Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

wanneer de lust ons weer eens bekruipt.

U leest om dit moment het verhaal wanneer de lust ons weer eens bekruipt gepost door Kim Lee. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Kim Lee
Gepost op: 2011-2-1

Verhaal:

wanneer de lust ons weer eens bekruipt
Ik ben een kleine meid, 1.56, van Aziatische origine.
Ik woon alleen in een duplex appartementje met mijn poes Kasper.
Kasper heb ik gekregen van een collega. Reeds van de dag dat ik zijn kantoor binnenkwam klikte het tussen ons.
Wij voerden vaak lange gesprekken tijdens de pauze. Het ging toen niet zo goed in mijn prive-leven en het voelde goed een luisterend oor te vinden, iemand bij wie ik terecht kon voor wat steun.
Naarmate we elkaar beter leerden kennen werden onze gesprekken wat intiemer, spannender ook.
Langzaamaan kreeg ik de indruk dat mijn collega wel wat voelde voor mij.
Hij was echter een verlegen jongen en nooit zei hij iets over zijn gevoelens voor mij, al zag ik vaak zijn ogen afdwalen,voelde ik dikwijls zijn begerige blikken.
Wij werden ook vrienden naast het werk.
Vaak aten we samen iets op mijn appartementje, waarna we samen in de zetel TV keken.
Later op de avond trok hij dan altijd huiswaarts. Vaak in het holst van de nacht.
Op een avond zaten we weer iets te eten bij mij thuis.
Het gesprek verliep zeer luchtig, we waren allebei volwassenen (in leeftijd! :) ) en we spraken de laatste tijd nogal vaak over sex en erotiek.
Opeens stelde ik hem de vraag: "Wat vind jij van SM? Zou jij dat spannend vinden?"
Mijn verlegen vriend verschoot van kleur en stotterde maar wat. Ik stelde hem gerust, maar uit zijn gehakkelde antwoord had ik wel begrepen dat hij het wel spannend vond, ja.
Ik liet het onderwerp de komende weken rusten, maar 's nachts als ik op mijn matras lag kon ik het niet laten te fantaseren over zijn slanke, naakte lichaam.
Zijn slanke naakte lichaam dat volledig het mijne zou zijn. Zijn naakte lichaam zou mijn beloning zijn, mijn lichaam de zijne, zo nam ik me voor, terwijl mijn vingers koortsachtig door mijn natte kruis woelden.
Op een dag kwam mijn vriendin langs, een grote slanke zwartharige schone.
Wij waren aan het kletsen, vriendinnen onder mekaar: de laatste roddels, shopping wish lists, ... en uiteindelijk de liefde.
Haar vriendje had het de vorige week uitgemaakt (pech voor hem, nitwit!). En dus zat zij alleen met enkel zichzelf om wat te ontspannen.
Ik vertelde haar over mijn collega, ... en ook mijn verlangen naar hem. Toen ik vertelde over zijn reactie op mijn SM vraag zag ik een vreemde schittering in haar ogen.
Mijn vriendin antwoordde: "Mijn lieve schat, neem wat je kan ... ik weet niet wie wie zal belonen, maar ik prijs hem nu al gelukkig.", knikkend naar mijn diepe decollete.
Een paar dagen later nodigde ik mijn collega 's avonds uit op mijn appartement. Zoals altijd aarzelde hij geen moment om op de uitnodiging in te gaan.
Wij dronken wat, en de sfeer werd algauw wat intiemer, zwoeler. Voor deze gelegenheid had ik het licht wat gedempt en een diep gedecolleteerde bloes aangetrokken over mijn strakke jeans.
Het was duidelijk dat dit zeer in de smaak viel ... al deed hij zijn best beleefd en hoffelijk te blijven.
Uiteindelijk vroeg ik hem of SM hem nog steeds "wel spannend" zou lijken. Ondertussen had de drank blijkbaar zijn werk wel gedaan, want hij knikte en zei dat hij, en iedere man, wel mijn slaaf zou willen zijn.
Brutaal nam ik het glas uit de hand en duwde hem naar het midden van de kamer: "Kleed je dan maar uit, lieve schat, want je droom gaat in vervulling.".
Hij aarzelde, maar deed dan toch wat ik hem had gevraagd. (Ik hou van mannen die geen nee kunnen zeggen tegen een vrouw!).
Zijn hemd ging uit en toonde een rank slank lichaam, maar toen zijn jeans dezelfde weg opging, sprong mijn hart op van plezier (en niet alleen mijn hart kwam in beweging): de bobbel in zijn boxershort liet weinig aan de verbeelding over.
Dit was geen man, maar een hengst. En een hengst met een zeer stevige erectie!
Terwijl mijn hand terloops over mijn kruis ging, beval ik hem ook zijn boxer uit te trekken.
Daar stond hij dan, mijn beloning ... ik kreeg een visioen van wat komen zou ... een hete, hete nacht vol vuur, passie en genot.
Ik knoopte mijn blouse los, en gleed met mijn handen over mijn borsten ... geduld, geduld ... zo'n verlangen, heet heet verlangen vervulde me.
Hij stond daar, onwennig, terwijl ik dichter kwam. Zijn staalharde lul duwde tegen mijn buik, zijn raspende ademhaling zwierf door mijn haren, mijn hart bonkte in mijn gevoelige borsten.
Met een eindje touw bond ik zijn handen, ... Teleurstelling en geilheid vochten in zijn ogen om het overwicht, maar zijn keiharde lat liet geen twijfel over de uiteindelijke overwinnaar.
Een ander eindje touw ging rond zijn ballen, zeer strak, ... terwijl ik dit deed, ging zijn keiharde erectie op en neer vlak voor mijn neus.
Ik vocht tegen het verlangen, vocht tegen de hitte in mijn kruis, tegen de neiging die lekkere lul tussen mijn lippen te nemen en te zuigen en te likken tot hij explodeerde.
Ik wist dat het een verloren strijd zou zijn, en gefrustreerd, of om mijn gezicht te redden, beet ik hem kwaardig toe: "Zo, dus jij vindt dit wel spannend.".
Waarna ik hem een trap tegen zijn ingebonden zaakje gaf.
Hij kromp in elkaar van de plotselinge pijn, maar knikte daarna ...
En of, hij het spannend vond, zijn lul en zak, ingebonden en wel, klopten en sprongen vol verlangen en explosiviteit.
Toen hield ik het ook niet meer, ik trok mij de kleren van het lijf en schurkte mijn heet verlangen tegen hem aan.
Ik bevrijdde hem uit zijn touwen en we zakten op de grond in elkaar.
Die nacht bedreven we de liefde als dieren. We neukten in alle mogelijke standjes, en het was pas tegen de ochtend dat we naakt in mekaars armen in slaap vielen.
Sinds die nacht is mijn collega niet meer zo verlegen en zien we elkaar geregeld na het werk ... wanneer de lust ons weer eens bekruipt.Aantal keer bekeken: 10360
Waardering: 4.45 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online