Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

vreemde sollicitatie.

U leest om dit moment het verhaal vreemde sollicitatie gepost door manon de g. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: manon de g
Gepost op: 2010-9-3

Verhaal:

vreemde sollicitatie
Wij stel van begin 40 waren naar Portugal verhuist en hadden het in het begin nogal moeilijk.Het beloofde werk viel tegen en leverde net genoeg op voor de huur.
Ik zou dus ook moeten gaan werken, en dus op zoek.
Na 3 weken kwamen we op het terras in ons dorp 2 landgenoten tegen en raakten al snel in gesprek over van alees en nog wat in Portugal.
Werk vinden was toch wel heel moeilijk en Henk zoals een van de twee mannen heette vertelde over Leon. Een soort bemiddelaar tussen werkzoekende en werkgevers. Ik vertelde dat ik wel graag iets in de thuiszorg of zo wilde doen en Henk zei dat ik dan beslist contact op moest nemen met Leon.
De volgende dag had ik een afspraak gemaakt en ging op weg. Joop mijn man zei nog "kijk je uit, want eh...koffie drinken"heeft voor mij een hele andere betekenis. Joh, doe niet zo raar Leon zal heus niet op een "oud wijf" van 43 zitten te wachten hoor.
Leon bleek een aardige aantrekkelijke dertiger te zijn die mij gelijk op mijn gemak stelde en honderd uit praatte over Portugal.
Uiteindelijk vroeg ie mij wat ik zoal kende, en had gedaan. Toen ik hem vertelde dat ik iets in de thuiszorg wilde doen zei hij dat ie wel even wilde weten wat mijn skils waren op dit gebied.
Ik vond dat niet meer dan logisch en stemde met een rollenspel in. Hij was de patient en ik moest hem om te beginnen maar eens wassen terwijl hij op bed ligt.
Ok...dacht ik hoe ga ik dit aan pakken. Leon had een kom met water,zeep en washandje gepakt en ging alleen gelkeed in een sport broekje op bed liggen en zei me te beginnen.
Met een rood hoofd begon ik zijn armen en borst in te zepen, waarna ik zijnn okseld deed en naar zijn buik afzakte.
Ik kon aan de bobbel in zijn broek zien dat Leon het niet onaangenaam vond, en deed dan ook geen enkele moeite om zijn opkomende erectie te verbergen.
Hij zei me gewoon te handelen of ik een patient was, en verder te gaan met wassen.
Ik spoelde zijn lijf en armen af, en wreef ietwat opgewonden wat langer over zijn gespierde buik dan strikt nodig was.Nou was ik nog nooit vreemd gegaan, en was het ook niet van plan maar iets aan deze situatie wond mij zo enorm op dat het gewoon als vanzelf leek te gebeuren.Ik stroopte zijn sportbroekje af, en zijn erectie sprong e tegemoed.
Ik hapte even naar adem en begon toen zijn prachtige lul zorgvuldig te wassen.
Het gekreun van Leon bevestigde dat hij het erg naar zijn zin had, en ik besloot de stoute schoenen aan te trekken.
Ik spoelde zijn lul met schoon water af, en kon me toen niet meer bedwingen. Ik zoog zijn harde pik in mijn mond en begon hem te pijpen of mijn leven er van af hing.
Na 5 minuten kreunde Leon dat ie ging komen en spoot met 3 krachtige stralen zijn heerlijke sperma in mijn keel.
De baan als verzorgende heb ik gekregen, en regelmatig verzorg ik ook Leon nog even.

Aantal keer bekeken: 23332
Waardering: 4.69 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online