Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verliefd Elice.

U leest om dit moment het verhaal verliefd Elice gepost door Elice Heemskerk. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: Elice Heemskerk
Gepost op: 2009-5-1

Verhaal:

verliefd Elice
op een vroege morgen waren we op school. het was prachtig mooi weer, en het was bijna koninginnedag, iedereen vond het spannend. Elice en Arend willen graag samen naar het koninginnefeest, zij waren mooi gekleed. Stef was er ook bij, hij was heel erg deftig en verliefd op zijn aller aller liefste omi. Elice en Arend zijn ook verliefd op elkaar. Arend geeft graag een handzoentje naar Elice. Stef is heel lief en mijn broertje, soms ben ik ook verliefd op hem omdat hij zo lief is. Op school was ik aan het dromen hierover. Arend zou mij op koninginnedag ophalen,om kwart over twaalf. Maar wat gebeurde er om twaalf uur, ja hoor een heel ernstig ongeluk vlak bij de koningin,waar bij ook mijn oom en tante zijn. Het werd heel spannend, en toen was het feest over. Arend heeft mij toen opgehaald en zijn we lekker samen gaan eten.

Aantal keer bekeken: 2639
Waardering: 7.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online