Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

vrouwen die 10 a 20 jaar ouder zijn.

U leest om dit moment het verhaal vrouwen die 10 a 20 jaar ouder zijn gepost door rene. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: rene
Gepost op: 2008-8-17

Verhaal:

vrouwen die 10 a 20 jaar ouder zijn
Mijn fantasie

Ik zie jou op een terrasje zitten, een sensuele vrouw die duidelijk wat ouder is dan mij, je bent met vriendinnen en jullie hebben veel lol. Zelf ben ik ook met vrienden maar mijn aandacht voor hun is totaal verdwenen, jij bent die vrouw uit mijn fantasieën alles lijkt te kloppen aan je en mijn gevoel zegt dat je ook een hele lieve en warme vrouw bent.
Oogcontact hebben we en op een gegeven moment besluit ik een knipoogje te geven, puur om jou te laten weten dat ik niet ‘’zomaar’’ naar je kijk, ik zie je blozen. Jullie groepje gaat weg en ik baal hard maar ja zo is het leven soms. Wij besluiten naar een cafeetje te gaan waar het niet al te druk is meestal en je elkaar nog goed kan verstaan, tegen alle verwachtingen in sta jij daar ook. Ik ben een beetje verlegen om je aan te spreken en ik weet ook niet of je me te jong vind. Op een gegeven moment besluit ik toch je aan te spreken en we praten over van alles en nog wat. Af en toe komen we heel dicht tegen elkaar omdat we even ruimte moeten maken voor mensen die willen passeren, ik voel dan jou borsten tegen mijn borst en je armen tegen mijn armen, ik krijg echt kriebels in mijn onderbuik en krijg een erectie. 1 keer kom ik tegen jou aan en ik weet niet zeker of je het toen voelde, mijn opwinding. We bestellen nog wat te drinken en praten over echt van alles, het is heel spontaan en je bent een echt open persoon, je verteld me dat je met de auto bent en daarom niet drinkt, ik ben ook met de auto en ik drink dus ook niet. Al onze vrienden zijn na een tijdje niet nuchter meer te noemen en wij hebben daar best lol om.
Op een gegeven moment voel ik opeens een hand op mijn kont gelegd worden en die is duidelijk van jou, ik zie dat je probeert te peilen of het juist is wat ik voor je voel. Je fluistert in mijn oor: je maakt me geil en ik moet zeggen dat het niet lang duurde daarna of ik weer wat in mijn broek voelde groeien. Jij komt dichter tegen me aan, legt je handen rond mijn middel en zoent me in mijn nek, daarna geef je subtiel likje tegen mijn oorlel en daarna adem je op dat plekje, dat is precies iets waar ik super opgewonden van raak. Ik hou het niet meer en besluit je te zoenen, we zoenen met zoveel passie en de geilheid druipt er werkelijk van af, merk het ook aan heel jou houding.
Zullen we naar mijn huis gaan zeg je?, ik zeg uiteraard geen nee. Ik ben wel beetje gespannen maar kijk er echt naar uit, de vrouw die naast me zit in de auto, daar ga ik mee vrijen, een fijne gedachte. Thuis aangekomen gaan we op de bank zitten en drinken wat, het duurt niet lang of we kruipen dicht tegen elkaar aan en zoenen heel heftig, we beginnen elkaar nu ook te strelen op armen en benen en in nek ed. ik kan niet wachten om je borsten te betasten en langzaam ga ik dan ook naar dat gebied toe, wat ik voel maakt me alleen maar nog geiler.
We gaan steeds verder met strelen en dergelijke totdat jij zegt: laten we maar naar bed gaan. Oke zeg ik we kleden elkaar uit en eerlijk gezegd kan ik niet wachten tot ik jou vagina zie. Dat is gewoon een deel van het vrouwelijk lichaam wat me zo opwind. Jij trekt mijn boxer naar beneden en terwijl je daarbij met je hand mijn penis streelt. Op dit moment heb ik maar 1 angst en dat is dat ik al klaar kom als je er maar even aanzit, ik probeer deze gedachte weg te drukken.
we staan nu naakt in de slaapkamer en ik sta even met mijn rug naar je toe, je grijpt me rond mijn middel en drukt je stevig tegen me aan, ik voel je borsten tegen me aan en je gaat met 1 hand naar mijn penis en de andere naar mijn borst, je streelt mijn tepels terwijl je me begint af te trekken. je doet dit zo goed met gevoel, bijna geen vrouw kan dit zo goed. We staan daar tegen elkaar gedrukt in de kamer en alles valt op zijn plaats, jij bent de vrouw waar ik in mijn fantasieën zo vaak bij gemasturbeerd heb en het grappige is, nu doe jij het bij mij. Ik kan niet wachten jou te voelen, al je plekjes enz maar jij geeft duidelijk aan dat je nog niet klaar met me bent. je laat me los en draait me om, we beginnen hevig te zoenen en mijn hand wilt voelen hoe opgewonden jij bent, ik wil je verwennen, maar je houdt me tegen, nog niet zeg je. Ik weet inmiddels dat je botergeil bent want mijn knie kwam in aanraking met je vagina, die was behoorlijk nat dat kon ik wel voelen.
Je knielde voor me en nam mijn penis in je mond, ook hier was je al zo goed in en ik begon me af te vragen hoeveel ervaring je wel niet had. Op dit moment kan ik een orgasme voelen aan komen en ik probeer het echt tegen te gaan en uit te stellen, maar jij zuigt zo lekker dat ik je ook niet meer kan waarschuwen en in je mond klaar kom.
Ik vind het erg vervelend dat ik zo vroeg en in je mond kwam, jij stelt me op mijn gemak dat het echt niet geeft en knuffelt me. We gaan liggen in bed en mijn zelfvertrouwen komt weer terug, we zoenen heftig en nu hou je mijn hand niet tegen, ik krijg een directe stijve wanneer ik met mijn hand jou vagina voel, zoo lekker warm en nat. Ik streel je clitoris en vinger je, je ademhaling wordt steeds zwaarder en je zoent ook steeds heftiger. Het idee dat ik hier gewoon met jou lig te vrijen wind me zo op, ik begin mijn penis tegen jou lichaam aan te rijden terwijl we zoenen en ik jou bevredig.
Op een gegeven moment zeg ik ik wil je beffen maar dan in positie dat jij met je hoofd op mij zit zeg maar. Dus ik lig op mijn rug en jij komt met je poesje op mijn mond zitten, je kan zelf een beetje sturen waar je het precies lekker vind, maar pfff wat ben jij opgewonden zeg. Ik proef je vocht en pff dat is lekker, ik moet me in dit standje ook in houden om mezelf niet te gaan aftrekken, want ik wil nog wat voor later bewaren. Je gaat steeds sneller bewegen en hijgen en opeens hoor ik een harde kreun en voel ik een straaltje vocht langs mijn wang lopen. Je bent duidelijk klaar gekomen.
Je begint me weer te zoenen, het maakt je schijnbaar niet uit dat ik jou vocht nog op mijn lippen heb zitten, ik zou daar ook niet omgeven daar niet van. Op gegeven moment zeg je: ik wil je in me. En ik wil een condoom pakken uit mijn portemonnee, je legt je hand erop en zegt: als jij clean bent wil ik het zonder met je doen, ik heb toch een spiraaltje dus kan niets gebeuren. Ik heb me laten testen dus dat zit wel goed zeg ik. We omarmen elkaar weer en zoenen hevig, op dit moment pak jij mijn penis en stopt hem bij jou naar binnen, dat gevoel dat is zooo lekker. Zachtjes op een heel subtiel ritme neuken we, aangezien ik al een keer gekomen ben kan ik het nu stukken langer volhouden, ik besluit jou tepels te zuigen en nog steeds doen we het heeel langzaam. Stiekem ben je beetje ondeugend tijdens seks en dat komt nu uit: neuk mijn kutje zeg je al hijgend en blijkbaar wind dit jou erg op om te zeggen, mij ook kan ik je vertellen. Het is zo lekker om zachtjes in en uit jou te gaan, zodat we ook nog heerlijk kunnen tongzoenen en elkaar strelen, bovendien duurt het zo langer.
We besluiten een ander standje te nemen en jij gaat op me zitten, eerst langzaam maar jij gaat al snel sneller bewegen. Ik zie jou borsten heerlijk heen en weer bewegen en ik voel ook een zweet druppel van jou op me vallen, je strekt je armen naar je haar en zet je handen tegen je hoofd, daaruit kan ik opmaken dat je nu volledig jezelf laat gaan. je gaat weer steeds sneller hijgen en je vraagt mij nu vanuit mijn heupen te stoten, harder zeg je!, ik doe wat ik kan en na een harde kreun van jou kant voel ik het rond mijn penis samen trekken, ik voel je orgasme, nu duurt het ook niet lang bij mij meer en ik zeg tegen je dat ik ga komen, kom maar schat! Zeg je, mijn benen tintelen en tenen trekken samen als ik mijn sperma in je spuit, er lijkt wel eindeloos veel uit te komen.
Uitgeput vallen we naast elkaar neer en strelen nog zachtjes, per ongeluk kom ik met mijn handpalm tussen jou benen, zachtjes geef je een grommetje, je bent onverzadigbaar, we besluiten lekker in elkaars armen in slaap te vallen.De volgende morgen stappen we onder de douche en het hele proces begint van voor tot achter op nieuw,.

The end


Aantal keer bekeken: 22196
Waardering: 7.66 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online