Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

wat er is gebeurd.

U leest om dit moment het verhaal wat er is gebeurd gepost door maxim. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: maxim
Gepost op: 2009-4-16

Verhaal:

wat er is gebeurd
hallo iedereen ik ben een jongen van 15 jaar ik ga je mijn verhaal vertellen ik hoop dat je dit leest ik was in het bos in de nacht en op eens zag ik een man hij vroeg wie ben je ik zei maxim de man zei ik ga je leven kapot maken die man is mij stiefvader hij heeft mij leven kapot gemaakt ik zeg jullie luister niet naar je stief ouders ik heb een ongeluk gehad door hem daardoor ben ik nu een been kwijt ik smeek als er nu iemand dit aan het lezen is ben ik er niet meer ik wou dit jullie bekent maken ik hoop dat jullie mij zul herdenken als er iemand mij iets wil zegee schrijf ook een verhall de naam van die man is stephan

Aantal keer bekeken: 2013
Waardering: 6.57 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online