Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

wat een mooie bal!.

U leest om dit moment het verhaal wat een mooie bal! gepost door Wadhans Singh. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: Wadhans Singh
Gepost op: 2011-3-24

Verhaal:

wat een mooie bal!
Bas hield er veel van voetbal.Hij zat op voetbal.Bijna elke dag voetbalde hij.Maar op een dag vondt hij het niet meer zo leuk en hij zei:ik wil niet meer voetballen ik doe het al bijna heel me leven.En zijn vader zei:jij hield toch van voetbal?"Ja maar ik ben het nu zat ik doe het al bijna heel me leven".Je mag het zelf weten,zei zijn vader.Nou ik kijk wel zij,zei Bas.Nou ik mag eigenlijk wel zelf weten wat ik doe,dacht Bas.Bas moest elke maandag,woensdag en vrijdag trainen,en daarna moest hij elke zaterdag ook nog een wedstrijd oefenen.En uitendelijk kwam hij ook niet trainen op maandag,en even later ook niet op woensdag en langzamer hand kwam hij ook niet vrijdag,hij kwam alleen maar op zaterdag een wedstrijd spelen.En na de wedstrijd gaat hij gelijk naar huis.Eerst ging hij altijd na de wedstrijd met zijn vriend Boas nog even voetballen en daarna nog iets leuks doen bijvoorbeeld:tikkertje spelen,nog iets eten en samen naar huis fietsen maar nu doet hij dat allemaal niet meer.En over een paar dagen kwam er een beroemde voetbalspeler langs en hij heten:Robin van Persie.Hij was dol op die speler,zijn kamer stond vol met posters van Robin van Persie.En de volgende dag zij zijn beste vriend Boas:ben jij ook zo benieuwd
naar de aankomst van Robin van Persie?Robin van Persie?Ja weet je dat niet?Robin van Persie komt hier heen.Je maakt toch een grapje dat je het niet weet?Nee,echt niet.Ik weet er niks van.En het boeit me ook eigenlijk niet als Robin van Persie komt.Ik hou niet meer echt van voetbal.Wattttttt.Dat meen je niet!Wel,zei Bas.Nou als jij niet van voetbal houdt,dan ben ik jou vriend niet meer.Bij ons draaide alles om voetbal!En nu niet meer.Klaar, ik ben je vriend niet meer.En toen liep Boas weg.En Bas dacht de hele tijd aan die ene zin:Ik ben je vriend niet meer.Hij deed alles met zijn beste vriend Boas en nu niet meer.En de volgende dag praatte iedereen over de aankomst van Robin van Persie.En vooral waarneer Robin van Persie aankomt.En die dag keek iedereen naar het nieuws omdat ze het over Robin van Persie hadden.En die dag werdt er feest gevierd in elke huis behalve de huis van Bas.En de volgende dag kwam Robin van Persie naar het voetbalveld.En iedereen kreeg een test over later,bij welke team je hoort.Het was druk,heel erg druk zeker.Bij Boas werdt er voorspeldt dat hij bij FC Twente gaat speleen.En even later kwam Bas ook nog.En toen Boas zijn beste vriend zag gelooofde hij zij ogen niet en rende naar hem toe en zij:Je ben tog gekomen ik wist het.En Boas die sleurde Bas mee en zij:we moeten jou test ook doen.en even later werdt er voorspelt dat Bas bij FC Barcelona of bij Ajax zou spelen.En op die momment sprong hij door de lucht en juigde tot hij er bij neer zou vallen.En op die momment zij hij:DIT IS MIJN MOOISTE DAG VAN MIJ LEVEN.

Aantal keer bekeken: 4300
Waardering: 2.93 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online