Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verstoppertje Lee?.

U leest om dit moment het verhaal verstoppertje Lee? gepost door Florian meijer. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Florian meijer
Gepost op: 2009-2-8

Verhaal:

verstoppertje Lee?
heej geef mij je potlood eens Lee. het was Xai de pest kop van de klas.
nee zij Lee dit is mijn enigen.
dus ik moet straks eeen toets maken en ik heb er geen. tsja dat was ook waar maar Lee was Vast beraden zijn potlood niet te geven.
Aan het eind van de dag stond Xai met zijn vrienden bij het fietsen hok.
hij wenkte Lee Tegen zijn zin in kwam Lee dan toch maar. en tot zijn vebaazing deed Xai heel aardig een van zijn vriende bood hem zelf snoep aan.En? Vroeg Xai kom jij dan ook mee naar het Bos Een beetje chille op het bank bij de rivier. Lee kninkte mischein was Xian toch niet zon pest kop. die avond liep lee bij het bankje. Xai was er al met zijn vrienden. somige van hun rookt terwijl anderen vodka dronken.
Wil je ook wat vroeg Xai nee danke zij Lee. het was al laat en een vand jongens vond het grappig om verstoppertje te doen. toen iedereen instemde bood Xai aan om hem te zijn.
terwijl iederen lachen wag rende pakte Xai een leren tas onder de bank van dan. Lee kondat zien om dat hij zich in een boom had verstopt. Xai haalde 4 keuken messen en een bijl uit de tas. ik kom zij hij met een spottende grijns op zin gezicht.één voor één kamen zijn vrienden weer terug naar het bankje. Xai deelde de messen uit en zij dat ze op zoek moesten naar Lee. toen werd Lee bang maar Hij wacht tot iedereen weg was aleen Xai bleef bij de pot in het geval dat Lee ging Buurte. Plots keek hij alroken de Naar boven recht in de ogen van lee die hem in zij nek sprong en al gillende met zijn finger in de oog kassen van Xai Stak. Xia krijst het uit. Lee griste de bijl uit de handen van Xai en hakte op de knie van Xai. stop gilde hij Maar Lee wist niet van op houden. En toen xai voor over viel om dat zijn been afbrak hakte Lee in op de schedel Van Xai. het bloed en de bot spinters vlogen in het rond Lee likte gijnzend het Bloed van zijn lippen en rende Weg. Toen de vriende Xai zagen Wilden zij maar een ding. Lee's HOOFT

Aantal keer bekeken: 2169
Waardering: 4.14 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online