Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verliefd?.

U leest om dit moment het verhaal verliefd? gepost door anna duperron. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: anna duperron
Gepost op: 2009-4-17

Verhaal:

verliefd?
op een vroegen morgen staat anne op en loopt naar de keuken. bood met pindakaas ze smeert dikken kloders er op mmmm zegt ze. het is een uur later anne zit in de klas."meester we doen dus een les over durfen he?""ja max inderdaad""nou dan weet ik wat u niet durft!!!!""o ja max wat durf ik dan niet?""je broek naaar beneden te treken gilen als een meisje net je broek naar benden ook nog door de school renen!!!"de klas buldert van het lagen. anne schatert het ook uit.
dan zegt ze tegen haar besten vriendin:
"die max zo grapig en leuk!""ja vind ik ook zou heb zo willen zoenen!'
anne schatert en zegt:"haha zoenen we zijn pas 10""nou en ik wil hem egt heeeeel graag zoenen hoor en trouwens over een week worden we alebij 11"
dat is waar maar ja"......

Aantal keer bekeken: 2438
Waardering: 2.93 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 23 bezoekers online