Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verliefd (door jamie).

U leest om dit moment het verhaal verliefd (door jamie) gepost door jamie wintein. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: jamie wintein
Gepost op: 2008-6-13

Verhaal:

verliefd (door jamie)
hey,ik ben hier weer met een verhaal maar deze keer is hij nog niet af hij moet nog uitgewerkt worden en afgewerkt hier komt ie dan!! Xx.geniet er maar
van!

Verliefd
Het is ochtend, ik sta op ga naar beneden en smeer een boterham met choco.’Goedemorgen, goed geslapen?’’Ja, ik heb een leuke droom gehad.’’Ah, en waarover ging de droom?’’Dat wil ik liever niet zeggen.’’Oké, eet maar je boterham op en drink dan maar een glas fruitsap dat je de dag verder kan.’’Ik moet nu naar mijn werk, succes op school lieverd.’’Dag mam. ’Anneleen eet haar boterham op en drinkt haar glas fruitsap leeg. Het is tijd om naar school te gaan, Ze kijkt nog eens of ze niets vergeten is voor school, ze kan niet meer wachten om hem weer te zien. Ze is verliefd. Ze neemt haar fiets en rijdt naar school. Ze is aan de school, ze stapt af en doet haar fiets op slot. Ze gaat naar de speelplaats en daar ziet ze hem, Daniël. Haar hart bonst 2 keer zo rap, Ze voelt kriebels net zoals altijd. Haar vriendinnen zien haar en gaan naar haar toe. Anneleen ziet het niet en blijft maar staren naar daniËl. ’Dag Anneleen!’’Ah,ik zag jullie niet afkomen’,zei ze terwijl ze nog altijd naar daniEl zat te staren.’Kan je weer je ogen niet van daniËl houden?’Ze schoten allemaal in lach.’Jah,sorry maar ik ben echt verliefd op hem,ik kan er niks aan doen’,Ze zuchtte diep.’Ik durf het niet te vertellen aan hem,dat is het probleem.’’Moet ik het gaan zeggen voor je?’’Nee,anders zal hij me uitlachen denk ik.’Maar elize hoort het niet,ze is al op weg naar daniËl.’Niet doen niet zeggen !!’Te laat,ze heeft het gezegd. Ze komt terug naar het vriendinnengroepje. DaniËl komt naar Anneleen toe. Anneleen kreeg krampen in haar buik van schrik en van verliefdheid.’Is het waar;ben je op mij verliefd?’ ‘Eum…ik euh…Ja, ik ben op je.’
‘Ben jij op mij verliefd?’ vroeg Anneleen vol nieuwsgierigheid.’Ik wil je eerst beter leren kennen en dan zie ik wel,ik ga nu terug naar mijn vrienden.’Oké,tot later misschien!’Dat luchtte op,dacht ze bij haar zelf.’Zo,misschien heb je prijs.’De bel gaat, we moeten naar binnen.
‘Wat een saaie les’ Dacht anneleen bij haar zelf. Ze kon daniËl niet uit haar gedachten houden.’Anneleen,let op!’ze springt een meter in de lucht van verschot. Ze begonnen allemaal te lachen. Anneleen werd niet zo geliefd in de school. Weer een vernedering ,dacht ze bij haar zelf .
Ze zat de hele tijd naar daniËl te staren. Plots deed iedereen zijn bank open. Anneleen wist niet wat ze uit moest halen.’Wat moet ik nu doen?’Dacht ze gestrest. De meester zag het.’Moet ik het nu nog eens speciaal voor jou herhalen?’ ‘Het is altijd hetzelfde met jou!’ ‘Je boek voor Frans!’ ‘Dit was de laatste keer dat ik het speciaal voor jou herhaal!’ Eindelijk,de bel ging. Het is eindelijk speeltijd. Ze ging naar DaniËl en babbelde wat met hem. De bel ging weer,de speeltijd ging heel rap voorbij voor Anneleen. Weer saaie les krijgen,jammerde ze in haar zelf. Door de supersaaie les viel ze in slaap. De meester zag het maar zei er niks op. Eindelijk de bel gaat maar Anneleen hoort het niet omdat ze slaapt. De meester liet haar helemaal alleen in de klas. Het is middag,Anneleen wordt wakker en ziet niemand meer in de klas.’Oh, nee ik viel in slaap en kan nu niet meer naar huis. Ik zal te voet gaan. Ze probeert de deur open te maken, maar de deur zat op slot,en het was woensdag. Anneleen zat in de problemen,ze had geen eten,geen drinken,en moest hier slapen,in deze koude klas. Haar maag doet pijn van de honger en haar mond is heel droog van de dorst. Ze haat haar leven. Ze had bijna geen vrienden behalve een paar meisjes en haar lieve poes .Gelukkig had ze haar GSM mee,ze belde naar haar ma. Haar ma kwam onmiddellijk naar haar toe,Met haar rode BMW en haar muziek heel luid. Ze beukte de deur in. Kom mee,en zorg dat het niet nog eens gebeurt!Ze stapten in de BMW en reden naar huis. Ze ging onmiddellijk naar haar kamer voordat haar ma weer vragen ging stellen.
Ze nam haar dagboek en vertelde alles wat ze kwijt wou. Ze vraagt zich af waarom iedereen zo doet tegen haar en wat ze verkeerd doet,… Ze doet het slotje op haar dagboek en stak het sleuteltje weg. Ze ging op haar bed liggen en zuchtte eens heel diep. ‘Hoor ik nu roepen beneden? Ik ga gaan kijken.’Ze ging naar beneden de trap af.’Mama roepte jij mij?’ ‘Ja, kom eens.’
Ze ging naar de keuken.’Ja, wat is er?’ ‘Hoe kwam het dat je opgesloten zat in de klas?’
‘Wel eum… ik viel in slaap omdat het een saaie les was en de bel is geweest en de meester sloot de deur en daardoor raakte ik opgesloten.’ ‘Je moet bij de les blijven hé!Later zul je het je beklagen!’ Ze wou niet meer antwoorden want anders ging haar ma weer verder. Ze ging naar haar kamer. Aan de computer. Ze startte msn op en wachtte tot iemand online kwam. Eindelijk elize is online. Ze start het gesprek:

Anneleen:hey wist?
elize:goe mj?
Anneleen: ook goe é en in de liefde?
elize:nog altijd geen lief en hoe zit dat met jou in de liefde met daniËl?
Anneleen:het klikt goe tussen ons
elize:alle misschien heb je geluk en kun je het aanmaken!
Anneleen:hoop ik ook
elize:Het is 6 uur,ik moet eten tot straks misschien!
Anneleen:oké tot straks misschien slu!!

Anneleen sluit msn af omdat er niemand meer online is. Ze gaat naar beneden,ze gaat ook eten.
Ze smeert een boterham met choco en schenkt een glaasje vers fruitsap in. Ze begint te eten en drinkt dan haar glaasje fruitsap leeg. Ze gaat terug naar boven. Ze gaat weer op msn. Ah,elize is weer online. Ze start het gesprek opnieuw:

Anneleen: hey ik ben terug
elize: ik ook net
Anneleen:ik denk dat ik een beetje ga slapen,ik ben nogal moe en morgen moet ik vroeg opstaan
elize:oké tot morgen!!
Anneleen: ja tot morgen!

Anneleen sluit de computer af,ze gaat op haar bed liggen en ze valt in slaap. Ze droomt over daniËl, dat hij het aanvraagt en dat ze samen veel lol maken,… Ze wordt wakker,ze kijkt op de horloge,het is 12 uur s’nachts. Ze gaat naar de badkamer en doet haar pyama aan,poetst haar tanden en kamt haar haren. Dan gaat ze terug naar bed. Het is ochtend. Ze staat op en gaat naar beneden. Ze smeert haar boterham met choco en schenkt een glas vers fruitsap in. Ze neemt dan nog een appel en eet die ook op. Ze neemt haar boekentas en steekt daar nog een appel in. Ze gaat naar buiten en kijkt nog eens in de brievenbus. Ze vindt een brief voor haar. Ze steekt het in haar zak en is van plan om het straks te lezen. Ze is aan school,ze stapt af en zet haar fiets in de rekken,dan doet ze nog even haar fiets op slot en gaat naar de speelplaats. Ze neemt de brief en scheurt hem open. Ze neemt de brief uit de enveloppe en begint te lezen:


Liefste Anneleen,
Ik ken je nu al een paar weken,en ik ben een beetje op je,
Ik ga je aanspreken op school ik ben blij dat ik je leerde kennen,
Je zal veel te weten komen over mij, en vooral…
Dat ga je wel weten op school
Dit was misschien een hele korte brief maar in school zal ik je heel veel vertellen.
Je zal blij zijn dat ik op je ben want jij bent op mij…
Dit was al een tip maar in school zal je me herkennen door een witte pet met skater op.
Tot op school!
Je geheime aanbidder!

‘Ik denk dat de brief van daniËl is!Wat ben ik blij!!!!!’ DaniËl kwam naar haar toe.
‘Ik zie dat je mijn brief ontvangen hebt.’ ‘ Ja, ik heb je brief ontvangen!’ ‘oké ik wil je iets vragen…’ ‘Ik denk dat je al weet welke vraag…. Maar toch vraag ik het’ DaniËl gaat op zijn knieËn zitten en vraagt:’Wil je het aan met mij?’ ‘ Ja natuurlijk wil ik met je!’ Anneleen gaf een kus aan hem.
‘Ik ben echt superblij!hoe kan ik jou ooit bedanken?!!’ ‘Door me een kus te geven… ’ Anneleen gaf daniËl een kus. DaniËl begon te blozen. Anneleen liep met een stralend blik rond. Haar vriendinnen zeiden in koor:’ Ik durf te raden dat het aan is tussen jullie!’ ‘Hoe kon je het raden!?’ Ze babbelden dan nog een beetje over alles en nog wat. De bel gaat, ze gaan naar binnen en gaan zitten. Anneleen ging nog even naar de meester om dingen te vragen van gisteren. De meester heeft zijn exuses aangeboden.Iedereen is vriend van daniËl en daarom is iedereen vriend ook van Anneleen.
Haar ouders kwamen weer samen dankzij Anneleen. Haar ouders hadden nu veel meer tijd voor haar. Zo heeft Anneleen toch nog een goed leven. EINDE!!

Aantal keer bekeken: 1570
Waardering: 4.56 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online