ze hitste elkaar behoorlijk op. dan vroeg hij de rekening, zij ging nog even naar het tiolet, maar niet zonder in zijn oor te fluisteren dat ze een verrassing voor hem had , en ze liet hem een doosje zien met daarin chinese balletjes dat in haar handtas zat. toen ze weer terug kwam van het tiolet , liet ze weer haar handtas zien, waarin nu een leeg doosje zat. ze konden niet snel genoeg weg komen. toen ze over straat wandelde op weg naar de auto , voelde zij bij iedere stap de balletjes in haar vagina bewegen, ze werd er bloedgeil van. toen ze eindelijk bij de parking kwamen , en met de lift naar de ondergrondse gingen , kon hij zich niet beheersen, en liet zijn stijve penis zien terwijl hij haar heet en stevig tongzoende. dan vertrokken ze naar een hotteltje , dan was toch een 15 minuutjes rijden, toen ze daar aankwamen was de parking wel heel vol, en waar ze al bang voor waren , werd waar, geen enkele kamer meer vrij......
gelukkig had hij op voorhand aan een noodsenario gedacht, en nog een hotel gezocht in de buurt (was toch wel 20km verder) eindelijk na lang onderweg zijn , belande ze op een kamer, haar kut was ondertussen bijna aan het branden van geilheid. hij had ook nog een flesje champagne en 2 glaasjes meegenomen , en die ging hij eerst ontkurken , terwijl hij dit deed ging ze achter hem staan , en steelde zijn borstkas, ze voelde zijn stijve tepeltjes doorheen zijn trui, en haar handen gingen verder op verkenning naar zijn kruis, waar ze een flinke 'bobbel' voelde. god wat was ze geil.... daar wist hij wel raad mee. hij duwde haar ruw achterover op het bed, begon haar wild te kussen en te betasten, hij deed haar broek open en stak zijn hand erin, voelde tussen haar lipjes, die heel nat waren, voelde het koordje van de balletjes waar hij even mee speelde, zij schopte intussen haar schoenen uit, trok haar trui over het hoofd , en toonde hem haar mooie kanten BH, hij bleef met haar kutje spelen, zij trok nu ook haar broek en slip over haar heupen naar beneden , zodat hij vrij spel kreeg. even stopte hij om ook zijn hemd, schoenen en broek uit te trekken, hij droeg enkel nog een fijne zwarte string, waarin hij zijn stijve penis niet kon verbergen, hij sprong er aan de zijkant uit, dat zicht maakte haar nog geiler, en ze voelde een eerste orgasme aankomen, 'ga door , ga door riep ze ' haal de balletjes eruit en laat mij komen ' en ze kwam geil, nat en sidderend ....., hij kwam tussen har benen liggen , en met het fijne zijdeachtige stof van zijn string 'streelde' hij haar schaamlippen, hij liet zijn geilheid duidelijk merken , horen voelen. ze gingen zo minutenlang verder.
dan ging hij op zen buik naast haar liggen om haar het uitzicht te geven op zijn kontje in de mooie string, ze streelde zijn rug, en zijn kontje, dan 'streelde' ze met haar tong zijn rug en ook zijn kontje, hij kronkelde van genot , ze schoof cm per cm zijn string naar beneden , terwijl haar tong geen seconde stopte, hij zuchte en keunde, toen ze met haar tong tussen zijn bilnaad likte; ze liet haar tong over zijn sterretje gaan, ze trok de string nu helemaal uit, en hij ging op zen knieén zitten, ze kon nu goed bij zijn kontgaatje en zijn ballen, haar tong deed heerlijke dingen met hem, hij vertelde haar hoe gek ze hem maakte, en hij zei ook als ze zijn penis zou beroeren hij dadelijk zou klaarkomen. hij draaide zich om, ze zag zijn keiharde penis waarvan de eikel bijna purper was, ze naam de penis tussen haar borsten , en vrijwel onmiddelijk voelde ze zijn hete zaad tussen haar borsten spuiten... dit was het begin van een lange hete namiddag....


Aantal keer bekeken: 18242
Waardering: 5.81 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 24 bezoekers online