Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

waargebeurd.

U leest om dit moment het verhaal waargebeurd gepost door Demi. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Demi
Gepost op: 2009-11-29

Verhaal:

waargebeurd
mijn ouders waren 12 en een half jaar getrouwd en gingen een maand op reis, ik was dan alleen thuis.

het was 21.00 en ik ging naar de disco ik was aleen maar dacht wel vrienden tegen te komen. ik liep naar binnen en ging meteen de dansvloer op. ik was zo`n 10 minuten aan het dansen toen een jongen naar me toe kwam. "hoi'zei hij hoi zei ik terug. hij kwam dichter bij me staan en vroeg of ik wat wou drinken. ik zei nee. en liep naar de wc toe. zonder het te weten liep de jongen me achterna. hij was boos dat ik hem afwees. ik ging naar de wc en toen ik eruit kwam zag ik hem staan. goed slet jij gaat nu met mij mee of ik vermoord je begrepen! zei hij dreigend met een mes in zijn hand. ik werd bang en deed maar wat hij zij. hij stopte het mes in zijn zak en pakte mijn arme en sleurde me mee. toen we buiten waren gooide hij mij in zijn auto. en reed naar zijn huis. daar duwde hij me op de bank. mijn armen maakt hij aan elkaar vast zodat ik me niet kon verzeten. hij ging op me liggen en begon me heftig te zoenen. ik wou het niet maar als ik me gezicht wegdraaide gaf hij me een klap in mijn gezicht. na 2 minuten wou hij meer en ging naar de keuken. hij kwam terug met een schaar en knipte mijn truitje kapot. zo is het veel geiler schatje. zei hij. naar mijn truitje volgde mijn broek. daat lag ik in mijn lingerie setje. hij trok me overeind en sleurde me mee naar zijn kamer. hij bond me vast aan zijn bed. mijn benen en armen gespreid. zo, hier kan ik je beter nemen. zei hij. hij knipte mijn bh los en begon aan mijn borsten te zuigen. hij ging llangzaam naar beneden en kwam bij mijn slipje. daar stopte hij. hij deed zijn broek uit en ik moest hem pijpen. daarna knipte hij mijn slipje kaptot en pakte een condoom. die deed hij om en ging langzaam mijn natte kutje in. hij ging heel langzaam en snel veel sneller. ik moest kreunen. ik probeerde zo hard te kreunen als ik kon. we spreken af als je het niet goed doet dat ik je dan hier hou, en als je het wel goed doet mag je morgen gaan.dus sletje van me kreun!!! riep hij uit. maar hij vond het niet goed genoeg en toen hij klaar kwam zei hij: je hebt niet goed je best gedaan schatje tot morgen. en hij deed zijn broek omhoog en ging weg.

de volgende dag kwam hij terug. hij kleede zich uit en zei dat ik moest doen wat hij zei. naar een geile partij ging hij weg en er kwam een andere jongen naar mij toe. goed schatje zei hij. nu ben je van mij want wesly heeft genoeg van je hij gaat naar een ander hoertje op zoek. hij maakte me los en ik moest met hem mee gaan. jij gaat met brian mee begrepen! roepte wesly me na. de twee waren heel knap maar tog wou ik weg.
brian nam me mee naar een hotel waar hij verbleef. daar gaf hij me schone kleren en legde me uit dat wesly dit al bij veel meisjes had gedaan. en dat als hij genoeg van ze had hij brian belde. maar brian had een vrindin en wou dat niet doen. dus deed hij alsof en nam hij die meisjes mee en gaf ze schone kleren en liet ze gaan. maar als ik aangifte zou doen of tegen iemand iets zou zeggen zou hij me afmaken.

Aantal keer bekeken: 27491
Waardering: 4.76 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online