Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

vreemde man.

U leest om dit moment het verhaal vreemde man gepost door aimée. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: aimée
Gepost op: 2010-5-5

Verhaal:

vreemde man
mijn vader zit bij een sportclub, en had met een wedstrijd gewonnen. hij stond vooraan met nog andere mannnen. ik dacht: laat ik maar naast hem gaan staan want dat deden meer kinderen.
ik ging dus naast hem (dacht ik) staan en begon zijn rug te strelen en sloeg daarna mijn arm om zijn middel. na 20 seconden kwam ik erachter dat het mijn vader helemaal niet was!! had ik zomaar over een vreemde man z´n rug staan strelen!!

Aantal keer bekeken: 5385
Waardering: 6.69 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online