Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verkracht door leraar.

U leest om dit moment het verhaal verkracht door leraar gepost door verkracht door leraar. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: verkracht door leraar
Gepost op: 2009-3-16

Verhaal:

verkracht door leraar
Een bloed mooie meid kwam op school te laat. "Dat word 2 uur nablijven na school,"zei de leraar. Fleur knikte. Toen de school was afgelopen klopte ze op de deur van het lokaal van de leraar. "Wie is daar?"vroeg de leraar. "Ik Fleur," zei ze. "Kom maar." Fleur kwam de klas binnen en zag tot verbazing de leraar in zijn onderbroek. De leraar liep naar de deur en dee hem op slot. Iedereen is al weg," zei hij met een lach. Verschrikt keek Fleur naar hem. De leraar liep naar haar toe en trok haar jeans uit. Daarna haar andere kleren. Fleur stond daar in haar nakie. Toen werd ze ruw op de tafel geduwd. De leraar pakte een potlood. En de potlood duwde de leraar kei hard in haar kut. Ze schreeuwde het uit en riep: "NEE!" Boos sloeg hij haar. Tranen stroomden over haar wangen. "Ben je nog maagd ofzo?" vroeg hij. Wanhopig knikte ze. Zacht begon hij haar te vingeren. Toen haar kutje nat werd deed hij zijn onderbroek naar benee. Zijn dikke vette lul kwam tevoorschijn. Hij pakte haar ruw beet en propte zijn dikke lul in haar kut en ging in uit in uit. Ondertussen schreeuwde Fleur het uit. Toen pakte hij zijn camera en begon te filmen hoe hij haar verkrachtte. Hij ging steeds dieper haar kut in. Fleur kon het niet meer aan tranen goten over haar wangen. Er werd op de deur geklopt het was een vriend van de leraar. Hij had een tas bij zich en haalde er wat uit. Het was een grote dildo. Bang keek Fleur naar hem. De man ging met de dildo ruw haar kutje in en ging keihard beuken. Af en toe maakte Fleur een gil vam de pijn. Dan kreeg ze een klap in haar gezicht. Toen draaiden ze haar om en gingen in haar kont met de dildo dat deed nog meer pijn. Ze gilde en schreeuwde het uit ze kon echt niet meer. Toen kwam de man naar haar toe trok zijn kleren uit en ging voor haar staan. Hij trok haar overeind deed haar mond open en deed zijn lul erin. Ze beet in zijn lul. De man schreeuwde het uit en sloeg haar keihard met zijn vlakke hand. Ze was stil alleen tranen stroomden over haar wangen. "Kom we doen twee vuisten in haar kont," zei de man. "Nee dat doet te veel pijn," probeerde de leraar. De man was het niet eens en liep naar haar kont stopte zijn twee vuisten erin en ging keihard op en neer beuken. Ze huilde en huilde. Ze schreeuwde het uit maar het hielp niet. De twee uur waren allang voorbij dat wist ze. Toen stopte de leraar er een vuist bij en ze gingen samen beuken. "Stop," riep ze benauwd. Ze kreeg amper adem van de inspannning. De mannen haalden hun vuisten eruit en pauzerden tot ze weer normaal kon ademen. Toen gingen ze met vier vuisten tegelijkertijd beuken. Ze schreeuwde het uit ze kon nu echt niet ze kreeg het weer benauwd. De mannen stopten deden hun kleren aan gaven haar kleren en liepen weg.

Aantal keer bekeken: 19825
Waardering: 2.86 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online