Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

waar verhaal.

U leest om dit moment het verhaal waar verhaal gepost door Miriam Bakker. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Miriam Bakker
Gepost op: 2010-12-24

Verhaal:

waar verhaal
We zaten met 2 vrienden en 2 vriendinnen in de kroeg.1 van de jongens wilde een weddenschap afsluiten.Hij wilde een een munt op de grond gooien die dan zou blijven staan op zijn kant.Ik,al wat dronken,zei dat als hem dat lukte ,ik met hem en zijn vriend in de auto zou gaan neuken.Iedereen lachte,want wat was de kand.Je raard het al.Hij gooide en de munt bleef staan.Ik kreeg het benauwd,maar de jongens deden stoer en zeiden dat ze wel wilde met mij.
Ik deed stoer en zei,dat ze dan maar mee moesten gaan naar de parkeerplaats.ze gingen mee,lachend en elkaar duwend.Ik deed mijn auto open en ging op de bank liggen.Ik dacht dat ze toch niet durfde.Tot dat een van de jongens mijn briek riem losmaakte en mijn spijkerbroek uit trok.Meteen deed hij zijn broek naar beneden,trok aan zijn lul,kwam op me liggen en duwde zijn lul in mijn kutje.Lang duurde het niet want na 2 minuten spoot hij me al vol.Hij kroop van me af en toen ik wilde opstaan stond zijn vriend al met zijn broek op zijn knien.Hij had een hele dikke lul met een flinke eikel.
Hij duwde me op de bank,duwde mijn benen omhoog en zetten zijn dikke lul tegen mijn kutje.Hij vulde me helemaal.Hij neukte lekker langzaam,liet me ook genieten en kuste me af en toe.Ik zag dat hij bijna klaarkwam, en net voordat haalde hij zijn lul uit mijn kutje en kroop verder op me.Hij trok een paar keer en spoot zijn zaad in mijn gezicht.Toen we klaar waren zag ik dat mijn vriendin ook stond te kijken.De jongens lachte naar haar en bedankte haar.Ik vroeg wat er aan de hand was.Oh zei ze weet je dat niet .het is een truk met een magneet.En ja ik heb ze op dit idee gebracht.Je bent nummer 9 al

Aantal keer bekeken: 10573
Waardering: 5.59 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online