Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

vier kinderen de man en zijn hond .

U leest om dit moment het verhaal vier kinderen de man en zijn hond gepost door louise de roose . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: louise de roose
Gepost op: 2010-3-20

Verhaal:

vier kinderen de man en zijn hond
het begon allemaal in een dood normale straat waar niets speciaal op aan te merken was behalve dan dat ene huis aan het einde van de straat waar de straatverlichting altijd kapot was het huis zag er onbewoont en verlaten uit maar er waren vier kinderen die dachten en beweerden dat er een man en een hond in dat huis woonden en dat zouden ze deze nacht gaan bewijzen ze zouden er naartoegaan en binnen sluipen om te bewijzen dat ze gelijk hadden want niemand gelovede hen om dat het nog maar kinderen waren maar zij waren er van overtuigt dat er een man en een hond in woonde de vier jonge avontuuriertjes hadden afgesproken om aftespreken bij de boom om negen uur de boom was een beetje hun clubhuis maar het was nu al tien over negen en een vande vier kinderen was er nog steeds niet dat kind hete nick dan had je ook nog bjarne die was er als eerste en ook nog jonas die was de outste en louise dat was het enige meisje van de vier .de drie kinderen die er al waren hadden besloten om al ddor te gaan en ze lieten een briefje achter aan de boom waarin ze schreven aan nick dat ze alvast door waren naar het huis en dat hij maar moest achte komen als hij nog meewou .de drie kinderen stonden nu voor het huis en wouden net nar binnen gaan toen jonas zich bedacht en zich omdraaide om terug naar huis te gaan maar bjarne en louise waren het daar niet mee eens en hielden hem tegen toen iedereen een beetje gekalmeerd was zijn ze alle drie dapper naar binnen gestapt maar er was niemand thuis en ze dachten dat ze zich belachelijk hadden gemaakt door zo opgeschept hadden dat ze het grootste geheim van de wereld gingen gaan ontdekken.ze waren net van plan om naar buiten te gaan toen ze een gil hoorden ze ging heel voorzichtig kijken en zagen dat het nick was hij zag er heel bang uit en hij stond te rrillen op zijn benen de drie ander kindren waren bezorgt en vroegen wat er gebeurt was en of hij hun briefje gevonden had en zijn antwoord was praat alsjeblieft niet meer over dat briefje daarmee is het allemaal begonnen ik kwam dus bij ed boom en zag een briefje hangen en heb het gelezen en ben toen naar hier gekomen maar toen ik naar hier aan het komen was volge en enge man me en hij had een hond bij hij vroeg me naar waar ik ging en ik zei dat ik naar het engge huis op het einde van de straat en de man zei dat dat zijn huis was en hij dreigde er mee als ik doorooit binnen zou gaan dat hij me ging vermoorden .
wordt vervolgd

Aantal keer bekeken: 2899
Waardering: 7.90 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online